johnmayson Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Aποσαφηνίστε μου κάτι αν κάποιος κάνει συνδρομή στο f1 tv pro και βλέπει απο υπολογιστή μπορεί (οπως πέρυσι) να κλείσει το υπολογιστή και να συνεχίσει στο κινητο;;;
smpt Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Αυτό σίγουρα. Το θέμα είναι ότι πέρσι έβλεπα και εγώ στην τηλεόραση και η κόρη μου στο κινητό της σε άλλη πόλη. Αυτό δεν ξέρω αν γίνεται και φέτος.
vaggos88 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Εγω εχω συνδέσει την TV με το PC και θα βλεπω απο browser (chrome) Λογικα πολυ συντομα θα μπει και το android/TV.
specre Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στο Pro (αυτό που είχαμε έως πριν λίγες ημέρες) από 6 συσκευές ταυτόχρονα το πήγαν σε 1 συσκευή και το βάλανε στο Premium. Οπότε δεν μπορείς να δεις πια ταυτόχρονα σε πάνω από 1 συσκευή στο Pro. Για να δεις σε άλλη συσκευή "βγαίνεις" από την προηγούμενη που παρακολουθούσες. Υποστηρίζει στο Pro έως 6 συσκευές για "μονή" παρακολούθηση. https://support.formula1.com/s/article/Streams-Device-Limitations?language=en_US Επεξ/σία 5 Μαρτίου από specre
ASFE Δημοσ. 5 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 14 minutes ago, vaggos88 said: Εγω εχω συνδέσει την TV με το PC και θα βλεπω απο browser (chrome) Λογικα πολυ συντομα θα μπει και το android/TV. Μακαρι. Οποτε εγω λεω να κανω την απλη συνδρομη τωρα με τα 60 και οταν με το καλο μπει στο chromecast να κανω upgrade. Και να μην ξεχνιομαστε μεθαυριο 07/03
johnmayson Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 16 λεπτά πριν, specre είπε Στο Pro (αυτό που είχαμε έως πριν λίγες ημέρες) από 6 συσκευές ταυτόχρονα το πήγαν σε 1 συσκευή και το βάλανε στο Premium. Οπότε δεν μπορείς να δεις πια ταυτόχρονα σε πάνω από 1 συσκευή στο Pro. Για να δεις σε άλλη συσκευή "βγαίνεις" από την προηγούμενη που παρακολουθούσες. Υποστηρίζει στο Pro έως 6 συσκευές για "μονή" παρακολούθηση. https://support.formula1.com/s/article/Streams-Device-Limitations?language=en_US Μα δε με νοιάζει το ταυτόχρονα. Ποιός βλέπει ταυτόχρονα σε 2 συσκευές. είμαστε σίγουροι οτι αν κλείσει τη μια συσκευή (υπολογιστη) για φέτος και μεταφερθείς στο κινητο θα υποστηρίζεται φετος ( ικανους του εχω να το κλειδωνουν μονο στο υπολογιστή) 1
liakjim Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Πώς γίνεται να αλλάζουν έτσι τους όρους; Πχ αν κάποιος έχει ήδη pro, ξαφνικά του λένε ότι πλέον το προϊόν που πήρες υποβαθμίζεται; Δεν είναι παράνομο;
specre Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, johnmayson είπε Μα δε με νοιάζει το ταυτόχρονα. Ποιός βλέπει ταυτόχρονα σε 2 συσκευές. είμαστε σίγουροι οτι αν κλείσει τη μια συσκευή (υπολογιστη) για φέτος και μεταφερθείς στο κινητο θα υποστηρίζεται φετος ( ικανους του εχω να το κλειδωνουν μονο στο υπολογιστή) Απλά έγραψα τι ισχύει. Κάποιοι αγοράζανε μια συνδρομή και την μοιράζονταν 2-3 άτομα, μειώνοντας το κόστος. 6 λεπτά πριν, liakjim είπε Πώς γίνεται να αλλάζουν έτσι τους όρους; Πχ αν κάποιος έχει ήδη pro, ξαφνικά του λένε ότι πλέον το προϊόν που πήρες υποβαθμίζεται; Δεν είναι παράνομο; Παράνομο μας φαίνεται, αλλά δεν ξέρω σε τι νόμους υπόκεινται και τι όρους έχουν μέσα στη συμφωνία της αγοράς, για να αλλάζουν τους όρους αυτούς. Επεξ/σία 5 Μαρτίου από specre
johnmayson Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου εγω δε το βλεπω να βαζω απο τη αρχη τουλαχιστον f1 tv. οποτε πρωτο αγωνα απο αντ1 ειναι και πρωι οποτε μισο θα δω.
specre Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Κι εγώ θα περιμένω. Θα το βρω από τα γνωστά/άγνωστα μέρη σε 4Κ από Sky και θα το δω κονσέρβα. Εκτός κι αν αλλάξει δραματικά κάτι στην τιμή προς τα κάτω.
johnmayson Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, specre είπε Κι εγώ θα περιμένω. Θα το βρω από τα γνωστά/άγνωστα μέρη σε 4Κ από Sky και θα το δω κονσέρβα. Εκτός κι αν αλλάξει δραματικά κάτι στην τιμή προς τα κάτω. ενημερωσε με ποια ειναι τα μερη. η κονσερβα ειναι παρανομη η νομιμη δε εχω καταλαβει. αυτο που λετε για μια συνδρομη σε διαφορετικα μερη δε ειμαι σιγουρος ουτε γ αυτο αν θα λειτουργει φετος. αν καποιος δει καποιο αφιερωμα στη φορμουλα τη φετινη απο καποιο περιοδικο που να χει ομως πολλα στοιχεια για τη εκαστοτε ομαδα ως προ το προσωπικο ας ενημερωσει. υπαρχει ενα περιοδικο το gp racing αλλα δε γνωριζω κατα ποσο εχει πληρες αφιερωμα ( να λεεει το οργανογραμμα με τους σημαντικους ανθρωπους στο τεχνικο κομματι εννοω)
specre Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Η κονσέρβα δεν είναι παράνομη, είναι το μαγνητοσκοπημένο (που λέμε εμείς) και αν έχεις συνδρομή, θα το δεις σε replay αργότερα. Σε άλλη περίπτωση είναι "παράνομη". Τα άλλα όταν έρθει η ώρα και μετά από ψάξιμο.
AntonisKo Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Εγώ θα ξεκινήσω με το μήνα, όπως είχε πει και ένας φίλος μερικές σελίδες πριν και βλέπουμε. Άντε επιτέλους και uhd. 👍
pratinas Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Μακριά από ANT1+. Η ανάλυση είναι σαν να παίζεις το Nigel Mansell's World Championship Racing στο Game Boy (παιχνιδάρα btw). Απλά είναι λίγο τραγικό να μην υπάρχει F1TV για τηλεοράσεις android. Ευτυχώς υπάρχουν τα apk του F1TVκαι κάνεις εγκατάσταση με ένα απλό APKMirror Installer. Το κακό είναι πως αν βγει αναβάθμιση, πρέπει να βρεις και να περάσεις τη νέα έκδοση. Η τελευταία είναι η 3.0.33-SP127.9.0-release-RC38-tv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα