Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι στην κοσμοκαρτα 10 χρονια και ανανεωνω το υπολοιπο μου καθε μηνα με 13 ευρω.

Πηγα σε καταστημα Γερμανος να ρωτησω για το motorola με μετατροπη σε καρτοσυμβολαιο.

Η τιμη που μου εδωσε για το πακετο των 8gb 19,9 λογω cosmote  one  και δεσμευση για 2 ετη ηταν 149 ευρω !!!!!!

Μου επεσαν τα δοντια και εφυγα......

Απο που προκυπτει η δωρεαν συσκευη?????

Δημοσ.
11 minutes ago, cd2matheos said:

Ειμαι στην κοσμοκαρτα 10 χρονια και ανανεωνω το υπολοιπο μου καθε μηνα με 13 ευρω.

Πηγα σε καταστημα Γερμανος να ρωτησω για το motorola με μετατροπη σε καρτοσυμβολαιο.

Η τιμη που μου εδωσε για το πακετο των 8gb 19,9 λογω cosmote  one  και δεσμευση για 2 ετη ηταν 149 ευρω !!!!!!

Ετοιμαζόμουν να πάω να ρωτήσω, σε ένα κατάστημα Germanos.. Το site τους αναγράφει καθαρά ότι είναι δωρέαν.. Τι στο καλό??!! Κάνε το καρτοκινητό σου COSMOTE Mobile ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 8GB και απόκτησε το αγαπημένο σου 5G smartphone έως και ΔΩΡΕΑΝ!Μετατροπή Καρτοκινητού σε Καρτοσυμβόλαιο Cosmote!Μετατροπή Καρτοκινητού σε Καρτοσυμβόλαιο Cosmote!Μετατροπή Καρτοκινητού σε Καρτοσυμβόλαιο Cosmote!Μετατροπή Καρτοκινητού σε Καρτοσυμβόλαιο Cosmote!Μετατροπή Καρτοκινητού σε Καρτοσυμβόλαιο Cosmote!

• Like 1
Δημοσ.

ενα 20ρικο το μηνα για 8gb ...κριμα να ζει κανεις στην Ελλαδα των καρτελ σε βασικους τομείς της καθημερινότητας.

Δινω 6,5 ευρω/ βδομαδα για απεριοριστα + πολλά λεπτα προς ολους απο τα tokens.Δηλαδη βαινει 26 ευρω/μηνα για ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ δεδομενα+ομιλια.Δεν προσμετραω τις φορες που βγαζει πακετα μηνιαια στα 13 ευρω για απεριοριστα δεδομενα η cosmote.Ειχα κλεισει συμβολαιο ετησιο καποια στιγμη για 18 ευρω/μην απεριοριστα το οποίο φυσικα μετα το περας της ετησιας συμβασης εληξε και δεν μπορουσε να ανενεωθει.

Βαζουν ενα κινητό σαν δολωμα,πολλες φορες υπερκοστολογημενο,και πετανε μια τιμή που θυμιζει εποχες 2010.Κριμα,τι να πεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, cd2matheos είπε

Εμενα μου επεσαν τα δοντια απο αυτα που γραφεις.
Διαβασε καλα το πρωτο ποστ νομιζω τα εξηγω ολα, αλλα και ολα τα ποστ. Αν δεν καταλαβαινεις κατι ρωτας. 

Extra Tip: -αγορασε ενα κομπιουτερακι και κανε πραξεις για 24 μηνες συμβολαιο.

TIP2(προς ολους): φιλος αναφερει παραπισω μετατροπη για 15€ το μηνα με δωρεαν συσκευη με 4GB το μηνα. 

2 ώρες πριν, renaxan είπε

Διαβασε και εσυ καλα ολα εδω να εισαι ενημερωμενος. Εκτυπωσε την προσφορα, και πας. Κανε τα νευρα σου ατσαλινα, θα ακουσεις αρκετες κουταμαρεΣ απο ανενημέρωτους υπαλληλους.

στην τελικη πηγαινε Σε αλλο καταστημα Γερμανος. 
βαλτε και το cosmote one δινει -20%

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Vault13 said:

βαλτε και το cosmote one δινει -20%

Δηλαδη μες cosmote one πηγαινει 23.75 x 0.8 = 19ε?

Βασικα το 23.75 το ειδα στον τιτλο....στο site γραφει 19.90 και -10% για cosmote one, αρα παει στα 18ε τελικα?

Επεξ/σία από Thrylos7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/2/2025 στις 12:20 ΜΜ, Thrylos7 είπε

Δηλαδη μες cosmote one πηγαινει 23.75 x 0.8 = 19ε?

Βασικα το 23.75 το ειδα στον τιτλο....στο site γραφει 19.90 και -10% για cosmote one, αρα παει στα 18ε τελικα?

Δινει παραπανω απ οσα λεει. Δινει 20% σε φυσικο καταστημα Γερμανος εκει που φτιαχνουν το συμβολαιο σου με το COSMOTE ONE=Σταθερο με συμβολαιο (landline)και κινητο με συμβολαιο ή καρτοσυμβολαιο στην COSMOTE. Το καθε ενα δινει ξεχωριστη extra εκπτωση. Δεν χρειαζεται να εχεις εσυ, το εκανα στων γονιων τις συνδεσεις, και χωθηκα και εγω.

Ενας φιλος παραπανω λεει για 15€. Διαβαστε. Εγω πληρωνω 19€. (23.75-20%)

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, HatTrick είπε

ενα 20ρικο το μηνα για 8gb ...κριμα να ζει κανεις στην Ελλαδα των καρτελ σε βασικους τομείς της καθημερινότητας.

Δινω 6,5 ευρω/ βδομαδα για απεριοριστα + πολλά λεπτα προς ολους απο τα tokens.Δηλαδη βαινει 26 ευρω/μηνα για ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ δεδομενα+ομιλια.Δεν προσμετραω τις φορες που βγαζει πακετα μηνιαια στα 13 ευρω για απεριοριστα δεδομενα η cosmote.Ειχα κλεισει συμβολαιο ετησιο καποια στιγμη για 18 ευρω/μην απεριοριστα το οποίο φυσικα μετα το περας της ετησιας συμβασης εληξε και δεν μπορουσε να ανενεωθει.

Βαζουν ενα κινητό σαν δολωμα,πολλες φορες υπερκοστολογημενο,και πετανε μια τιμή που θυμιζει εποχες 2010.Κριμα,τι να πεις!

Με 20€ το μήνα σύνδεση Vodafone Red Plus έχω Unlimited Data-SMS-λεπτά.

Επεξ/σία από Tilemaxx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι λάθος να συγκρίνουμε με τις τιμές άλλων πακέτων της αγοράς δεδομένου ότι εδώ έχουμε και δωρεάν ένα κινητό αξίας 369€. Που αν το επιμερισουμε στους 24 μήνες είναι έκπτωση 15€ το μήνα... Άρα το καρότοδυμβολαιο σου στοιχίζει εν τέλει κάτω από 10€ άσχετα με cosmote one η όχι κλπ. Το θέμα είναι κατά πόσο θέλεις αυτό το Motorola κινητό και αν θα το αγόραζες στα 369ε...

Αποκει και πέρα είμαι μπερδεμενος ως προς το τι λέει ακριβώς η προσφορά. Στον τίτλο του θέματος εδώ λέει τιμή 23.40€, στο site βλέπω 19.90....τι ισχύει?

Για το cosmote one εγώ έχω στους γονείς μου, σταθερό cosmote και τα καρτοκινητα τους μέσα, αν πάρω αυτήν την προσφορά εν τέλει πόσο θα κοστίσει?

Κάτι ακομα, επειδή τα 8gb εμένα δε μου φτάνουν, αλλά δεν απέχουν και πολύ....Αν ήθελα αλλά 5gb πχ με τι κόστος μπορώ να τα προσθέσω?

Επεξ/σία από Thrylos7
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Mη στο χαλάσω αλλά για πλακα μου δώσανε με 15 απεριόριστα όλα . Εκτός απο sms που τι να τα κάνω είναι άχρηστα για μένα .

Μηπως εισαι κατω των 29 και ανεργος?

7 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

Για το cosmote one εγώ έχω στους γονείς μου, σταθερό cosmote και τα καρτοκινητα τους μέσα, αν πάρω αυτήν την προσφορά εν τέλει πόσο θα κοστίσει?

Απο τα 23,5, θα παρεις μονο το 10% εκπτωση λογω σταθερου, οποτε οσο βγαινει. Αν στο μελλον γινει και καποιο αλλο συμβολαιο, τοτε και οι 2 θα παρετε 10% απο το καθε κινητο συμβολαιο (ο αλλος θα παρει και το 10% του σταθερου)

7 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

Κάτι ακομα, επειδή τα 8gb εμένα δε μου φτάνουν, αλλά δεν απέχουν και πολύ....Αν ήθελα αλλά 5gb πχ με τι κόστος μπορώ να τα προσθέσω?

Καρτοσυμβολαιο ειναι, οποτε συνεχιζεις να εχει τα ιδια πακετα με την καρτα

Spoiler

16 ώρες πριν, cd2matheos είπε

Υποψιν απο 10/03 η ελαχιστη ανανεωση αυξανεται στα 15 ευρω και καταργειται το πακετο των 11.5. Οποτε συμφερει πλεον να δειτε καποιο καρτοσυμβολαιο (με επιδοτηση παγιου, αυτην την στιγμη παιζει ενα με αρχικη 16.90, και τελικη με τις 2 εκπτωσεις του σταθερου και αλλου συμβολαιου κινητου στα 13.70)

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, επιδή έχω απογοητευτεί με την COSMOTE μπορείτε να μου πείτε μια γνώμη? Να σας πω την ιστορία:

Πριν τα Χριστούγεννα έκανα αίτηση φορητότητας στην WHATS UP για 4 καρτες SIM που αντιστοιχούν στα μέλη της οικογένειάς μου και ήρθαν οι κάρτες σε δύο ήμέρες. Να σημειωθεί ότι όλα τα νούμερα είναι στο όνομά μου γιατί είναι τα παιδιά ανήλικα. Αφού ήρθαν οι κάρτες κάνω επιτυχώς την διαδικασία για το δικό μου κινητό με ανέβασμα ταυτότητας, φώτο κλπ. Πάω να κάνω για τα υπόλοιπα και μου λέει ότι επειδή είναι η ίδια ταυτότητα δεν μπορώ. Λέω ας περιμένω να ενεργοποιηθεί το πρώτο και θα το κάνω διαδοχικά. Έλα που ποτέ δεν έγινε η φορητότητα....Τηλέφωνα πάνω απο 20 στο 13888, έχετε δίκιο κλπ και τίποτα.Με γράφουν κανονικά, λήγει και η προσφορά για τα απεριόριστα και μου μένουν οι κάρτες. Κάνω τυχαία πάλι την διαδικασία πριν μια εβδομάδα και τσουπ κόβεται το σήμα, βάζω την sim αγοράζω πακέτο και λέω έγινε η φορητότητα. ¨Ελα που δεν ανοίγουν το ιντερνετ και έχω μιλήσει πάνω από 30 φορές και μου λένε θα το ανοίξει η τεχνική υπηρεσία θα το δει κλπ και τίποτα. Κανονικό γράψιμο. Τί να κάνω που να απευθυνθώ που στα καταστήματα δεν έιναι αρμόδιοι γιατί είναι τα πακέτα αυτά λέει μόνο διαδικαστικά. Αν ξέρετε κάτι βοηθείστε . Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν και είναι off topic , είχα παρόμοια περίπτωση όπου δεν προχωρούσε η αίτηση φορητότητας σε what’s up και μετά από σχεδόν 2 μήνες αναμονής με συνεχείς ενοχλήσεις στο 13888 , άκρη έβγαλα μόνο όταν πήγα σε κατάστημα COSMOTE (όχι Γερμανός )  . Πήρα νέα σιμ και έγινε η διαδικασία εκεινη την στιγμή . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/2/2025 στις 5:40 ΜΜ, Thrylos7 είπε

-10% τωρα. Αν καποιος απο ολους εσας του ONE κανει καρτοσυμβολαιο ή συμβολαιο ακομα ενα 10% πας στα 20%.

Αν δεν παρεις το motorola και παρεις το TCL ισως κοψεις 4€ ανα μηνα, δεν ειμαι σιγουρος.

αν πας σε προγραμμα με 4gb καρτοσυμβολαιου, - 4€ πάλι. 

23.75€ ειναι η αρχικη χωρις καμια εκπτωση με το motorola. Tο φυλλαδιο αναφερει την λεξη ΑΠΟ.(παραδειγμα, με 19.90 παιρνεις το SAMSUNG A16) οποτε δεν το ξεκαθαριζει. Παλεψε το αν μπορεις, και προσπαθεια σε διαφορετικα καταστηματα.

Επεξ/σία από Vault13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...