{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 28 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Περίμενα περισσότερο να πέθαινε από αιμορραγία με το 'artery strike', αλλά οκ, κατά κάποιο τρόπο αυτό έγινε... Μου φάνηκε πολύ rough το gameplay και σε γενικές γραμμές τίποτα εντυπωσιακό. Πέρα από την μουσική, δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε κάτι.
corr8 Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Κατι μεταξυ σε blood omen και witcher θυμιζει. Ειδικα το ενα skill που παιρνει τη νυχτα που πηδαει απο ταρατσα σε ταρατσα το χει και στο blood omen. Φανταζομαι θα σουλουπωσουν το τεχνικο κομματι. Τα physics με τους εχθρους που ψοφανε και πεφτουν σαν ragdolls θελει φτιαξιμο. 😄
Πέτρος Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Mε τις νυχτερινές περιπλανήσεις στις ταράτσες, να κοιτάζουμε κάθε γωνιά μη τυχόν χάσουμε κάποια φωλιά πουλιού στα κεραμίδια, θα πετάμε πολύ χρόνο. Οι μάχες ήταν πολύ κακές. Στην 1η κάτι ζήλεψαν από AC, 1-1 στη σειρά, μέχρι κάποιο σημείο. Το "πάνω-κάτω-δεξιά-αριστερά", αν θα υλοποιηθεί όπως στο W1 (προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ εκείνο το σύστημα μάχης), ίσως να δώσει κάτι καλό, αλλά αντίστοιχα η κίνηση θα πρέπει να αλλάξει εντελώς. Η αλλαγή στις ικανότητες/δυνατότητες βράδυ-πρωί, πολλά υποσχόμενη. Νωρίς, πολύ νωρίς πάντως για συμπεράσματα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Οπτικά μοιάζει με PS4 παιχνίδι, περίμενα καλύτερα πράγματα. Το combat δεν εντυπωσιάζει, αυτό το ''directional'' θα είναι πρόβλημα αν στην πέφτουν πολλοί. Επίσης το voice acting του πρωταγωνιστή πολύ meh, τα υπόλοιπα καλά φάνηκαν. Γενικά προσπαθούν να βγάλουν ''The Witcher 3 vibes'' αλλά κάπου το χάνουν στην πορεία. 1
kti23 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Σε πρωτη ματια το παιχνιδι θυμιζει εντονα Witcher απο τα assets, το στησιμο του κοσμου μεχρι τα animations. Οπτικα σιγουρα δεν συγκινει. Φαινεται ωστοσο αρκετα ενδιαφερον εγχειρημα με την διττη φυση του πρωταγωνιστη, μου θυμισε λιγο και το αγαπημενο Vampyr στο κομματι αποφασεων σχετικα με το ποιους θα ρουφηξεις. Θελει δουλεια παντως.
liakinen Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Οπτικά από αυτό που είδαμε είναι χρόνια πίσω. Το λέω εγώ που δεν είμαι ψείρας με textures κτλ όταν με τραβάνε άλλα σε ένα παιχνίδι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα