dsi44 Δημοσ. Κυριακή στις 12:04 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:04 πμ 5 hours ago, mandos said: ούτε στα 2 μέτρα δε θα έρθουν. Είναι μια ομάδα από πίσω, δεν είναι μόνοι τους. Το λογικό είναι να πάνε safe mode μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Ο καλύτερος της χρονιάς βέβαια θα είναι πάλι ο Μαξ, χωρίς τίτλο αυτή τη φορά. το πετυχες... 1
sattack Δημοσ. Κυριακή στις 01:32 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:32 πμ Επείγουσα παραγγελία McLaren στο Temu... 😅
xacto Δημοσ. Κυριακή στις 01:39 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:39 πμ Από τον Zak Brown δεν μου έκανε εντύπωση. Ποτέ δεν τον χώνεψα αυτόν τον τύπο. Από τον Andrea Stella όμως δεν το περίμενα. Να κατηγορείς τον Nico και τον Fernando, επειδή δεν άδειασαν την πίστα για να κάνει ο Oscar πιρουέτες, είναι τουλάχιστον φαιδρό. Το papaya rules όσο έμενε στο εσωτερικό της ομάδας, δεν μας έπεφτε λόγος. Δυστυχώς έχει αρχίσει να βγαίνει εκτός ομάδας, ως εμετός. 8
ghostrider Δημοσ. Κυριακή στις 01:44 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:44 πμ 3 λεπτά πριν, xacto είπε Από τον Zak Brown δεν μου έκανε εντύπωση. Ποτέ δεν τον χώνεψα αυτόν τον τύπο. Από τον Andrea Stella όμως δεν το περίμενα. Να κατηγορείς τον Nico και τον Fernando, επειδή δεν άδειασαν την πίστα για να κάνει ο Oscar πιρουέτες, είναι τουλάχιστον φαιδρό. Το papaya rules όσο έμενε στο εσωτερικό της ομάδας, δεν μας έπεφτε λόγος. Δυστυχώς έχει αρχίσει να βγαίνει εκτός ομάδας, ως εμετός. τους βγαινει η φερραρι που κρυβουν μεσα τους ..:P
Super Moderators Thresh Δημοσ. Κυριακή στις 01:59 πμ Super Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 01:59 πμ 2 11
mandos Δημοσ. Κυριακή στις 09:47 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:47 πμ 9 ώρες πριν, dsi44 είπε το πετυχες... λέμε και καμία ****κια να περνάει η ώρα 😬 Τώρα το βλέπω και ήρθα να σου πω ότι γράψε λάθος 13 ώρες πριν, basilis_k6 είπε στρολια καλη. 9/10 Bonus points για τη γκαζιά και rejoin με σπασμένη ανάρτηση
specre Δημοσ. Κυριακή στις 11:16 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:16 πμ Πηγή: STRATEGY GUIDE: What are the tactical options for the United States Grand Prix? * Αποποίηση ευθύνης: Δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παράλειψη ή σφάλμα περιέχονται στο παρόν μήνυμα. * 2
prototypegr Δημοσ. Κυριακή στις 11:31 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:31 πμ (επεξεργασμένο) Εντωμεταξύ, στιγμιότυπο από τον χθεσινό αγώνα 😨. Πάλι καλά που ήταν το halo! Επεξ/σία Κυριακή στις 11:31 πμ από prototypegr 11 2
specre Δημοσ. Κυριακή στις 01:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:13 μμ 1 ώρα πριν, prototypegr είπε Εντωμεταξύ, στιγμιότυπο από τον χθεσινό αγώνα 😨. Πάλι καλά που ήταν το halo! Δεύτερη φορά που την "γλύτωσε" χάρις στο halo. Spoiler 11 ώρες πριν, Thresh είπε 5
liakinen Δημοσ. Κυριακή στις 02:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:31 μμ https://www.gazzetta.gr/gmotion/2483257/f1-o-mpraoyn-anakalei-tis-diloseis-toy-gia-ton-hoylkenmpergk-den-mporo-na-toy-rixo Μετά τον Χόρνερ ο περισσότερο αντιπαθής στην F1.
DragonFighter Δημοσ. Κυριακή στις 03:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:19 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, prototypegr είπε Εντωμεταξύ, στιγμιότυπο από τον χθεσινό αγώνα 😨. Πάλι καλά που ήταν το halo! Ποιος χθεσινός αγώνας; Σήμερα 19/10 στις 22:00 δεν είναι ο αγώνας; Επεξ/σία Κυριακή στις 03:20 μμ από DragonFighter
liakinen Δημοσ. Κυριακή στις 03:25 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:25 μμ 4 λεπτά πριν, DragonFighter είπε Ποιος χθεσινός αγώνας; Σήμερα 19/10 στις 22:00 δεν είναι ο αγώνας; Sprint Race 🙂
ASFE Δημοσ. Κυριακή στις 04:37 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 04:37 μμ Ηρεμοι συμβιβασμενοι ολη την χρονια περιμεναμε να δουμε αν θα το παρει ο Νορρις η ο Οσκαρ,. Και τωρα θα επανελθουμε στα ζαναξ για να βλεπουμε τους αγωνες 3 1
ep1 Δημοσ. Κυριακή στις 06:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:36 μμ 1 ώρα πριν, ASFE είπε Ηρεμοι συμβιβασμενοι ολη την χρονια περιμεναμε να δουμε αν θα το παρει ο Νορρις η ο Οσκαρ,. Και τωρα θα επανελθουμε στα ζαναξ για να βλεπουμε τους αγωνες Καλησπέρα, Εγώ από τον καναπέ μου θέλω σαν 1ο στόχο να τερματίσει ο Βερ πάνω από Νόρις. Τώρα αν έρθει και η κούπα, ακόμα καλύτερα 😀 . Κάτι έχει βρει ο Βερ από την ρεντμπουλ. Τρέχουν πολύ χαμηλά το πάτωμα του μονοθεσίου . Μένει να δούμε απόδοση ελαστικών στον αγώνα και αν θα τα φθείρει. Η ΜακΛάρεν είναι πιο σηκωμένο το μονοθέσιο . Θα έχει ενδιαφέρον σήμερα. Έχω βάλει υπενθύμιση να βάλω μπύρες στην κατάψυξη στις 930. 1
Charismo Δημοσ. Κυριακή στις 07:18 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:18 μμ 2 hours ago, ASFE said: Ηρεμοι συμβιβασμενοι ολη την χρονια περιμεναμε να δουμε αν θα το παρει ο Νορρις η ο Οσκαρ,. Και τωρα θα επανελθουμε στα ζαναξ για να βλεπουμε τους αγωνες Ωστόσο, επιτέλους αποκτά και λίγο γεύση το πρωτάθλημα απ’ότι φαίνεται. Στην αρχή της σεζόν η McLaren με τον μοναδικό πύραυλο είχε την ευχέρεια να εφαρμόζει Papaya Rules και άλλα τέτοια αστεία. Τώρα με τον Max να έχει μυρίσει αίμα σαν τον καρχαρία, θέλω να τους δω πώς θα το διαχειριστούν. Ήδη από τις ενέργειες και τις δηλώσεις τους φαίνονται να τα έχουν χαμένα. Εάν θα συνεχίσει αυτό, μένει να το δούμε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα