777andreas777 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Παίδες από public μέσω του site γίνεται αγορά με το voucher, χωρίς τίποτα παραπάνω. Επεξ/σία 8 Απριλίου από 777andreas777
sapios87 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Στο ποσο βαζουμε τα 630 της επιδοτησης;Επισης,γνωριζετε αν χρειαζεται φυσικη παρουσια σε καταστημα για αγορα ή γινεται και ηλεκτρονικα;
siomio Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στον Κωτσοβολο οταν βαζεις το voucher πεταει αυτο: Δυστυχώς δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία γιατί δεν ειναι διαθέσιμη προσωρινά η υπηρεσία του υπουργείου. Προσπαθήστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε με το 2102899999. Επεξ/σία 8 Απριλίου από siomio
LuciferX Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Το πήρα κι εγώ! Έχετε να προτείνετε κάτι ώστε να λάβω το πλήρες ποσό (630): Σε tower αμιγώς (εργασίες, ταινίες, ελαφρύ gaming) Σε tower + οθόνη (ας είναι λίγο κατώτερο το build + μια οθόνη των 150 ευρώ που σίγουρα θα ειναι καλύτερη απο την παλιά LG μου του 2012.... / 24άρα-27άρα, για μεταφραστή-επιμελητή που δουλεύει συνέχεια σουίτες) Άντε με το καλό σε όλους βρε παιδιά.
w234n8 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 5 λεπτά πριν, LuciferX είπε Το πήρα κι εγώ! Έχετε να προτείνετε κάτι ώστε να λάβω το πλήρες ποσό (630): Σε tower αμιγώς (εργασίες, ταινίες, ελαφρύ gaming) Σε tower + οθόνη (ας είναι λίγο κατώτερο το build + μια οθόνη των 150 ευρώ που σίγουρα θα ειναι καλύτερη απο την παλιά LG μου του 2012.... / 24άρα-27άρα, για μεταφραστή-επιμελητή που δουλεύει συνέχεια σουίτες) Άντε με το καλό σε όλους βρε παιδιά. Mac Mini M4/16GB/256GB 739 η ανώτατη τιμή προϊόντος, βγαίνει στα 109 στις μεγάλες αλυσίδες.
nisidotatos Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) ποση ωρα χρειαζεται το αιτημα απο την κατασταση **εκκρεμει** μεχρι την εκδοση της επιταγης με τον κωδικο? Επεξ/σία 8 Απριλίου από nisidotatos
w234n8 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 2 λεπτά πριν, nisidotatos είπε ποση ωρα χρειαζεται το αιτημα απο την κατασταση **εκκρεμει** μεχρι την εκδοση της επιταγης με τον κωδικο? Εμένα πήρε 15-20 λεπτά. 1
Agmourk Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 13 minutes ago, w234n8 said: Εμένα πήρε 15-20 λεπτά. Εμένα το έβγαλε αμέσως..!
Sherlock_7 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Καλησπέρα, κάνουμε κανονικά αγορές από σήμερα όσοι πήραμε την επιταγή σωστά; Μην πάω τζάμπα στο Public και δεν ξερούς τι τους γίνεται.
Agmourk Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 minute ago, Sherlock_7 said: Καλησπέρα, κάνουμε κανονικά αγορές από σήμερα όσοι πήραμε την επιταγή σωστά; Μην πάω τζάμπα στο Public και δεν ξερούς τι τους γίνεται. Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο ή να πάρεις πρώτα τηλέφωνο.. Στον κωτσόβολο δεν μπορούν να δεσμέυσουν τις επιταγές ακόμα, και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα, πιστεύουν θα διορθωθεί μέχρι το μεσημέρι. 1
JoannisV Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Λέτε να μπει και το Xiaomi Pad 7 (πρόσφατα ήρθε στην αγορά); Τουλάχιστον βλέπω στο μητρώο των προϊόντων μπήκε και το Mac Mini M4 που είναι απίστευτο VFΜ
w234n8 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Nothing to see here. Χωρίς ντροπή 🤡 https://www.plaisio.gr/turbo-x-nemesis-n4560-desktop-intel-core-i5-14500-16-gb-1tb-rtx-4060-8-gb-_4393791?redirect=1 2 1 2 4
bwaaah Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου τα περισσότερα desktop που έχουν στο πρόγραμμα άμα τα βάλεις κομμάτι κομμάτι στο σκρουτζ βγαίνουν αρκετά κάτω....
IliasTerzis Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 5 λεπτά πριν, bwaaah είπε τα περισσότερα desktop που έχουν στο πρόγραμμα άμα τα βάλεις κομμάτι κομμάτι στο σκρουτζ βγαίνουν αρκετά κάτω.... Ναι ισχύει αλλά αν πάρεις ένα desktop με 1000 από public για παράδειγμα θα σου βγει κάπου 350 που είναι καλή τιμή γενικά για κάποιον όμως που χωρίς voucher είναι η χειρότερη περίοδος για αγορά. Και προφανώς τις ανέβασαν τις τιμές για να βγάλουν κάτι γιατί αλλιώς θα τα περνάμε δωρεάν. Εγώ θα πάρω pc από public αλλά θα το πάρω το απόγευμα το voucher μάλλον και ελπίζω να μου το δώσουν γρήγορα.
geofak Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Μερικό Σύνολο (Χωρίς ΦΠΑ): €643,55 Αξία επιδοτούμενων προϊόντων (Χωρίς ΦΠΑ): €643,55 Αποστολή με Courier: €0,00 ΦΠΑ (24%) [Δεν επιχορηγείται]: €154,45 Τελικό ποσό παραστατικού: €798,00 Ποσό επιδότησης: €-579,20 Υπόλοιπο προς πληρωμή: €218,81 Lenovo IdeaTab Pro 12.7in 3K LTPS*144Hz*400nits 8GB/256GB 4xJBL +PenPlus L26788 2 €321,77 €643,55 €798,00 Antivirus ZoneAlarm Extreme Security NextGen 1 Device, 2 Years [ License Card ] L24374 2 €0,00 €0,00 €0,00 Σύνολο: 4 €643,55 €798,00
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα