ts0ts0s Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Να σημειωθεί μόνο οτι οι περισσότεροι οδηγοι στο inlap στη μεγάλη ευθεία πριν την 16 κοβουν οταν ερχεται αλλος απο πίσω για να είναι ελευθερες οι στροφες,ο norris στο Onboard του οταν του ειπαν οτι ερχεται απο πισω ο Ver αποφάσισε οτι ηταν καλη στιγμη να μη κοψει στην ευθεία και να συνεχισει με γρηγοροτερο ρυθμο.. τακτικες παντα υπηραν και θα υπαρχουν,θα το δικαιολογουσα πιο ευκολα αν ηταν ο Norris p1 και δεν ηθελε τον Verstappen να του παρει την Pole, στη συγκεκριμενη περιπτωση πιο πολυ εβγαλε πιο "κακομαθημενη αντιδραση" παρα τακτικη...η γνωμη μου παντα Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από ts0ts0s 1
avacan23 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες έχω βάλει στοιχημα ότι θα τρακάρουν μεταξύ τους... Περιμενω να δω χάμιλτον και αντονέλι τι θα κάνουν σήμερα.. 1
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 51 λεπτά πριν, ts0ts0s είπε εβγαλε πιο "κακομαθημενη αντιδραση" παρα τακτικη ακομα και αν παρκαρε καθετα στο δρομο, παλι ο μαξ θα του χρωσταγε μετα απο οσα του εχει κανει. ο νορρις του εχει φερθει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Witcher1st Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 3 hours ago, dsi44 said: οι ισορροπιες εχουν αλλαξει δραματικα για τις παπαγιες,αν κερδισει ο μαξ σημερα γινεται το μεγαλο φαβορι για τον τιτλο. Θελει ενα DNF ακομη ο Piastri, αλλως η διαφορα ειναι ακομα αρκετα μεγαλη. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Witcher1st
sattack Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, avacan23 είπε έχω βάλει στοιχημα ότι θα τρακάρουν μεταξύ τους... Είναι μεγάλη ευκαιρία σήμερα του Russell να πάει αφρενάριστος και να βάλει αυτός τον Μax στο δίλημμα ή κόβεις ή τρακάρουμε, και να απολαύσει Μax να αφήνει το γκάζι. 😁 Χάχα, Max με Soft! Χαμός θα γίνει στην 1η στροφή!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 9 λεπτά πριν, sattack είπε Χάχα, Max με Soft! Χαμός θα γίνει στην 1η στροφή! Απορω με RUS που ξεκινησε με Medium...Μηπως δεν θελει να παλεψει στην αρχη? Θεωρει οτι θα ειναι ανωτερος αργοτερα...?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 λεπτά πριν, Charismo είπε Με soft ο Max; yep yep παμε για μαχες και SC πρωτο γυρο! χαχα καλο αγωνα να χουμε!
sattack Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Και ο Rus με Μ έφαγε λάχανο τον Max με S ! Kαι ο Norris κέρδισε 2 θεσεις και κόλλησε τον Piastri στον τοίχο! Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από sattack 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δεν μοιαζει να βγαινουν τα soft στον MAX 1
Charismo Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Ο Piastri ζητάει τη θέση πίσω. 😆 Τι ομάδα είναι αυτή θεέ μου. 2
sattack Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Piastri φαίνεται υιοθετεί στυλ Μax. Tι μου κανανε! 😅 Ti σου έκανε ρε, τσαντζαρισμα οι ροδες στην 1η στροφή? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα