Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Κυριακή στις 10:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:47 μμ 3 λεπτά πριν, ghostrider είπε drive to survive εγω θελω απλα τα ηχητικα εκεινων των στιγμων. Καλο ειναι και αυτο αλλα δειχνει το backstage.
sattack Δημοσ. Κυριακή στις 10:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:51 μμ Ο Nor αν είχε κρατήσει την P2 στην εκκίνηση, θα μπορούσε να περάσει τον Max στο τελος λόγω ελαστικών. Τώρα έμεινε 11sec πίσω και διέλυσε και τα δικά του στην προσπάθεια.
Charismo Δημοσ. Κυριακή στις 10:54 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:54 μμ (επεξεργασμένο) Τι soft μέχρι το τέλος πρότειναν στον Oscar; Next level strategy; Επεξ/σία Κυριακή στις 10:54 μμ από Charismo
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Κυριακή στις 10:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:55 μμ 3 λεπτά πριν, Charismo είπε Τι soft μέχρι το τέλος πρότειναν στον Oscar; next level strategy; o LEC εκανε στην αρχη 21 γυρους αν θυμαμαι καλα. Δεν μπορουν στο τελος? Ευκολα...
Charismo Δημοσ. Κυριακή στις 10:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:56 μμ Γρήγορο stop για PIA. 1 minute ago, Αλεξανδρος A.92 said: o LEC εκανε στην αρχη 21 γυρους αν θυμαμαι καλα. Δεν μπορουν στο τελος? Ευκολα... Σωστό.
basilis_k6 Δημοσ. Κυριακή στις 10:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:59 μμ ξανα αργο πιτ. ο νορρις εχει μαυρη γατα μεσα στο μονοθεσιο.
Charismo Δημοσ. Κυριακή στις 11:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:01 μμ Θαύμα ότι δεν έλουσαν τη στρατηγική στη φοράδα. Για να τους δούμε μέχρι το τέλος τώρα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Κυριακή στις 11:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:03 μμ φρεναρε πολυ ο TSU η εκανε κουταμαρα ο BEA?
sattack Δημοσ. Κυριακή στις 11:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:05 μμ 4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ξανα αργο πιτ. ο νορρις εχει μαυρη γατα μεσα στο μονοθεσιο. Πάντα το 2ο πιτστοπ της McLaren έχει πρόβλημα. Ίσως κολλάνε τα "πιστολια" μετά από 1 χρήση.
Charismo Δημοσ. Κυριακή στις 11:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:07 μμ 2 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: φρεναρε πολυ ο TSU η εκανε κουταμαρα ο BEA? Καθαρό moving under braking από Tsunoda πιστεύω πως ήταν. Αλλά γενικά Bearman και Tsunoda νομίζω είχαν και στο παρελθόν κοκορομαχίες ή είναι η ιδέα μου;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Κυριακή στις 11:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:08 μμ 3 λεπτά πριν, Charismo είπε Αλλά γενικά Bearman και Tsunoda νομίζω είχαν και στο παρελθόν κοκορομαχίες ή είναι η ιδέα μου; Δεν θυμαμαι κατι ιδιαιτερο. Οταν περασει ο NOR θεωρητικα ο LEC θα μπορει να παλεψει να παρει την θεση του πισω με τα ελαστικα. Ειδικα προς το τελος αν εχουν φθαρει του NOR
Charismo Δημοσ. Κυριακή στις 11:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:08 μμ Ο Lando τάπα το πάει, μένει να δούμε πώς θα αμυνθεί εκ νέου ο Leclerc. Σήμερα εν τω μεταξύ εκτός του Max και του Norris οι άλλοι μου φαίνονται αργοί ή βλέπω παραισθήσεις;
cinemusic Δημοσ. Κυριακή στις 11:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:19 μμ Ήταν υποχρεωτικό να κάνε όλοι σε soft?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Κυριακή στις 11:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:20 μμ (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, cinemusic είπε Ήταν υποχρεωτικό να κάνε όλοι σε soft? φορουσαν medium σχεδον ολοι, ή σε Soft θα πηγαιναν ή σε hard. Εννοειται διαλεξαν ολοι soft γιατι με τα hard δεν πας πουθενα. Επεξ/σία Κυριακή στις 11:21 μμ από Αλεξανδρος A.92
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα