liakinen Δημοσ. Δευτέρα στις 01:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:18 μμ Κρίμα για τον Νόρις χθές. Απορώ για τους πανηγυρισμούς στις κερκίδες. Από αυτά που βλέπουμε εμείς οι απέξω φαίνεται μια χαρά παιδί, με χαμόγελο, χιούμορ, ηρεμία και γενικότερα καλό χαρακτήρα. Ο Λεκλέρ έχει συνηθίσει στην μαύρη του την μοίρα. Ο Hamilton δυστυχώς έχει μπει σε ένα σπιράλ λαθών, κατηφορικό, ψυχολογικό που δεν δείχνει να μπορεί να βγει και φαίνεται το τέλος να πλησιάζει.
Charismo Δημοσ. Δευτέρα στις 01:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:41 μμ 20 minutes ago, liakinen said: Κρίμα για τον Νόρις χθές. Απορώ για τους πανηγυρισμούς στις κερκίδες. Από αυτά που βλέπουμε εμείς οι απέξω φαίνεται μια χαρά παιδί, με χαμόγελο, χιούμορ, ηρεμία και γενικότερα καλό χαρακτήρα. Από τις κερκίδες εγώ νομίζω πως τον εμψύχωναν και τραγουδούσαν το τραγούδι του Max, αλλά με το όνομα του Lando. Δεν κατάλαβα αν ήταν ειρωνικό, τους χειροκρότησε σε ανταπόδοση, οπότε θεώρησα πως δεν ήταν.
liakinen Δημοσ. Δευτέρα στις 02:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:09 μμ 25 λεπτά πριν, Charismo είπε Από τις κερκίδες εγώ νομίζω πως τον εμψύχωναν και τραγουδούσαν το τραγούδι του Max, αλλά με το όνομα του Lando. Δεν κατάλαβα αν ήταν ειρωνικό, τους χειροκρότησε σε ανταπόδοση, οπότε θεώρησα πως δεν ήταν. Μπορεί να έχεις δίκιο δεν ασχολήθηκα να το ψάξω. Εκείνη την στιγμή της απευθείας μετάδοσης εγώ το εισέπραξα έτσι. Ίσως να είμαι λάθος και μακάρι εδώ που τα λέμε. Ο Νόρις μου είναι συμπαθής. 1
Stergios74 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:49 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:49 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Kάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο με τα τρόπαια που σπάνε με το παραμικρό. Ας αποφασίσει η fia να βάλει κανόνες σχετικά με την κατασκευή τους Οχιιι. Μην τους δίνεις θάρρος. Όχι άλλοι κανονες. Δικαστικό δράμα έχουν καταντήσει τα γκραν πρι. 😁 Spoiler 😁 Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:31 μμ από Stergios74 1
specre Δημοσ. Δευτέρα στις 08:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:32 μμ 23 λεπτά πριν, ghostrider είπε Βρε τον Τοτο
ghostrider Δημοσ. Δευτέρα στις 09:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:21 μμ 47 λεπτά πριν, specre είπε Κανει οτι μπορει για να μην μας λειψει ο Horner 1
ekrepali Δημοσ. Δευτέρα στις 10:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:01 μμ (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Charismo said: Πραγματικά, στο βίντεο φαίνεται πως το ακουμπάει στο έδαφος και μάλιστα απαλά και η βάση απλά ξεκολλάει. Το ακούμπησε στο έδαφος υπό γωνία. Όταν η βάση έκατσε στα ίσια... το χέρι του ήταν ακόμα υπό γωνία και ασκήθηκε πίεση στο πιο ευάλωτο σημείο. Τεχνική μηχανική basics. Εεεε να γίνω κι εγώ ξερόλας Πουρναράκης μια μέρα. 😆 Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:02 μμ από ekrepali 1
Charismo Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Και για να μην "κράζουμε" μόνο τις φοράδες, παρουσίασαν για τη Monza το livery προς τιμήν του πρώτου πρωταθλήματος του Lauda, το οποίο απλά τα σπάει. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Charismo 1
mandos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Το βλέμμα του να προσπαθείς 4 χρόνια να πας στη μεγάλη ομάδα και να μην έχεις ακόμα podium, αλλά αυτός που έμεινε στη μικρή ομάδα πήρε P3
ASFE Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα Εχει βαρεθει τα practice sessions o κοσμος λεει ο Στεφανος και θα χουμε αλλαγες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα