Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλακα-πλακα νομιζω τα Σ/Κ που εχει sprint ειναι πιο ενδιαφεροντα για εμας, καθως βλεπουμε περισσοτερη δραση. Για τους οδηγους βεβαια, νομιζω ισχυει το αντιθετο.

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, Witcher1st said:

Πλακα-πλακα νομιζω τα Σ/Κ που εχει sprint ειναι πιο ενδιαφεροντα για εμας, καθως βλεπουμε περισσοτερη δραση. Για τους οδηγους βεβαια, νομιζω ισχυει το αντιθετο.

Κι εμένα μου αρέσουν τα sprints, γιατί σημαίνουν περισσότερο racing, αλλά οι οδηγοί το σνομπάρουν επειδή είναι καινούριο concept και τους αποσπά την προσοχή από το main event. Πιστεύω οι περισσότεροι θα ήθελαν να καταργηθούν.

Το μεγάλο πρόβλημα με τα sprints από βαθμολογικής άποψης είναι πως δεν έχουν ουσιαστικό νόημα για όσους ξεκινούν χαμηλά στο grid. Αν δεν είσαι στις πρώτες θέσεις δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα, οπότε απλά…τρέχεις λες και είσαι σε practice.

Επεξ/σία από Charismo
Δημοσ.

Μια ιδέα για τα sprints θα ήταν οι οδηγοί να ξεκινούν ανάποδα από την βαθμολογική τους θέση. Ετσι οι πίσω οδηγοί θα είχαν την δυνατότητα κάποιες φορές να διεκδικήσουν βαθμούς. Θα έδινε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα sprints πιστεύω.

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, dimoskoutr said:

Μια ιδέα για τα sprints θα ήταν οι οδηγοί να ξεκινούν ανάποδα από την βαθμολογική τους θέση. Ετσι οι πίσω οδηγοί θα είχαν την δυνατότητα κάποιες φορές να διεκδικήσουν βαθμούς. Θα έδινε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα sprints πιστεύω.

Θεωρώ ακραίο να μην έχουμε qualifyings στην F1, ακόμα κι αν πρόκειται για sprint. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Τι γινεται ρε παιδια? Και RUS εκτος, και PIA οριακα μεσα...? 

prostitute everything που λεει και ενας γνωστος μηχανικος

• Haha 2
Δημοσ.

Πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργο κάθε φορά που δείχνει στο garage της RB τον Mekies. Όλο αυτό με τον Horner έμοιαζε σαν fever dream και θα μου πάρει νομίζω καιρό να συνηθίσω την αλλαγή μετά από τόσα χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο οτι ξερετε τα ονοματα των υπευθυνων μηχανικων και λοιπον παρατρεχαμενων και εχετε και δεσιμο μαζι τους μου φαινεται σαν τον Τακη που κανει περιγραφη και ξεκιναει και μας λεει ΟΛΑ τα ονοματα των στροφων για να δουμε οτι ειναι διαβαστερος και να μας εντυπωσιασει.
Οκ να ξερουμε τους οδηγους, αλλα σιγα μην κατσω να μαθω την γκομενα, τον μηχανικο, τον υπευθυνο κλπ του καθε ενος οδηγου.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, safridia said:

Αυτο οτι ξερετε τα ονοματα των υπευθυνων μηχανικων και λοιπον παρατρεχαμενων και εχετε και δεσιμο μαζι τους μου φαινεται σαν τον Τακη που κανει περιγραφη και ξεκιναει και μας λεει ΟΛΑ τα ονοματα των στροφων για να δουμε οτι ειναι διαβαστερος και να μας εντυπωσιασει.
Οκ να ξερουμε τους οδηγους, αλλα σιγα μην κατσω να μαθω την γκομενα, τον μηχανικο, τον υπευθυνο κλπ του καθε ενος οδηγου.

Αν παρακολουθείς τριάντα χρόνια Formula είναι δυνατόν να μην ξέρεις τους team principals; Είναι σαν να παρακολουθείς φανατικά μπάλα και να μην ξέρεις τους προπονητές των ομάδων.

Τώρα αν κάποιος βλέπει μέσω ΑΝΤ1 μια φορά στο τόσο, λογικό να μην ξέρει καλά καλά τα ζευγάρια των οδηγών της κάθε ομάδας.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Εφτιαξε ο ΑΝΤ1 ή ειναι η ιδεα μου; Καινουριο προγραμμα στη τηλεοραση, καλυτερη ποιοτητα, χωρις buffering πλεον. Ονειρο ζω, μη με ξυπνατε!

oύτε απέξω.

και στην ακύρωση της συνδρομής μου έκανε παλαβά μόνο με απειλές απέσυραν την κάρτα μου.

ΜΑΚΡΥΑ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...