dpolal Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, Malthador είπε Ναι, ενώ άμα το κράτος σε κεράσει κάνα πενηντάρικο στο ρεύμα γίνεσαι ο επόμενος Buffett. Αναφέρεσαι σε ένα κράτος που το μόνο που ξέρει να κάνει τα τελευταία 4-5 χρόνια είναι να μοιράζει επιδόματα ελεημοσύνης διά πάσα νόσο και πάσα μ@λ@κία στο πόπολο. Η μόνη «επιτυχία» είναι ότι εδώ και 3-4 σελίδες αρχίσαμε να τρωγόμαστε για το ποιός έχει περισσότερη ανάγκη τα λεφτά από τον άλλον. Κοινωνικός αυτοματισμός ίσα ίσα να τσακώνεται η μία κοινωνική ομάδα με την άλλη και να μην ασχολούνται με τίποτε άλλο. 4 2
GeorgeVasil Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου και δεν με λέτε ρε παιδιά..οι νεοσύστατες ΟΕ - ΕΕ - ΙΚΕ που είχαν κύκλο εργασιών 0 το 2024 και πήραν κουπόνι.. του χρόνου πόσο θα έχουν? γιατί δεν νομίζω να συμφέρει να ανοίξεις μια τέτοια εταιρεία για 10 - 20 χιλιάδες κύκλο "νεοι" με πλάτες μπαμπάδων 2 1
Ducatista Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Εγώ πάντως παιδιά ενώ επιλεκτικα ήμουν χαμηλά στο σκορ του παιχνιδιού και με απέκλεισαν το ιδιο και 2 3 ακομη φίλοι μου είδα κάτι εταιρείες όμως να πήραν 3 4 επιδοτήσεις ίσως και παραπάνω
Kostasspil Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 20 hours ago, stamatisj1 said: Τέλος μου ανέφεραν πως θα βγάλουν "πακέτα" laptop με κάποιο φθηνό πρόγραμμα (antivirus) για να μπορεί να γίνει η εξαργύρωση. Ίδωμεν. Τα Windows δεν πιάνονται;
stamatisj1 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Τα Windows δεν πιάνονται; Η άδεια των Windows είναι ενσωματωμένη στην τιμή του laptop. Πρέπει να πάρεις άλλο software (υπάρχει antivirus με 10 ευρώ) 1
GeorgeVasil Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) @Kostasspil & @777andreas777 Τι σας είναι παράξενο από αυτό που είπα? Γιατί να συγκριθεί ο κύκλος εργασιών μιας ΕΕ/ΟΕ/ΙΚΕ με μια μικρομεσαία ατομική, πόσο μάλλον όταν δεν έχει προκύψει καν κύκλος εργασιών? Ποιος εχει περισοτερο αναγκη για επιδοτηση? αυτος που βγαζει 10-20 Κ η αυτος που του χρονου θα ειναι >30-50Κ Επεξ/σία 13 Μαρτίου από GeorgeVasil
Rush13 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 16 ώρες πριν, Malthador είπε Ναι, ενώ άμα το κράτος σε κεράσει κάνα πενηντάρικο στο ρεύμα γίνεσαι ο επόμενος Buffett. Δεν χρειάζεται καν να δώσει 50άρι , ας καταργήσει την ληστρική χρέωση του ρεύματος στις επιχειρήσεις που είναι 3 φορές πιο ακριβό από το οικιακό , λές και πληρώνεις premium ρεύμα 2
777andreas777 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, GeorgeVasil said: @Kostasspil & @777andreas777 Τι σας είναι παράξενο από αυτό που είπα? Γιατί να συγκριθεί ο κύκλος εργασιών μιας ΕΕ/ΟΕ/ΙΚΕ με μια μικρομεσαία ατομική, πόσο μάλλον όταν δεν έχει προκύψει καν κύκλος εργασιών? Ποιος εχει περισοτερο αναγκη για επιδοτηση? αυτος που βγαζει 10-20 Κ η αυτος που του χρονου θα ειναι >30-50Κ Εξαρτάται ποσα δηλώνει απο αυτά που βγάζει και αν η εταιρεία της νομικής