grinder_ Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 1 ώρα πριν, CisPan είπε @grinder_ Ηταν εξωτερικοί συνεργατες Ζενιθ ναι.Τους εψαξα και ειδα πως τους είχαν ισοπεδώσει απο τις αρνητικές κριτικες. Δεν ειχα αλλο περιστατικό απο τότε βέβαια. Αρα ψάρευε για δεύτερο email? Τι φάση,όντως πολυ sketchy. Όμορφα πράγματα... Όχι εννοώ ότι λογικά οι τύποι προσπαθούσαν να κάνουν είσοδο αλλά η microsoft τους πέταγε μήνυμα ότι δεν είναι το main account (όντως είναι alias mail) και δεν επέτρεπε να συνεχίσουν. Τώρα γιατί μου ήρθε Κωδικός ασφάλειας λογαριασμού Microsoft επειδή κάποιος καταχωρεί το mail μου σε κάποια φόρμα επικοινωνίας δεν έχω καταλάβει και δεν μου έχει ξανασυμβεί. Φαντάζομαι εάν ήταν και κάποιος ηλικιωμένος εύκολα του αποσπούσαν και τον κωδικό πάνω στην διαδικασία. Δεν βγάζει νόημα απλά να έκανε copy-paste το mail μου κάποιος υπάλληλος κατά λάθος όπως αναφέρθηκε αν και μοιάζει πιθανό μιας και η microsoft αυτό επισημαίνει. Πολύ φοβάμαι για κανένα μολυσμένο αρχείο pdf και έχουμε άλλα τώρα... Βασικά τώρα που το ξαναβλέπω μου δείχνει την δραστηριότητα μόνο για το κύριο mail και όχι για τα alias. Άρα γι αυτό ίσως δεν έχει καταγραφεί εάν κάποιος προσπάθησε να μπει παρόλο που μπορεί να γίνεται προσπάθεια παραβίασης;
ekrepali Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) On 23/06/2025 at 13:05, grinder_ said: Το περίεργο είναι που καπάκι με καλεί ο πωλητής να με ρωτήσει "εάν λαμβάνω μαιλ στην διεύθυνση που δήλωσα"... Mήπως τσεκάρουν το email σε κάποιο authenticator όπως αυτό εδώ για παράδειγμα... https://verifalia.com/validate-email και triggάρουν το σύστημα παραβίασης λογαριασμού της microsoft; Για κάνε μια δοκιμή κάνοντας αναζήτηση και το main και το alias. Επεξ/σία 24 Ιουνίου από ekrepali
grinder_ Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, ekrepali είπε Mήπως τσεκάρουν το email σε κάποιο authenticator όπως αυτό εδώ για παράδειγμα... https://verifalia.com/validate-email και triggάρουν το σύστημα παραβίασης λογαριασμού της microsoft; Για κάνε μια δοκιμή κάνοντας αναζήτηση και το main και το alias. Τι να πω ίσως έχουν θέμα τα συστήματα της microsoft και όχι της zenith... Πάντως όπως είπα εμένα δεν μου έχει ξανασυμβεί να έρθει κωδικός ασφαλείας επειδή μπήκε το μαιλ μου σε κάποια φόρμα επικοινωνίας. Το δοκίμασα, έβγαλε valid και δεν ήρθε κάποια ειδοποίηση από microsoft αυτή τη φορά. Επιπρόσθετα, ο OP όπως ανέφερε είδε και συγκεκριμένη IP που σχετίζεται με τον εξωτερικό συνεργάτη και όχι κάποιο 3rd party email validator. Κάτι δεν κολλάει σίγουρα αλλά δύσκολα θα μάθουμε τι παίζεται. 1
great Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Οπως ειχα γραψει απλα πιστευω οτι ειναι βλακες. Καποιος τους ειπε να βαζουν αυτο το email σε λαθος σημειο και αυτοι το κανουν γιατι δεν εχουν ιδεα. Μην ασχολειστε, φανταστειτε τι υπηρεσιες προσφερει εαν δεν μπορει να εχει ενα normal call center. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα