ghostrider Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου το μονο που ξερουμε οτι τα hard εχουν σιγουρα 27 γυρους ζωη αν τα προσεξεις (βλεπε σερ) και παλι δεν εχεις φτασει μεση
Charismo Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Ότι με τη στρατηγική τους θα χάσουν τον αγώνα επειδή χάνουν πολύ χρόνο.
basilis_k6 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Μόλις τώρα, ghostrider είπε το μονο που ξερουμε οτι τα hard εχουν σιγουρα 27 γυρους ζωη αν τα προσεξεις (βλεπε σερ) και παλι δεν εχεις φτασει μεση ο λεκ ειναι σε καθαρο αερα. τον πανε μακρια τα Η αλλα δεν εχουν αλλο φρεσκο Μ. οι μλκ δεν εχουν καν δευτερο φρεσκο Η btw
theofanis20 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Όσοι έχετε ant1 Plus σήμερα βλέπετε τον αγώνα χωρίς διαφημίσεις; Ή εγω κάνω κάτι λάθος;
CleanthisD Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Τα αινιγματικά team radios είναι η μόνη συγκίνηση μέχρι στιγμής στον αγώνα... 1
basilis_k6 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου o norris μπορει να καθυστερησει τους παντες τωρα και να βαλει φρεσκο Η ενω οι αλλοι δεν εχουν... σατανας!
Charismo Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Ριψοκίνδυνο θα πω εγώ, αλλά έτσι πως έλουσε στην αρχή ίσως είναι η μόνη του ελπίδα.
basilis_k6 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) τωρα χαθηκα. τι σκατα εκαναν με τον νορρις?! ποιο το νοημα σε ολο αυτο? τωρα κυριολεκτικα μονο το sc τον σωνει που θα τους φερει ολους στην ιδια κατασταση. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από basilis_k6
ghostrider Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου αν ειναι να νικησει η φοραδα στα τσακιδια το φαντασυ 1 1
Charismo Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Νομίζω πως ήθελαν να τον κρατήσουν όσο το δυνατό περισσότερο μέσα για να πάει σε ένα stop. Μάλλον είδαν πως οι υπόλοιποι κι ο Oscar δεν βγάζουν 50 γύρους με hard.
Witcher1st Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 5 minutes ago, theofanis20 said: Όσοι έχετε ant1 Plus σήμερα βλέπετε τον αγώνα χωρίς διαφημίσεις; Ή εγω κάνω κάτι λάθος; Δεν εχει διαφημισεις το ant1+
papp0us Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε τωρα χαθηκα. τι σκατα εκαναν με τον νορρις?! ποιο το νοημα σε ολο αυτο? τωρα κυριολεκτικα μονο το sc τον σωνει που θα τους φερει ολους στην ιδια κατασταση. Τι εννοείς; Θεωρητικά τον Norris, τον πάνε για ενα Pistop , το SC μόνο ζημιά θα του κάνει σε αυτή τη φάση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα