Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Κυριακή στις 04:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:33 μμ Τι εκανε...ας μας δειξουν ενα replay.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Κυριακή στις 04:34 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:34 μμ Πατησε πανω στις μπογιες και αντε γεια...
ASFE Δημοσ. Κυριακή στις 04:35 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 04:35 μμ Οταν οι 7 τιτλοι δεν ειναι αρκετοι για να σε κρατησουν μεσα στην πιστα με λιγες σταγονες βροχης.... 1
Charismo Δημοσ. Κυριακή στις 04:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:36 μμ Α ρε sir… Σαν ρούκης το έχασε εκεί.
ekrepali Δημοσ. Κυριακή στις 04:38 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:38 μμ 2 minutes ago, GoMaR said: Ελεος. Άτυχος ο λεκ!! δεν είναι θέμα ατυχίας, είναι θέμα βλακείας. με βροχή στη πίστα, αυξάνονται οι πιθανότητες να γλιστρήσει κάποιος και να βγει safety car. γιατί μπαίνεις στα pit πρώτος; 1
ghostrider Δημοσ. Κυριακή στις 04:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:39 μμ μαξ γινε μαντ μαξ ειναι που τον θελαν οι κριτες τον σερ να τον δουν μετα τον αγωνα και ειπε να παει μια ωρα νωριτερα
Charismo Δημοσ. Κυριακή στις 04:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:47 μμ Θέλω να δω το cockpit του Γιώργη. 😂 Νομίζω ο γλυκούλης βγήκε εκτός βέβαια. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Κυριακή στις 04:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:49 μμ και ο ANT τα παει πολυ καλα!
ghostrider Δημοσ. Κυριακή στις 04:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:52 μμ 2 λεπτά πριν, Charismo είπε Θέλω να δω το cockpit του Γιώργη. 😂 Νομίζω ο γλυκούλης βγήκε εκτός βέβαια. Ο γλυκουλης σιγουρα πατησε εξω. Ο Γιωργης δεν αφησε χωρο ουτε για μυγα ..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Κυριακή στις 04:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:53 μμ Μόλις τώρα, ghostrider είπε Ο γλυκουλης σιγουρα πατησε εξω. Ο Γιωργης δεν αφησε χωρο ουτε για μυγα .. αν τον σωζει η πισω δεξια ροδα που δεν ειδα καλα αν παταει εστω και 1 χλστ στην ασπρη γραμμη
ghostrider Δημοσ. Κυριακή στις 04:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:56 μμ 2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε αν τον σωζει η πισω δεξια ροδα που δεν ειδα καλα αν παταει εστω και 1 χλστ στην ασπρη γραμμη Απο την αλλη ο γιωργης μηπως επρεπε να αφησει χωρο? θα δουμε στην αποφαση
dkstopo Δημοσ. Κυριακή στις 04:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:56 μμ 6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε και ο ANT τα παει πολυ καλα! άλλαξαν σχολιαστές;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Κυριακή στις 04:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:57 μμ 1 λεπτό πριν, dkstopo είπε άλλαξαν σχολιαστές; ANT = Antonelli Μακρυα απο τους Πουρναρακηδες και λοιπους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα