Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Δεν διαγράφουν την κάρτα με διάφορες δικαιολογίες. Εχει κάπου θέμα για αυτό και εδώ μέσα.

γιαυτο μια revolut αυλη και αστους να ψαχνουν

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ~mxls~ είπε

Αστεία ήταν τα λάθη που έκανε. Έχασε νίκη δική του σήμερα.

ειχε θεμα με τα σκληρα στην 1η στροφη κυριως, πιεσε πολυ και ναι εκανε λαθη.

στην αρχη δεν ξερω τι εγινε αλλα στην ραντιγιον εχασε πολυ φορα. ο πιαστρι την ειχε ξεκλειδωσει τη στροφη αυτη απο χθες τερμα γκαζι και το εκανε κολλημενος πισω του. ρισκο αλλα βγηκε και μπραβο του.

Δημοσ.

Παρακολουθώ πολύ λιγότερο F1 αλλά το Spa πάντα το ψιλοβλέπω γιατί είναι πίστα με ανατροπές. Σήμερα μ φάνηκε βαρετή σαν monte carlo 😐
Ελπίζω μην ακουστώ μίζερος, αλλά μου δίνεται η εντύπωση ότι το "άθλημα" έχει κατακρεουργηθεί, δεν υπάρχει πλέον θέαμα και πιλότοι να δείξουν ταλέντο.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ask είπε

Παρακολουθώ πολύ λιγότερο F1 αλλά το Spa πάντα το ψιλοβλέπω γιατί είναι πίστα με ανατροπές. Σήμερα μ φάνηκε βαρετή σαν monte carlo 😐
Ελπίζω μην ακουστώ μίζερος, αλλά μου δίνεται η εντύπωση ότι το "άθλημα" έχει κατακρεουργηθεί, δεν υπάρχει πλέον θέαμα και πιλότοι να δείξουν ταλέντο.

Ταλέντα υπάρχουν, και όχι λίγα. Σε όλα τα άλλα όμως έχεις δίκιο.

Πάμε σε venues για το VIP culture (Miami, Vegas), λάστιχα ειδική παραγγελία και τώρα δεν τρέχουν με νερό στην πίστα.

Ο Μαξ πέρσι στη Βραζιλία έδειξε θέαμα και ταλέντο. Η Αυστραλία και η Μ.Βρετανια φετος ήταν ωραίοι αγώνες. Το σημερινό θα πάρει καιρό να το ξεπεράσουμε. Ειδικά αν σκεφτείς ότι έχουμε δει αγώνα στη Σουζουκα που έπρεπε να διακοπεί και καθυστερούσαν να πάρουν την απόφαση παράλογα πολυ αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε σήμερα.

Ήταν κρίμα γιατί μιλάμε και για το Σπα. Όλοι θα συμφωνήσουμε στο να τρέξουν με ασφάλεια, αλλά ούτε λόγος για rolling start υπήρχε ούτε για αναμονή 90 λεπτών.

Αν δεν αλλάξει κάτι όμως, και δεν αναφέρομαι στους νέους κανονισμούς, το άθλημα θα είναι περισσότερο για το DTS και το American drama πάρα για την οδηγικη τέχνη, τις στρατηγικές και την τεχνολογική εξέλιξη.

Από την άλλη βέβαια, τι ξέρω εγώ; Εγώ κοιμάμαι στον καναπέ μου αν είναι σούπα ο αγώνας.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ask είπε

Δεν φταίνε οι πιλότοι. 

Αυτή ήταν η καταστροφή της F1. To μέγεθος. Ο όγκος δηλαδή (το βάρος δεν παίζει κανένα ρόλο). Ο όγκος φέρνει το dirty air που δεν επιτρέπει να ακολουθούν και μετά από μία το πολύ προσπάθεια τους καίει τα λάστιχα.  Και κάνει και το spray στη βροχή επίσης πολύ χειρότερο.

Ότι αεροδυναμικές ιστορίες και να μηχανευτούν , αν δεν μειωθεί σημαντικά ο όγκος, δεν γίνεται τίποτα. 

1ST-PIC.png

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sattack είπε

Δεν φταίνε οι πιλότοι. 

Αυτή ήταν η καταστροφή της F1. To μέγεθος. Ο όγκος δηλαδή (το βάρος δεν παίζει κανένα ρόλο). Ο όγκος φέρνει το dirty air που δεν επιτρέπει να ακολουθούν και μετά από μία το πολύ προσπάθεια τους καίει τα λάστιχα.  Και κάνει και το spray στη βροχή επίσης πολύ χειρότερο.

Ότι αεροδυναμικές ιστορίες και να μηχανευτούν , αν δεν μειωθεί σημαντικά ο όγκος, δεν γίνεται τίποτα. 

1ST-PIC.png

ισχυει αλλα αν μειωθει ο ογκος χανεις ground effect. αυτο δεν θα το ξαναδεις

image.png.4428b7d9dfd876e9a05359c7f77f1a35.png

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ισχυει αλλα αν μειωθει ο ογκος χανεις ground effect. αυτο δεν θα το ξαναδεις

image.png.4428b7d9dfd876e9a05359c7f77f1a35.png

Τι να το κάνεις αυτό, αν δεν μπορούν να ακολουθήσουν από κοντά ώστε να υπάρχει ανά πάσα στιγμή πιθανότητα προσπέρασης? Ας κάνουν και το γύρο στο Spa σε 1.10, άμα πηγαίνουν όλα στη σειρά και δεν προσπερνάει κανείς, θα πάμε σε άλλο thread να συζητάμε για το Big Brother. 

• Like 1
Δημοσ.

Στο μεταξύ αυτός ήταν ο τρίτος συνεχόμενος αγώνας χωρίς podium για τον Max.

Αυτό συνέβη τελευταία φορά πριν από 5 χρόνια και 3 μήνες στο Μεξικανικό GP του 2019.

Σε άλλα νέα ο Russell θα τα βάλει κάτω με την ομάδα, για να δουν τι φταίει και στους τελευταίους αγώνες δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Και ένα montage με την τρελή κούρσα και όλες τις προσπεράσεις του Hamilton χθες.

Αν μας έδειχναν έστω σε replay τέτοιες στιγμές, το χθεσινό GP δεν θα μας φαινόταν τόσο βαρετό. Αλλά γενικά εστιάσαν κυρίως στους πρωτοπόρους,

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...