ghostrider Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Τρελος κουβας στο Fantasy ...... 5 sec ποινη σε οσκαρ για την εκκινηση το οποιο μαλλον μεταφραζεται σε ποινη θεσεων για τον επομενο αγωνα μιας και δεν προλαβε να την εκτισει.
dsi44 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου μηπως ο ρασελ θα ητανε πολυ καλυτερος για παπαγιες? θεωρω οτι εχει τσαγανο, αντιθετως με πιαστρι και νορις που γενικα ειναι μετριοι οδηγοι. 1 2
sattack Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 59 λεπτά πριν, ghostrider είπε Τρελος κουβας στο Fantasy ...... 5 sec ποινη σε οσκαρ για την εκκινηση το οποιο μαλλον μεταφραζεται σε ποινη θεσεων για τον επομενο αγωνα μιας και δεν προλαβε να την εκτισει. Είπαν όχι. Μόνο σε πολλαπλές τέτοιες ποινές.
specre Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 40 λεπτά πριν, dsi44 είπε μηπως ο ρασελ θα ητανε πολυ καλυτερος για παπαγιες? θεωρω οτι εχει τσαγανο, αντιθετως με πιαστρι και νορις που γενικα ειναι μετριοι οδηγοι. Τι έγραψες για το παπά@για boyband!!! Εγώ μετά από αυτή τη δήλωση θα κρυβόμουν, θα αγόραζα όλα τα φυλακτά του κόσμου και δεν ξέρω τι άλλο για να αποφύγω όλα τα βουντού του @papp0us
Charismo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, ghostrider said: Τρελος κουβας στο Fantasy ...... Χειρότερο από το -5 μου αποκλείεται. 😂
Charismo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) You vs The guy she tells you not to worry about. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Charismo 3
ghostrider Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Charismo είπε Χειρότερο από το -5 μου αποκλείεται. 😂 εχει και μειον 34 καπου ειδα ... μια χαρα εισαι με το -5. μια χαρα
Witcher1st Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, xrist0s92 said: Τι πραγματικά έβλεπε ο Piastri. Δεν το επιασα. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Witcher1st
Charismo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Charismo
haHa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα : 7 νίκες Piastri 5 νίκες Norris 4 νίκες Max Αν ο Μαξ τερματισει το πρωτάθλημα με ιδιο αριθμό νικων σαν τον Norris(που θα εχει χασει λογικά και το πρωτάθλημα απο τον teammate του) , ο Norris δεν ξέρω με τι ψυχολογία θα εμφανιστεί του χρόνου.
dsi44 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου μετα την καλοκαιρινη παυση φαινεται οτι η rb εχει καλυψει τη διαφορα.Δεν αποκλειω να φτασει τις 7 νικες ο μαξ.
xacto Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Βλέποντας τον Oscar να κοπανάει τις μπαριέρες, (αφορμής δοθείσης, όλοι ανησυχούν για τον πιλότο και για το μονοθέσιο, κανείς δεν ρωτάει για τις καημένες τις μπαριέρες), ήμουν σίγουρος ότι θα δοθούν εντολές στον Lando. Δεν ήμουν σίγουρος αν θα του έλεγαν να σταματήσει στην άκρη και να πάει να βρει τον Oscar ή να κοπανίσει κάποια μαλακή μπαριέρα για να είναι ακριβοδίκαιο. Τελικά τον καθυστέρησαν στο πιτστοπ για να βγει πίσω από τον Charles. Ημίμετρα! Που λες, έβαλα στο Calc του LibreOffice τα δεδομένα. 7 αγώνες υπολείπονται, οι 3ις με sprint. Όποια ομάδα κάνει το 1-2 σε όλους, παίρνει 346 βαθμούς. Από την Ferrari και πάνω, όλα παίζονται. Όποιος πιλότος τερματίσει πρώτος σε όλους, παίρνει 199 βαθμούς. Από τον Charles και πάνω, παίζουν όλοι. Charles και Ferrari είναι τα σημεία ανατροπής. Τυχαίο; 2
Witcher1st Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Απορια το ειχα και το ξεχασα. Γιατι ο ρασελ τοσο αδιαφορος που βγηκε 2ος;;
ekrepali Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, Witcher1st said: Απορια το ειχα και το ξεχασα. Γιατι ο ρασελ τοσο αδιαφορος που βγηκε 2ος;; Κέρδισε τη Williams και μια RB που είχαν πιο αδύναμα μονοθέσια, και έκανε undercut στον Antonelli εξαιτίας διαφορετικής στρατηγικής. Δεν είναι κατόρθωμα η 2η θέση. Για μένα είναι αδιάφορος γιατί μαζί με τον Νόρρις έγιναν ξεφτίλα στο Q3. 1 δευτερόλεπτο πίσω από τον Μαξ; Για δεδομένα F1, οδήγησαν σαν φοβισμένες κότες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα