Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες χαλαρά. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον όσον αφορά το αγαπημένο μας άθλημα. Άλλες φορές βάζουμε πληροφορίες για την F1, άλλες για το πως θα την παρακολουθήσουμε, άλλες διάφορα κωμικά για να χαλαρώνουμε. Αν ανοίξουμε άλλο θέμα για το F1 TV, πάντα θα υπάρχει κάποιος/οι που θα πετάει την κουβέντα πάλι εδώ και θα τον στέλνουμε όλοι μαζί στο άλλο θέμα και νομίζω πως πάλι το ίδιο "χάος" θα δημιουργείται. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα είτε με το ένα είτε με το άλλο.

• Like 6
  • Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το F1TV ειναι μέρος της F1. Το να μιλαμε για ενα νεο Premium που λανσαρουν δεν ειναι εκτός θεματος, οσον αφορα Ινδιες και αλλους πλαγιους τροπους συμφωνώ. Ετσι και αλλιως τα εχουμε πει, δεν υπαρχει τσατσια περα της Ινδιας. Και τα memes που ποσταρουμε καθε τόσο δεν ειναι κατι ουσιώδες αλλα δεν ειδα να παραπονιεται κανεις. :)

• Like 1
Δημοσ.

Σε άλλα νέα, η Ferrari πηγε στα δικαστήρια τον Cardille και ο Τοτος λεει στο DTS οτι ο Ham δεν ήθελε teammate τον Max. 

Εγώ νομίζω οτι άμα κάτσουν μαζί ο Newey με τον Cardille κάνα μήνα, θα τα παρει στο κρανίο ο Newey και θα τον σουτάρει τον Cardille 😅

Ο δε Ham δεν ήταν που υποτίθεται οτι είχε πει οτι θα πήγαινε και τσάμπα στη RB? (Μιμούμενος τον Senna) Τώρα βγαίνει στη φόρα ο Τοτος να τον "καρφώσει" οτι δεν έκανε προσφορά στον Max επειδή δεν τον ήθελε ο Ham για teammate? Και πηγε πρώτη φορά να του μιλήσει μόλις ειπε ο Ham οτι θα πάει Ferrari? 

Καλά θα γελάσουμε πάλι. 😅

• Like 1
Δημοσ.

Cool, πέρσι είχαμε περισσότερες σελίδες για την προσφορά της ΔΕΗ, στους μισούς δε δούλεψε, τους άλλους φροντισε ο ΑΝΤ1(πλασ) να τους διώξει μόνος του.

Τώρα τα περί Ινδίας, πόσο παλιό να είναι το iPhone και να έχω θείο τον εμίρη είναι λίγο πολύ off topic. Περισσότερο γιατί αν αφιερώσουμε 5-6 ώρες να το πετύχουμε ο καθένας προτιμώ να δώσω 15€ παραπάνω και να βλέπει και ο Sulayem ότι υπάρχει κοινό και στην Ελλάδα και όχι στην Ινδία

Δημοσ.

picked up by the Drive to Survive microphones.

Hamilton: “Have you talked to Toto?”

Sainz: “I haven’t talked to Toto yet. Which makes me feel like if he had an interest, he would’ve already called me. You don’t think Merc will win again? You think they are declining?”

Hamilton: “No, I don’t think so.”

Τώρα, τι εννοούσε ο ποιητής? Στο site γράφουν συμπερασμα οτι ο Ham νομιζει οτι δεν θα ξαναπάει καλα η Merc. Αλλά έτσι οπως είναι γραμμένο, το no i don't think so θα μπορούσε να ηταν απάντηση στο are they declining? 

Δημοσ.

Πολύ απότομα δε μεγάλωσε η Cullen?

Οκ, δεν ειναι πιτσιρίκα, αλλά η αλλαγή από το 22 μέχρι σήμερα είναι πολύ μεγάλη. Welcome back σε κάθε περίπτωση, να δούμε τι γίνει φέτος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, ASFE είπε

Θα το πατησω!!

image.png.a0b738494378a7f4c5746d8cee3757dd.pngUa

Σου δινω τα μισα για share

ΥΓ. αν θελει κανεις να κανουμε share account προτεινω να παρουμε μια συνδρομη 3 ατομα ωστε να εχουμε 2 συσκευες ο καθενας και να μας βγει απο 30€. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα μηνυμα.

shia-la-beouf-just-do-it.gif

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vaggos88 είπε

ΥΓ. αν θελει κανεις να κανουμε share account προτεινω να παρουμε μια συνδρομη 3 ατομα ωστε να εχουμε 2 συσκευες ο καθενας και να μας βγει απο 30€. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα μηνυμα.

Εγω ενδιαφερομαι για μοιρασμα, αλλα καπου εχω χαθει. Με την μια συνδρομη μπορεις να βλεπεις και στο PC και στο κινητο και στην τηλεοραση? ή ειναι διαφορετικες? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Εγω ενδιαφερομαι για μοιρασμα, αλλα καπου εχω χαθει. Με την μια συνδρομη μπορεις να βλεπεις και στο PC και στο κινητο και στην τηλεοραση? ή ειναι διαφορετικες? 

Νομιζω χωρις να ειμαι 100% σιγουρος οτι αυτο ειναι 3 συσκευες. θυμαμαι οταν ειχα F1TV παλια εβλεπα οτι ειχα 2 συσκευες ενεργες, μια το smartphone και μια το Pc. Αφου ενδιαφερεσαι αν δεν βρεθει 3ος μεχρι να ξεκινησει μπορουμε να το μοιραστουμε οι 2 μας.

Δημοσ.

Παιδια εγω ειμαι σε hold ακομα.

Αφου παιζει μονο με apple tv!!!!

Browser μεχρι 1080. Android το ιδιο.

Σκατα.

• Like 2
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...