Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

O stroll την ωρα που φτανει στην banked στροφη εχει εμπρος του 2 μονοθεσια που κινουνται αργα. 
Αναρωτιεμαι αν του αποσπαστηκε η προσοχη. οπως και να εχει hello wall my friend.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Τι ακριβως εκανε ο πιαστρι στο fp2 μεσα στα πιτ και χτυπησε με τον ρασελ; Γιατι μπηκε, πηγε να φυγει και ξαναμπηκε μεσα;

έκανε λάθος και πήγε να μπει στην θέση του Νόρις. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ghostrider είπε

O stroll την ωρα που φτανει στην banked στροφη εχει εμπρος του 2 μονοθεσια που κινουνται αργα. 
Αναρωτιεμαι αν του αποσπαστηκε η προσοχη. οπως και να εχει hello wall my friend.

Τυχερός που δεν έσπασε κάνα χέρι όπως ο Ρικάρντο 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GoMaR είπε

ηθελα να ξερα τι θα λενε απο μεσα τους οι μηχανικοι

από μέσα τους δεν ξέρω, από έξω τους πάντως θα λένε "ω μα τι οδηγάρα είσαι αφεντικούλη μας :D :D"  

• Haha 7
Δημοσ.

Δεν γίνεται να αγωνίζεσαι τόσα χρόνια στην F1, να είσαι μόνος σου και πριν τη στροφή να φεύγουν ΔΥΟ τροχοί στο χόρτο.

Στρολ, ρε φίλε όσο και να θέλει να σε υπερασπιστεί κανείς είσαι απίστευτος πραγματικά.

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, ma3stros said:

Ρε παιδια επειδη θα σπασω το κινητο μ και δεν φταιει σε κατι.... που στο καλο πρεπει να πατησω για να δω κουαλι στο ant1+?

Πάτα εκεί που λέει Live TV στο αριστερό μενού και ψάξε το Sports1.

Δεν θυμάμαι πάντως αν στο προηγούμενο Grand Prix πριν το break είχε αναβαθμιστεί το app του ANT1+, άλλαξε τελείως και κάτι μου λέει ότι σταμάτησαν τα κολλήματα...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Πάτα εκεί που λέει Live TV στο αριστερό μενού και ψάξε το Sports1.

Δεν θυμάμαι πάντως αν στο προηγούμενο Grand Prix πριν το break είχε αναβαθμιστεί το app του ANT1+, άλλαξε τελείως και κάτι μου λέει ότι σταμάτησαν τα κολλήματα...

Σ ευχαριστω!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...