Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, mandos said:

ούτε στα 2 μέτρα δε θα έρθουν. Είναι μια ομάδα από πίσω, δεν είναι μόνοι τους. Το λογικό είναι να πάνε safe mode μέχρι τον τελευταίο αγώνα. 

Ο καλύτερος της χρονιάς βέβαια θα είναι πάλι ο Μαξ, χωρίς τίτλο αυτή τη φορά. 

το πετυχες...

• Like 1
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από τον Zak Brown δεν μου έκανε εντύπωση. Ποτέ δεν τον χώνεψα αυτόν τον τύπο. Από τον Andrea Stella  όμως δεν το περίμενα. Να κατηγορείς τον Nico και τον Fernando, επειδή δεν άδειασαν την πίστα για να κάνει ο Oscar πιρουέτες, είναι τουλάχιστον φαιδρό. Το papaya rules όσο έμενε στο εσωτερικό της ομάδας, δεν μας έπεφτε λόγος. Δυστυχώς έχει αρχίσει να βγαίνει εκτός ομάδας, ως εμετός.

• Like 8
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xacto είπε

Από τον Zak Brown δεν μου έκανε εντύπωση. Ποτέ δεν τον χώνεψα αυτόν τον τύπο. Από τον Andrea Stella  όμως δεν το περίμενα. Να κατηγορείς τον Nico και τον Fernando, επειδή δεν άδειασαν την πίστα για να κάνει ο Oscar πιρουέτες, είναι τουλάχιστον φαιδρό. Το papaya rules όσο έμενε στο εσωτερικό της ομάδας, δεν μας έπεφτε λόγος. Δυστυχώς έχει αρχίσει να βγαίνει εκτός ομάδας, ως εμετός.

τους βγαινει η φερραρι που κρυβουν μεσα τους ..:P 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dsi44 είπε

το πετυχες...

λέμε και καμία ****κια να περνάει η ώρα 😬

Τώρα το βλέπω και ήρθα να σου πω ότι γράψε λάθος 

13 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

στρολια καλη. 9/10

Bonus points για τη γκαζιά και rejoin με σπασμένη ανάρτηση 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prototypegr είπε

Εντωμεταξύ, στιγμιότυπο από τον χθεσινό αγώνα 😨. Πάλι καλά που ήταν το halo! 

image.jpeg

Δεύτερη φορά που την "γλύτωσε" χάρις στο halo.

Spoiler

GettyImages-1235210988.webp

11 ώρες πριν, Thresh είπε

561659525_2656449711355404_7732569321416318711_n.jpg.bf0919b04156c79af3373a4a4ce97c64.jpg

imax.jpg.a010ac5a9c8b6b6ce1a9489de129d47c.jpg

:P

• Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, prototypegr είπε

Εντωμεταξύ, στιγμιότυπο από τον χθεσινό αγώνα 😨. Πάλι καλά που ήταν το halo! 

image.jpeg

Ποιος χθεσινός αγώνας; Σήμερα 19/10 στις 22:00 δεν είναι ο αγώνας;

Επεξ/σία από DragonFighter
Δημοσ.

Ηρεμοι συμβιβασμενοι ολη την χρονια περιμεναμε να δουμε αν θα το παρει ο Νορρις η ο Οσκαρ,. Και τωρα θα επανελθουμε στα ζαναξ για να βλεπουμε τους αγωνες

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ASFE είπε

Ηρεμοι συμβιβασμενοι ολη την χρονια περιμεναμε να δουμε αν θα το παρει ο Νορρις η ο Οσκαρ,. Και τωρα θα επανελθουμε στα ζαναξ για να βλεπουμε τους αγωνες

Καλησπέρα,

Εγώ από τον καναπέ μου θέλω σαν 1ο στόχο να τερματίσει ο Βερ πάνω από Νόρις. Τώρα αν έρθει και η κούπα, ακόμα καλύτερα  😀 .

Κάτι έχει βρει ο Βερ από την ρεντμπουλ. Τρέχουν πολύ χαμηλά το πάτωμα του μονοθεσίου . Μένει να δούμε απόδοση ελαστικών στον αγώνα και αν θα τα φθείρει. 

Η ΜακΛάρεν είναι πιο σηκωμένο το μονοθέσιο . Θα έχει ενδιαφέρον σήμερα.  Έχω βάλει υπενθύμιση να βάλω μπύρες στην κατάψυξη στις 930.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, ASFE said:

Ωστόσο, επιτέλους αποκτά και λίγο γεύση το πρωτάθλημα απ’ότι φαίνεται.

Στην αρχή της σεζόν η McLaren με τον μοναδικό πύραυλο είχε την ευχέρεια να εφαρμόζει Papaya Rules και άλλα τέτοια αστεία. Τώρα με τον Max να έχει μυρίσει αίμα σαν τον καρχαρία, θέλω να τους δω πώς θα το διαχειριστούν.

Ήδη από τις ενέργειες και τις δηλώσεις τους φαίνονται να τα έχουν χαμένα. Εάν θα συνεχίσει αυτό, μένει να το δούμε.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...