μορφής φερνει πολύ μεγαλύτερα έσοδα, άρα και φόρους στο κράτος. Μια νομική μορφή μπορεί να έχει και πολλούς υπαλλήλους και λογικά έχει στόχο να μείνει ανοιχτή για αρκετά χρονια που αυτό θελει το κράτος. Δεν είναι όλα εγώ βγάζω 20000 σε ατομική, που μπορεί να σημαινει δηλωνω 20 αλλά βγάζω τα διπλάσια, και μετά κάνω και τον αδικημενο επειδή καποιος έχει εταιρεία. Επίσης για να πάει κάποιος σε νομική μορφή σημαίνει ότι υπολογίζει ότι βγάζει πάνω από 30-35 χιλιάδες δήλωμενα και δίνει περισσότερα στο κράτος απο μια ατόμικη που δηλώνει 20. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από 777andreas777
GeorgeVasil Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, 777andreas777 said: Εξαρτάται ποσα δηλώνει απο αυτά που βγάζει και αν η εταιρεία της νομικής μορφής φερνει πολύ μεγαλύτερα έσοδα, άρα και φόρους στο κράτος. Αξιοκρατια πανω απο ολα. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από GeorgeVasil
777andreas777 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 3 hours ago, GeorgeVasil said: Αξιοκρατια πανω απο ολα. Έχει φάει αξιοκρατία η χώρα από αυτούς που δηλώνουν 10000 και βγάζουν 50 παίρνουν τα επίδοματα, τα δάνεια με χαμηλά επιτοκια για τα σπίτια και τα pass και κλαιγονται για αναξιοκρατία.
IliasTerzis Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Ρε παιδιά εμενα έγινε έγκριση αλλά είμαι στην θέση 41400 υπάρχει περίπτωση με την τελική κατάταξη να αλλάξει και να μην το πάρω?
SabotazNic Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, IliasTerzis είπε Ρε παιδιά εμενα έγινε έγκριση αλλά είμαι στην θέση 41400 υπάρχει περίπτωση με την τελική κατάταξη να αλλάξει και να μην το πάρω? Ναι, αν γινουν τοσες ενστασεις οσες χρειαζεται για να βγεις εκτος, και εγκριθουν εκεινες
nikosaek2121 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, IliasTerzis είπε Ρε παιδιά εμενα έγινε έγκριση αλλά είμαι στην θέση 41400 υπάρχει περίπτωση με την τελική κατάταξη να αλλάξει και να μην το πάρω? Πολύ δύσκολο το βλέπω (βασικά απίθανο), δεν έχω δει 1 ατομο εδώ μέσα να πει εμένα η αίτηση μου απορρίφθηκε, τώρα αυτές που εγκρίθηκαν τι ένσταση να κάνουν ότι ακριβώς ; Ότι είναι λάθος ο κύκλος εργασιών μας ή ότι είναι λάθος η ημερομηνία έναρξης μας ; Επεξ/σία 13 Μαρτίου από nikosaek2121
IliasTerzis Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 24 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε Πολύ δύσκολο το βλέπω (βασικά απίθανο), δεν έχω δει 1 ατομο εδώ μέσα να πει εμένα η αίτηση μου απορρίφθηκε, τώρα αυτές που εγκρίθηκαν τι ένσταση να κάνουν ότι ακριβώς ; Ότι είναι λάθος ο κύκλος εργασιών μας ή ότι είναι λάθος η ημερομηνία έναρξης μας ; Ωραία ναι δεν νομίζω να εγκριθούν 12000 ενστάσεις
Kostasspil Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Ούτως ή άλλως κι αυτοί που έμειναν έξω, θα τα πάρουν στον επόμενο κύκλο, τα λεφτά πρέπει να δωθούν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα