Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ναι, ενώ άμα το κράτος σε κεράσει κάνα πενηντάρικο στο ρεύμα γίνεσαι ο επόμενος Buffett.

Αναφέρεσαι σε ένα κράτος που το μόνο που ξέρει να κάνει τα τελευταία 4-5 χρόνια είναι να μοιράζει επιδόματα ελεημοσύνης διά πάσα νόσο και πάσα μ@λ@κία στο πόπολο.

Η μόνη «επιτυχία» είναι ότι εδώ και 3-4 σελίδες αρχίσαμε να τρωγόμαστε για το ποιός έχει περισσότερη ανάγκη τα λεφτά από τον άλλον.

Κοινωνικός αυτοματισμός ίσα ίσα να τσακώνεται η μία κοινωνική ομάδα με την άλλη και να μην ασχολούνται με τίποτε άλλο.

• Like 4
  • Thanks 2
  • Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και δεν με λέτε ρε παιδιά..οι νεοσύστατες ΟΕ - ΕΕ - ΙΚΕ που είχαν κύκλο εργασιών 0 το 2024 και πήραν κουπόνι.. του χρόνου πόσο θα έχουν?

γιατί δεν νομίζω να συμφέρει να ανοίξεις μια τέτοια εταιρεία για 10 - 20 χιλιάδες κύκλο

"νεοι" με πλάτες μπαμπάδων

• Confused 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά ενώ επιλεκτικα ήμουν χαμηλά στο σκορ του παιχνιδιού και με απέκλεισαν το ιδιο και 2 3 ακομη φίλοι μου είδα κάτι εταιρείες όμως να πήραν  3 4 επιδοτήσεις ίσως και παραπάνω

Δημοσ.
20 hours ago, stamatisj1 said:

Τέλος μου ανέφεραν πως θα βγάλουν "πακέτα" laptop με κάποιο φθηνό πρόγραμμα (antivirus) για να μπορεί να γίνει η εξαργύρωση. Ίδωμεν. 

Τα Windows δεν πιάνονται;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Τα Windows δεν πιάνονται;

Η άδεια των Windows είναι ενσωματωμένη στην τιμή του laptop. Πρέπει να πάρεις άλλο software (υπάρχει antivirus με 10 ευρώ)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Kostasspil & @777andreas777

Τι σας είναι παράξενο από αυτό που είπα? 

Γιατί να συγκριθεί ο κύκλος εργασιών μιας ΕΕ/ΟΕ/ΙΚΕ με μια μικρομεσαία ατομική, πόσο μάλλον όταν δεν έχει προκύψει καν κύκλος εργασιών?

Ποιος εχει περισοτερο αναγκη για επιδοτηση? αυτος που βγαζει 10-20 Κ η αυτος που του χρονου θα ειναι >30-50Κ

Επεξ/σία από GeorgeVasil
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Malthador είπε

Ναι, ενώ άμα το κράτος σε κεράσει κάνα πενηντάρικο στο ρεύμα γίνεσαι ο επόμενος Buffett.

Δεν χρειάζεται καν να δώσει 50άρι , ας καταργήσει την ληστρική χρέωση του ρεύματος στις επιχειρήσεις που είναι 3 φορές πιο ακριβό από το οικιακό , λές και πληρώνεις premium ρεύμα 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, GeorgeVasil said:

@Kostasspil & @777andreas777

Τι σας είναι παράξενο από αυτό που είπα? 

Γιατί να συγκριθεί ο κύκλος εργασιών μιας ΕΕ/ΟΕ/ΙΚΕ με μια μικρομεσαία ατομική, πόσο μάλλον όταν δεν έχει προκύψει καν κύκλος εργασιών?

Ποιος εχει περισοτερο αναγκη για επιδοτηση? αυτος που βγαζει 10-20 Κ η αυτος που του χρονου θα ειναι >30-50Κ

Εξαρτάται ποσα δηλώνει απο αυτά που βγάζει και αν η εταιρεία της νομικής μορφής φερνει πολύ μεγαλύτερα έσοδα, άρα και φόρους στο κράτος. Μια νομική μορφή μπορεί να έχει και πολλούς υπαλλήλους και λογικά έχει στόχο να μείνει ανοιχτή για αρκετά χρονια που αυτό θελει το κράτος.

Δεν είναι όλα εγώ βγάζω 20000 σε ατομική, που μπορεί να σημαινει δηλωνω 20 αλλά βγάζω τα διπλάσια, και μετά κάνω και τον αδικημενο επειδή καποιος έχει εταιρεία.

Επίσης για να πάει κάποιος σε νομική μορφή σημαίνει ότι υπολογίζει ότι βγάζει πάνω από 30-35 χιλιάδες δήλωμενα και δίνει περισσότερα στο κράτος απο μια ατόμικη που δηλώνει 20.

Επεξ/σία από 777andreas777
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, 777andreas777 said:

Εξαρτάται ποσα δηλώνει απο αυτά που βγάζει και αν η εταιρεία της νομικής μορφής φερνει πολύ μεγαλύτερα έσοδα, άρα και φόρους στο κράτος.

Αξιοκρατια πανω απο ολα. 

Επεξ/σία από GeorgeVasil
Δημοσ.
3 hours ago, GeorgeVasil said:

Αξιοκρατια πανω απο ολα. 

Έχει φάει αξιοκρατία η χώρα από αυτούς που δηλώνουν 10000 και βγάζουν 50 παίρνουν τα επίδοματα, τα δάνεια με χαμηλά επιτοκια για τα σπίτια και τα pass και κλαιγονται για αναξιοκρατία.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εμενα έγινε έγκριση αλλά είμαι στην θέση 41400 υπάρχει περίπτωση με την τελική κατάταξη να αλλάξει και να μην το πάρω?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, IliasTerzis είπε

Ρε παιδιά εμενα έγινε έγκριση αλλά είμαι στην θέση 41400 υπάρχει περίπτωση με την τελική κατάταξη να αλλάξει και να μην το πάρω?

Ναι, αν γινουν τοσες ενστασεις οσες χρειαζεται για να βγεις εκτος, και εγκριθουν εκεινες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, IliasTerzis είπε

Πολύ δύσκολο το βλέπω (βασικά απίθανο), δεν έχω δει 1 ατομο εδώ μέσα να πει εμένα η αίτηση μου απορρίφθηκε, τώρα αυτές που εγκρίθηκαν τι ένσταση να κάνουν ότι ακριβώς ; Ότι είναι λάθος ο κύκλος εργασιών μας ή ότι είναι λάθος η ημερομηνία έναρξης μας ; 

Επεξ/σία από nikosaek2121
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε

Πολύ δύσκολο το βλέπω (βασικά απίθανο), δεν έχω δει 1 ατομο εδώ μέσα να πει εμένα η αίτηση μου απορρίφθηκε, τώρα αυτές που εγκρίθηκαν τι ένσταση να κάνουν ότι ακριβώς ; Ότι είναι λάθος ο κύκλος εργασιών μας ή ότι είναι λάθος η ημερομηνία έναρξης μας ; 

Ωραία ναι δεν νομίζω να εγκριθούν 12000 ενστάσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...