basilis_k6 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Μόλις τώρα, Charismo είπε Πάλι για one stop πηγαίνουν. αυτο φοβαμαι και εγω. α ρε πιρελι...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, Charismo είπε Πάλι για one stop πηγαίνουν. 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε αυτο φοβαμαι και εγω. α ρε πιρελι... Αν δεν βγουν ελαστικα που σε 20-30 γυρους να χανουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ 2-3 sec/γυρο η να σκανε (που για λογους ασφαλειας δεν θα γινει ποτε) δεν προκειται να αλλαξει αυτο.
ma3stros Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Είναι θέμα συμβατότητας / hardware. Τι ακριβώς, ένας θεός ξέρει. Εμένα παίζει μια χαρά χωρίς το παραμικρό κόλλημα... κι έχω Win7 cracked, Firefox ESR 115.26, ενεργό hardware acceleration, σάπια κάρτα γραφικών NVIDIA GT610, και 24άρα σύνδεση με max 13mbps. Και στο Android παίζει μια χαρά σε έκδοση 10. Τι να σ πω.. εγω εχω το ιδιο θεμα σε ολες τις συσκευες (tv, κινητο, laptop) και ειτε ειμαι στο δικτυο του σπιτιου ειτε σε 5g ειτε σε αλλο δικτυο wifi κανει ακριβως το ιδιο.. 1
zanskou Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Ο Hulk έφαγε ποινή επειδή έκανε ένα κλώτσημα το αυτοκίνητο όταν έβαλε πρώτη χωρίς να κερδίσει κανένα απολύτως πλεονέκτημα. γελάει ο κόσμος. 1
Charismo Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Η στιγμή που το χαλίκι χτυπάει τον Hadjar. Στον ασύρματο είπε πως χτύπησε πολύ στο χέρι.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Πως δεν τα σκατωσαν με τον LEC μου κανει εντυπωση στην Ferrari
Charismo Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Ενα πράγμα που κάνουν πολύ καλά φέτος στην Ferrari είναι τα pit stops τους. Πολύ γρήγοροι. 1
basilis_k6 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου νομιζω κανουν λαθος με τον νορρις αλονσο παει σιγουρα σε 1 στοπ
Charismo Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Ναι θα τη φάνε κι εγώ αυτό πιστεύω. Πάνε να φάνε τον Russell, αλλά τα λάστιχα του τα έχει φάει και θα χάσει αντί να βγει κερδισμένος.
ghostrider Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Εχει παθει φοραδα η παπαγια στην τοποθεσια ουγγαρια με τοσα πλαν 2
papp0us Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Έχω την εντύπωση οτι το 1 pit stop είναι λάθος στρατηγική σήμερα, αλλα απο την άλλη δε με λες και Strategist, οπότε θα επανέλθω στο τέλος αν βγώ αληθινός, για να σας πω "ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ" η απλά θα κάνω την πάπια αν δε βγώ. Χάνουν πολύ χρόνο με τα παλιά ελαστικά για να δουλέψει το 1 pit stop πάντως.. 1
Charismo Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τον Norris έπρεπε να τον έχουν βάλει στα pits στον επόμενο γύρο από τον Oscar, τώρα απλά χάνει μερικά δέκατα κάθε γύρο. Πιστεύω οι υπόλοιποι παίζει να πάνε τελικά σε δύο stops. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από Charismo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα