xsterg Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Στις 27/12/2024 στις 9:05 ΜΜ, kalmik είπε Μπορεί να έχει νόημα το θέμα του νηματοθέτη σε μικρές κατοικίες των 3-4 διαμερισμάτων. ακριβως ετσι. για οικογενειακη οικοδομη με 2-4 διαμερισματα κατι παει και ερχεται. για σοβαρες καταστασεις οχι.
xsterg Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Στις 27/12/2024 στις 11:40 ΜΜ, Vstromrider είπε Ποιος το λεει αυτο? Τι εγγυροτητα δηλαδη εχει το γραφειο εκδόσεων κοινοχρηστων που κανει τις 4 βασικες πραξεις της αριθμητικης σε νουμερα που δινεις εσυ ως διαχειριστης ? Καμία! και καμια απολυτως ευθύνη δεν έχουν. Για αυτο εξαλλου και παιρνουν ψιχουλα, ισα να καλυπτουν την εκτυπωση των ειδοποιητηριων και το παπακι που τα φέρνει. πως φαινεται οτι δεν μενεις σε πολυκατοικια! πως φαινεται οτι δεν εχεις παει σε δικαστηριο! οταν κατσει η στραβη πηγαινε εσυ με τις καταστασεις που εχεις φτιαξει μονος σου στο δικαστηριο και πες οτι βγαζεις μονος σου τα κοινοχρηστα γιατι το γραφειο κοινοχρηστων δεν ειναι εγγυρο και το μονο που κανει ειναι 4 αριθμητικες πραξεις! ε το επομενο σταδιο ειναι να μην παμε νοσοκομειο γιατι ε ενα μαχαιρι εχουν που ανοιγουν τον ασθενη. ασε θα κανω την εγχειρηση με εναν φιλο μου χασαπη που ξερει απο αυτα!!! 4
zoranb Δημοσ. 25 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω σε Excel πώς γίνεται... αν γνωρίζει κάποιος κ το έχει ξανακάνει κ λειτουργεί σωστά θα το εκτιμούσα εάν μπορούσε να βοηθήσει. Με ενδιαφέρει μόνο να υπολογίζω τις αναλογίες των εξόδων για τους ορόφους εάν έρθει κανάς υδραυλικός ή καθαριστής. Για την οικογενειακή πολυκατοικία το θέλω, δεν έχουμε κόντρες κλπ. Επεξ/σία 25 Μαϊου από zoranb
Nabuko Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 1 ώρα πριν, zoranb είπε Το έχετε κάνει εσείς οι δύο αυτό με το EXCEL ? Εσύ τώρα ξύπνησες σήμερα και λες "τι να κάνω? Ας απαντήσω σε ένα θέμα που άνοιξα και άφησα στη μέση 5 μήνες πριν" 4 2
gizaxgiza Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου το να δίνεις κάθε μήνα τα ποσά σε μια εταιρία να βγάλει βάσει των χιλιοστών θα κοστίσει πάνω/κάτω 5 ευρώ το μήνα, δια των διαμερισμάτων στην πολυκατοικία δεν πέφτει να πληρώσει ούτε 1 ευρώ ο καθένας. η φόρμουλα πάντως είναι το "ποσό" επί "τα χιλιοστά του κάθε διαμερίσματος" δια 1000 2
Chloe2 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 5 λεπτά πριν, gizaxgiza είπε το να δίνεις κάθε μήνα τα ποσά σε μια εταιρία να βγάλει βάσει των χιλιοστών θα κοστίσει πάνω/κάτω 5 ευρώ το μήνα Επιπλέον, μπορούν οι ιδιοκτήτες να ζητήσουν προσφορές από αρκετά γραφεία που αναλαμβάνουν την έκδοση κοινοχρήστων και να επιλέξουν το οικονομικότερο (κάποια γραφεία τοποθετούν στο έντυπο των κοινοχρήστων διαφημίσεις και δίνουν ως αντάλλαγμα κάποιο δώρο π.χ πυροσβεστήρα). 2
villasg Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου https://www.dwrean.net/2015/07/diaxeirisi-polikatoikias.html https://dorean-free.blogspot.com/2010/02/blog-post.html 1
zoranb Δημοσ. 25 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 25 Μαϊου 2 hours ago, Nabuko said: Εσύ τώρα ξύπνησες σήμερα και λες "τι να κάνω? Ας απαντήσω σε ένα θέμα που άνοιξα και άφησα στη μέση 5 μήνες πριν" Δεν συμμετέχεις μεν, βουτάς τη γλώσσα σου στο φαρμάκι για να λες τις κακιούλες σου δε! :D 1
Vstromrider Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 3 ώρες πριν, xsterg είπε πως φαινεται οτι δεν μενεις σε πολυκατοικια! πως φαινεται οτι δεν εχεις παει σε δικαστηριο! οταν κατσει η στραβη πηγαινε εσυ με τις καταστασεις που εχεις φτιαξει μονος σου στο δικαστηριο και πες οτι βγαζεις μονος σου τα κοινοχρηστα γιατι το γραφειο κοινοχρηστων δεν ειναι εγγυρο και το μονο που κανει ειναι 4 αριθμητικες πραξεις! ε το επομενο σταδιο ειναι να μην παμε νοσοκομειο γιατι ε ενα μαχαιρι εχουν που ανοιγουν τον ασθενη. ασε θα κανω την εγχειρηση με εναν φιλο μου χασαπη που ξερει απο αυτα!!! Εχω πολυκατοικια δικια μου. Μενω σε αλλη πολυκατοικια που ειμαι διαχειριστης, και επισης ειμαι βοηθος διαχειριστη σε εμπορικο κεντρο. Εχουμε εισπραξει δικαστικα πανω απο 100.000€. Σε κάλυψα ?
zoranb Δημοσ. 25 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 25 Μαϊου 13 minutes ago, Vstromrider said: Εχω πολυκατοικια δικια μου. Μενω σε αλλη πολυκατοικια που ειμαι διαχειριστης, και επισης ειμαι βοηθος διαχειριστη σε εμπορικο κεντρο. Εχουμε εισπραξει δικαστικα πανω απο 100.000€. Σε κάλυψα ? Τα 100 είναι απο τα δικαστικά του Εμπορικού Κέντρου να υποθέσω; 2
Mhdenistis Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 22 ώρες πριν, zoranb είπε Το έχετε κάνει εσείς οι δύο αυτό με το EXCEL ? Θα πρέπει να το γνωρίζεις καλά.
Vstromrider Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 17 ώρες πριν, zoranb είπε Τα 100 είναι απο τα δικαστικά του Εμπορικού Κέντρου να υποθέσω; ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα