papp0us Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Μόλις τώρα, Charismo είπε Εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε με LEC και γιατί έσβησε το pace του μετά το pit stop. Εγώ ξέρω πως αν ημουν μηχανικός της Ferrari θα έκρυβα τα γερμανοπολύγωνα απο τα pits οταν τελειώσει ο αγώνας, τουλάχιστον μέχρι να περάσει καμια ώρα, να ηρεμήσει ο Leclerc. 2 2
ekrepali Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 3 minutes ago, papp0us said: Ο μόνος λόγος που ο Norris είναι πρώτος τώρα, είναι επειδή οδήγησε καλύτερα. Αν ο Λεκλέρ είχε μπει πρώτος στα Πιτ και ο Πιάστρι έμενε έξω, θα μπορούσε κι εκείνος να εκμεταλλευτεί τη μεσαία γόμα σε καθαρή πίστα.
liakjim Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Έλεγε για κάτι cuts. Μήπως έχει κάποιο θέμα με τον κινητήρα;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, liakjim είπε Έλεγε για κάτι cuts. Μήπως έχει κάποιο θέμα με τον κινητήρα; θα ηταν μια καλη εξηγηση.
basilis_k6 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου εγω το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι ηθελε να βγαινει παντα σε καθαρο αερα επειδη βολευει το καρο του
Charismo Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Προβλέπεται δραματικό φιναλε τουλάχιστον γιατί μέχρι τώρα έλειψαν οι συγκινήσεις. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Το βλεπω το SC να ερχεται στους τελευταιους γυρους για 1 απο τα 2 ζευγαρια που μαχονται...
haHa Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Ο piastri τελικως θα φτασει τον norris και με 14lap tyre delta λογικα θα εχει ευκολο εργο. Ελπιζω στην Μακλαρεν να τους αφησουν να δωσουν μαχη και να μην τους πει hold position. 2
basilis_k6 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Charismo είπε Άσε μας ρε George, τραχανά. δικιο εχει. και για τις δυο φασεις 2 1
Charismo Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Just now, basilis_k6 said: δικιο εχει. και για τις δυο φασεις Στην πρώτη δεν ήταν moving under braking και η δεύτερη δεν είχε γίνει όταν το έγραψα, αλλά εκεί όντως είχε δίκιο.
haHa Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Τραγικος leclerc, είναι ο ορισμός του penalty η επικίνδυνη κινηση που εκανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα