ghostrider Δημοσ. Κυριακή στις 01:42 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:42 μμ 18 λεπτά πριν, Charismo είπε Πόσο δίνει; η RB βολευεται καλυτερα με την skinny πισω πτερυγα. Οι παπαγια εχουν χαμηλες τελικες. Σε αυτη την πιστα αν ΔΕΝ περασουν πρωτες απο το 1ο σικειν θα εχουν δυσκολο εργο. μεγαλυτερες τελικες εχουν τα φοραδακια και τα σαουμπερακια. Η νικη μαξ αλλα με την ψυχη στα δοντια εχει καλες ελπιδες για στοιχημα 2
GoMaR Δημοσ. Κυριακή στις 03:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:47 μμ Ευτυχως που εχουμε και Ιταλικα circuits για να ακουμε Ιταλικο υμνο.. Γιατι αλλιως δε μας βλεπω 😛 4
avacan23 Δημοσ. Κυριακή στις 03:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:48 μμ Norris for the Win in la pista magica και η φωτο της ομάδας πριν τη καταστροφή... 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Κυριακή στις 04:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:05 μμ Κλασσικος VER... Πολυ ωραιο το εκλερακι!
avacan23 Δημοσ. Κυριακή στις 04:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:09 μμ Πάμε Νόρις να βγεί η πρόβλεψη δεν βλέπεισ κανένα σήμερα και έχει μονο 1 πιτ στοπ. Τι επαθε ο πιαστρι...δεν ήξερε από που ήρθε ο μονεγάσκος.. πολυ ωραίος αγώνας!
ghostrider Δημοσ. Κυριακή στις 04:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:10 μμ δυσκολα θα μεινει ο εκλερακης εκει 1
Ribopaido Δημοσ. Κυριακή στις 04:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:11 μμ Τρομερος αγωνας τετοιους θελουμε!!!!
Charismo Δημοσ. Κυριακή στις 04:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:15 μμ Και ο Hamilton πετάει. Max και Norris αλληλοεξουδετερώνονται, ο κινητήρας του Piastri τα φτύνει όπως του Lando στον προηγούμενο αγώνα, Ferrari 1-2. 😛 1 2
ekrepali Δημοσ. Κυριακή στις 04:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:16 μμ (επεξεργασμένο) Tι έγινε ρε... πέταξαν διαφημίσεις και στο Αnt1+; Άκυρο... σε λάθος κανάλι το ειχα Επεξ/σία Κυριακή στις 04:17 μμ από ekrepali 3
GoMaR Δημοσ. Κυριακή στις 04:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:17 μμ Σε τι ειναι δυνατος ο Χαμ ; Αντι να κολλησει στον Ρασελ να βοηθησει τον λεκλερκ, εμεινε πισω. Το οτι ανεβηκε στη 6η θεση με τεραστιες ευθειες δε μου λεει κατι..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Κυριακή στις 04:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:17 μμ 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Tι έγινε ρε... πέταξαν διαφημίσεις και στο Αnt1+; Δε πάνε καλά τα έσοδα μάλλον...😆 το χουν ξανακανει οι χαζοι περυσι νομιζω. Απο λαθος 1 λεπτό πριν, GoMaR είπε Σε τι ειναι δυνατος ο Χαμ ; Αντι να κολλησει στον Ρασελ να βοηθησει τον λεκλερκ, εμεινε πισω. Το οτι ανεβηκε στη 6η θεση με τεραστιες ευθειες δε μου λεει κατι.. σε συγκριση με τα χαλια που ειχε? Εγω απορω πως περασε τον ALO...και μοιαζει να μαζευει την διαφορα απλα παρα πολυ αργα.
GoMaR Δημοσ. Κυριακή στις 04:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:21 μμ 3 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: σε συγκριση με τα χαλια που ειχε? Εγω απορω πως περασε τον ALO...και μοιαζει να μαζευει την διαφορα απλα παρα πολυ αργα. Ουτε σε DRS δε θα φτασει.. (μακαρι να φτασει αλλα δεν τον βλεπω...)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Κυριακή στις 04:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:21 μμ (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, GoMaR είπε Ουτε σε DRS δε θα φτασει.. (μακαρι να φτασει αλλα δεν τον βλεπω...) ισως να μην θελει κιολας να μην ζεσταθουν τα διαφορα? Σου λεει ασε να κανουν την μαχη τους και θα εχω εγω ελαστικα ανετα. Επεξ/σία Κυριακή στις 04:22 μμ από Αλεξανδρος A.92
Gulik Δημοσ. Κυριακή στις 04:25 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:25 μμ 7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε το χουν ξανακανει οι χαζοι περυσι νομιζω. Απο λαθος Στο ελεύθερο τώρα έβαλαν δεύτερο διαφημιστικό διάλειμμα μέσα σε μόλις 5 λεπτά, δεν νομίζω να έχει ξανασυμβεί ουδέποτε κάτι τέτοιο στην ελληνική τηλεόραση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα