Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μην μου πεις οτι εκανα το καλυτερο που μπορουσα και κοιμηθηκα και ξυπνησα πριν 10 λεπτα! 😁 1
Charismo Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Just now, Αλεξανδρος A.92 said: Μην μου πεις οτι εκανα το καλυτερο που μπορουσα και κοιμηθηκα και ξυπνησα πριν 10 λεπτα! 😁 Μιάμιση ώρα έχασες, κρίμα. 1
CleanthisD Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Λες και δεν είδε που πέρασε ο Μαξ χθες τον Όσκαρ
avacan23 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Παίζει να ναι και προσπέραση που θα κρίνει πρωτάθλημα αν κερδίσει ο Αυστραλός… αλά σουμαχερ περασε … Ο Γεώργιος με τη μερσεντές έχει πολύ καλό ρυθμό ..
papp0us Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 λεπτό πριν, vorlon68 είπε αχαχαχαχα Τι επαθες ρε κατσαρίδα. Μας βάλανε εκει στα νερά και χαλάσανε τα ηλεκτρικά μας. Αλήτες. 3
ekrepali Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μπράβο Λάντο αγόρι μου, μη χαλάς τη φήμη σου. 😆 Ρε τι choke ήταν αυτό; 2 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: Μην μου πεις οτι εκανα το καλυτερο που μπορουσα και κοιμηθηκα και ξυπνησα πριν 10 λεπτα! 😁 Εμάς έλιωσαν τα παγάκια του καφέ κι εσύ τώρα ξύπνησες... ; 1
papp0us Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Antonelli ή Hamilton ο πρώτος που θα γίνει πειραματόζωο για Slick?
GeorgeHellas Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Just now, papp0us said: Antonelli ή Hamilton ο πρώτος που θα γίνει πειραματόζωο για Slick? stroll
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Εμάς έλιωσαν τα παγάκια του καφέ κι εσύ τώρα ξύπνησες... ; αστο! Ξυπνησα ξενερωμενος που εχασα το Live και θα το δω κονσερβα και χαζευοντας στο κιν βγαζει ενα αθλητικο site ξεκιναει σε λιγα λεπτα ο αγωνας στο Βελγιο μετα απο τοση ωρα καθυστερηση και πεταχτηκα απο το κρεβατι! 1
Charismo Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δεν ξέρω αν ήταν choke του Lando, απλά τον κατάπιε. Δεν του άφησε χρόνο να το σκεφτεί καλά καλά. Περισσότερο δίνω τα εύσημα στον Oscar, παρά κατηγορώ τον choker.
vorlon68 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μόλις τώρα, papp0us είπε Antonelli ή Hamilton ο πρώτος που θα γίνει πειραματόζωο για Slick? Πιστευω ο sir θα το ζητησει πρωτος αλλα θα βάλουν στον κιμι
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Τι εγινε ξυπνησε ο HAM? ή ειχε στημενο το μονοθεσιο για βροχα ολο το ΠΣΚ?
Charismo Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Οσο δεν περνάει ο Max τον γλυκούλη, τόσο θα απομακρύνονται οι παπάγιες. Όχι πως είχαν και πολλές ελπίδες οι υπόλοιποι, αλλά πάλι 1-2 ξεκούραστο θα δούμε. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να δώσουν content μεταξύ τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα