Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρίμα για τον Νόρις χθές. Απορώ για τους πανηγυρισμούς στις κερκίδες. Από αυτά που βλέπουμε εμείς οι απέξω φαίνεται μια χαρά παιδί, με χαμόγελο, χιούμορ, ηρεμία και γενικότερα καλό χαρακτήρα.

Ο Λεκλέρ έχει συνηθίσει στην μαύρη του την μοίρα.

Ο Hamilton δυστυχώς έχει μπει σε ένα σπιράλ λαθών, κατηφορικό, ψυχολογικό που δεν δείχνει να μπορεί να βγει και φαίνεται το τέλος να πλησιάζει.

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 minutes ago, liakinen said:

Κρίμα για τον Νόρις χθές. Απορώ για τους πανηγυρισμούς στις κερκίδες. Από αυτά που βλέπουμε εμείς οι απέξω φαίνεται μια χαρά παιδί, με χαμόγελο, χιούμορ, ηρεμία και γενικότερα καλό χαρακτήρα.

Από τις κερκίδες εγώ νομίζω πως τον εμψύχωναν και τραγουδούσαν το τραγούδι του Max, αλλά με το όνομα του Lando.

Δεν κατάλαβα αν ήταν ειρωνικό, τους χειροκρότησε σε ανταπόδοση, οπότε θεώρησα πως δεν ήταν.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Charismo είπε

Από τις κερκίδες εγώ νομίζω πως τον εμψύχωναν και τραγουδούσαν το τραγούδι του Max, αλλά με το όνομα του Lando.

Δεν κατάλαβα αν ήταν ειρωνικό, τους χειροκρότησε σε ανταπόδοση, οπότε θεώρησα πως δεν ήταν.

Μπορεί να έχεις δίκιο δεν ασχολήθηκα να το ψάξω. Εκείνη την στιγμή της απευθείας μετάδοσης εγώ το εισέπραξα έτσι. Ίσως να είμαι λάθος και μακάρι εδώ που τα λέμε. Ο Νόρις μου είναι συμπαθής.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Nabuko είπε

Kάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο με τα τρόπαια που σπάνε με το παραμικρό. Ας αποφασίσει η fia να βάλει κανόνες σχετικά με την κατασκευή τους

Οχιιι. Μην τους δίνεις θάρρος. Όχι άλλοι κανονες. Δικαστικό δράμα έχουν καταντήσει τα γκραν πρι. 😁

Spoiler

😁

Επεξ/σία από Stergios74
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, Charismo said:

Πραγματικά, στο βίντεο φαίνεται πως το ακουμπάει στο έδαφος και μάλιστα απαλά και η βάση απλά ξεκολλάει.

Το ακούμπησε στο έδαφος υπό γωνία. Όταν η βάση έκατσε στα ίσια... το χέρι του ήταν ακόμα υπό γωνία και ασκήθηκε πίεση στο πιο ευάλωτο σημείο. 

11.jpg.cec4264e7aa2881b1ad5d2d490b8b1e0.jpg

444.jpg.a85ff8f2b87d07852decd6dd46142ace.jpg

Τεχνική μηχανική basics.

Εεεε να γίνω κι εγώ ξερόλας Πουρναράκης μια μέρα. 😆

Επεξ/σία από ekrepali
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και για να μην "κράζουμε" μόνο τις φοράδες, παρουσίασαν για τη Monza το livery προς τιμήν του πρώτου πρωταθλήματος του Lauda, το οποίο απλά τα σπάει.

1.webp.a61b0688bac2c45ce2a4c4e6082a2bce.webp

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
Δημοσ.

Το βλέμμα του να προσπαθείς 4 χρόνια να πας στη μεγάλη ομάδα και να μην έχεις ακόμα podium, αλλά αυτός που έμεινε στη μικρή ομάδα πήρε P3

ZANDVOORT, NETHERLANDS - AUGUST 30: Twelfth placed qualifier Yuki Tsunoda of Japan and Oracle Red

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...