Bourdoulas Δημοσ. Τρίτη στις 12:00 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:00 πμ Τέλος. Είναι γραφτό να μην ξαναδούμε καλή ταινία Superman μετα τα δύο πρώτα του Ρίβς. Αν και τελικά το Superman Returns δεν ήταν και τόσο κακό. Πήραμε μετά από χρονιά το Man of Steel που δεν είναι Superman ταινία, αλλά είχε τον τέλειο Superman για πρωταγωνιστή και δυστυχώς έπεσε πάνω στον Snyder και την βλακεία που τον βαράει στο κεφάλι. Ο οποίος χαράμισε και ένα επικό face off με τον Batman. Πάνω από 10 χρόνια μετά πέσαμε στον τραχανοπλαγιά τον Γκάν και πάλι δεν πήραμε ταινία Superman. 1
john1987 Δημοσ. Τρίτη στις 10:03 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:03 πμ Το είδα χθες με χαμηλές προσδοκίες. Γενικά διασκεδαστικο ήταν, αυτό που με χάλασε κυρίως είναι ο Λεξ Λουθορ που δεν έπειθε ως κακός. Η ωρα πάντως πέρασε ευχάριστα. 6/10 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Τρίτη στις 03:36 μμ Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 03:36 μμ 5 ώρες πριν, john1987 είπε αυτό που με χάλασε κυρίως είναι ο Λεξ Λουθορ που δεν έπειθε ως κακός. Ήταν πολύ "μου έφαγε το μπιφτέκι μου ο Superman!". 1 1
panther_512 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες On 02/09/2025 at 00:00, Bourdoulas said: Πάνω από 10 χρόνια μετά πέσαμε στον τραχανοπλαγιά τον Γκάν και πάλι δεν πήραμε ταινία Superman. Γιατί ρε σύ? Δεν σου άρεσε ο Mr. Terrific? Εγώ τον βρήκα πάρα πολύ εντυπωσιακό. Και ο καφρίλας ο Λυχνάρης ήταν καλός. Μόνο η Γερακίνα δεν με εντυπωσίασε.
Bourdoulas Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 8 ώρες πριν, panther_512 είπε Γιατί ρε σύ? Δεν σου άρεσε ο Mr. Terrific? Εγώ τον βρήκα πάρα πολύ εντυπωσιακό. Και ο καφρίλας ο Λυχνάρης ήταν καλός. Μόνο η Γερακίνα δεν με εντυπωσίασε. Ο Mr Terrific ήταν μια χαρά όπως και ο Green Lantern. O Lex Luthor ήταν μια καρικατούρα, ένας από τους καλύτερους και πιο περίπλοκους χαρακτήρες της DC. Αν και προσπαθούν να εξηγήσουν γιατί έχει τέτοιο μένος για τον Superman δεν πείθει. Ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον πλανήτη τα έχει με μια bimbo με τις selfies. Ο Superman πιο χαζός και από σωλήνα αποχέτευσης. Περίμενα κάτι καλύτερο. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μέλος Super Moderators Δημοσ. πριν από 10 ώρες Ανακοίνωσε ημερομηνία του sequel ο Gunn, 9 Ιουλίου 2027. 1
panther_512 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 9 hours ago, Bourdoulas said: Ο Mr Terrific ήταν μια χαρά όπως και ο Green Lantern. O Lex Luthor ήταν μια καρικατούρα, ένας από τους καλύτερους και πιο περίπλοκους χαρακτήρες της DC. Αν και προσπαθούν να εξηγήσουν γιατί έχει τέτοιο μένος για τον Superman δεν πείθει. Ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον πλανήτη τα έχει με μια bimbo με τις selfies. Ο Superman πιο χαζός και από σωλήνα αποχέτευσης. Περίμενα κάτι καλύτερο. Ντάξει ρε συ, οι αναφορές στο πρώτο Superman του Christopher Reeve είναι εμφανέστατες. Από την χρωματική παλέτα του marketing και την εισαγωγή του τίτλου της ταινίας, μέχρι την bimbo, που είναι μία μοντέρνα εκδοχή της bimbo του Lex Gene Hackman. Δείτε τον Lex του Hackman στο Superman 1, το στύλ του, την απόλυτη υπεροψία του και το μονίμως ειρωνικό του ύφος, ποιοί ήταν στην ομάδα του και κάντε σύγκριση με τον καινούργιο. Εμένα προσωπικά ο νέος Lex μου φάνηκε εξαιρετικός. Από κεί και πέρα, ο Cavill είναι μακράν ο καλύτερος Superman και είχε πολλά να δώσει ακόμα. Και ο Affleck ο καλύτερος Batman. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα