ekrepali Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 54 minutes ago, sdikr said: Δεν ξέρω να σου πω, δεν έχω δει ακόμα υλοποίηση για iris σε Pos, υποθέτω πως θα είναι τύπου εφαρμογής, όποτε θα θέλει κάποιο Paydroid για να δουλέψει Το ingenico πριν τη διασύνδεση είχε λειτουργία πληρωμής με qr code. Πατούσες F3 ή κάτι τέτοιο τέλοσπαντων, εβγαινε χαρτί με ένα μεγαλο τετράγωνο qr code, έκανε ο πελάτης σκαναρισμα και προχωρούσε η πληρωμή. Πόσο δύσκολο είναι να κάνουν το ίδιο πράγμα με το iris? Τα vouchers πρέπει να εξαργυρωθουν μέχρι Σεπτέμβριο και η προθεσμία για το iris είναι Νοέμβριος. Φοβάμαι μη πάω σαν χαζός να πάρω pos και μετά αναβαθμίσουν τα ingenico. Στο τηλεφωνικό κέντρο δε μπορεί να εξυπηρετήσει κάνεις. Στο μενού διασύνδεσης ταμειακων με pos, βγάζει κασέτα ότι το pos είναι πλήρως αναβαθμισμένο. Μόνο στις βλάβες συνδέεται με άνθρωπο κι αυτός παραπέμπει στο τηλέφωνο των πωλητών. Οι οποίοι πωλητές λένε ότι τους έχουν πει τα αφεντικά. Βασικά αυτοί δεν είναι αρμόδιοι να απαντήσουν υπεύθυνα αν θα αναβαθμιστούν τα ingenico ή όχι. Κατέληξα να στείλω mail... άντε να δω τι ιδιότητα θα έχει αυτός που θα απαντήσει
barca10 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Στις 8/7/2025 στις 1:28 ΜΜ, ekrepali είπε Οι κατηγορίες 1 & 7 δεν είναι συμβατές μεταξύ τους, οπότε τι σημαίνει αυτό; Κάνουμε αίτηση για μία απ'τις δυο κατηγορίες; Ή μπορούμε να κάνουμε αίτηση και για τις 2, και μετά να διαλέξουμε ποιο voucher να εξαργυρώσουμε; Έχει κανείς απάντηση για αυτό; Μπορούμε να κάνουμε αίτηση και για τις 2 κατηγορίες και να επιλέξουμε μετά τι θα κάνουμε;
ekrepali Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 5 hours ago, barca10 said: Έχει κανείς απάντηση για αυτό; Μπορούμε να κάνουμε αίτηση και για τις 2 κατηγορίες και να επιλέξουμε μετά τι θα κάνουμε; Mόνο σε μια από τις δυο μπορείς να κάνεις αίτηση. Μόλις κάνεις πχ αίτηση στη κατηγορία 1, η κατηγορία 7 κλειδώνει. Ρώτησα τη Mellon και μου είπανε ότι η κατηγορία 7 δεν αφορά αναβάθμιση POS... Οπότε έκανα αίτηση για αντικατάσταση POS.
hadji21 Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Εγω εκανα έκδοση του voucher από το σχετικό site. Μιας και σήμερα είναι η τελευταία μέρα για το πρώτο στάδιο, πρέπει να κάνω και κάτι ακόμα; Τι είναι η δέσμευση επιταγής που αναφέρεται; Επεξ/σία 11 Ιουλίου από hadji21
shodan Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Πρέπει απαραιτήτως να πας σε ένα κατάστημα και να τη δεσμεύσεις. Έπειτα μέχρι 25 Ιουλίου μπορείς να επιλέξεις τι τελικά θα αγοράσεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση η επιταγή θα χαθεί. 1
georgekate Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κανείς αν/πώς περνάμε την επιδότηση/voucher στο myDATA? Επεξ/σία 18 Ιουλίου από georgekate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα