Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες από public μέσω του site γίνεται αγορά με το voucher, χωρίς τίποτα παραπάνω.

Επεξ/σία από 777andreas777
  • Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο ποσο βαζουμε τα 630 της επιδοτησης;Επισης,γνωριζετε αν χρειαζεται φυσικη παρουσια σε καταστημα για αγορα ή γινεται και ηλεκτρονικα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον Κωτσοβολο οταν βαζεις το voucher πεταει αυτο:
Δυστυχώς δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία γιατί δεν ειναι διαθέσιμη προσωρινά η υπηρεσία του υπουργείου. Προσπαθήστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε με το 2102899999.

Επεξ/σία από siomio
Δημοσ.

Το πήρα κι εγώ!

Έχετε να προτείνετε κάτι ώστε να λάβω το πλήρες ποσό (630):

• Σε tower αμιγώς (εργασίες, ταινίες, ελαφρύ gaming)
  • Σε tower + οθόνη (ας είναι λίγο κατώτερο το build + μια οθόνη των 150 ευρώ που σίγουρα θα ειναι καλύτερη απο την παλιά LG μου του 2012.... / 24άρα-27άρα, για μεταφραστή-επιμελητή που δουλεύει συνέχεια σουίτες)

Άντε με το καλό σε όλους βρε παιδιά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LuciferX είπε

Το πήρα κι εγώ!

Έχετε να προτείνετε κάτι ώστε να λάβω το πλήρες ποσό (630):

• Σε tower αμιγώς (εργασίες, ταινίες, ελαφρύ gaming)
  • Σε tower + οθόνη (ας είναι λίγο κατώτερο το build + μια οθόνη των 150 ευρώ που σίγουρα θα ειναι καλύτερη απο την παλιά LG μου του 2012.... / 24άρα-27άρα, για μεταφραστή-επιμελητή που δουλεύει συνέχεια σουίτες)

Άντε με το καλό σε όλους βρε παιδιά.

Mac Mini  M4/16GB/256GB

739 η ανώτατη τιμή προϊόντος, βγαίνει στα 109 στις μεγάλες αλυσίδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποση ωρα χρειαζεται το αιτημα απο την κατασταση **εκκρεμει** μεχρι την εκδοση της επιταγης με τον κωδικο?

image.png.2cb090341af0535f5e061c8992a39434.png

Επεξ/σία από nisidotatos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nisidotatos είπε

ποση ωρα χρειαζεται το αιτημα απο την κατασταση **εκκρεμει** μεχρι την εκδοση της επιταγης με τον κωδικο?

image.png.2cb090341af0535f5e061c8992a39434.png

Εμένα πήρε 15-20 λεπτά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, κάνουμε κανονικά αγορές από σήμερα όσοι πήραμε την επιταγή σωστά; Μην πάω τζάμπα στο Public και δεν ξερούς τι τους γίνεται. 

Δημοσ.
1 minute ago, Sherlock_7 said:

Καλησπέρα, κάνουμε κανονικά αγορές από σήμερα όσοι πήραμε την επιταγή σωστά; Μην πάω τζάμπα στο Public και δεν ξερούς τι τους γίνεται. 

Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο ή να πάρεις πρώτα τηλέφωνο.. Στον κωτσόβολο δεν μπορούν να δεσμέυσουν τις επιταγές ακόμα, και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα, πιστεύουν θα διορθωθεί μέχρι το μεσημέρι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Λέτε να μπει και το Xiaomi Pad 7 (πρόσφατα ήρθε στην αγορά);

Τουλάχιστον βλέπω στο μητρώο των προϊόντων μπήκε και το Mac Mini M4 που είναι απίστευτο VFΜ

Δημοσ.

τα περισσότερα desktop που έχουν στο πρόγραμμα άμα τα βάλεις κομμάτι κομμάτι στο σκρουτζ βγαίνουν αρκετά κάτω....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bwaaah είπε

τα περισσότερα desktop που έχουν στο πρόγραμμα άμα τα βάλεις κομμάτι κομμάτι στο σκρουτζ βγαίνουν αρκετά κάτω....

Ναι ισχύει αλλά αν πάρεις ένα desktop με 1000 από public για παράδειγμα θα σου βγει κάπου 350 που είναι καλή τιμή γενικά για κάποιον όμως που χωρίς voucher είναι η χειρότερη περίοδος για αγορά. Και προφανώς τις ανέβασαν τις τιμές για να βγάλουν κάτι γιατί αλλιώς θα τα περνάμε δωρεάν.

Εγώ θα πάρω pc από public  αλλά θα το πάρω το απόγευμα το voucher μάλλον και ελπίζω να μου το δώσουν γρήγορα.

Δημοσ.
Μερικό Σύνολο (Χωρίς ΦΠΑ): €643,55
Αξία επιδοτούμενων προϊόντων (Χωρίς ΦΠΑ): €643,55
Αποστολή με Courier: €0,00
ΦΠΑ (24%) [Δεν επιχορηγείται]: €154,45
Τελικό ποσό παραστατικού: €798,00
Ποσό επιδότησης: €-579,20
Υπόλοιπο προς πληρωμή: €218,81
Lenovo IdeaTab Pro 12.7in 3K LTPS*144Hz*400nits 8GB/256GB 4xJBL +PenPlus L26788 2 €321,77 €643,55 €798,00
Antivirus ZoneAlarm Extreme Security NextGen 1 Device, 2 Years [ License Card ] L24374 2 €0,00 €0,00 €0,00
Σύνολο: 4   €643,55 €798,00

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...