Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα περιμένω απάντηση από τον συνήγορο του καταναλωτή.

Ότι πέρασε από αυτούς ήρθε σπίτι με την γνωστή διαδικασία του SMS " ερχόμαστε, να είστε εκεί" .

Αυτές τις μέρες περιμένω πακέτο από sktroutz, όπου σκόπιμα διάλεξα παράδοση στο σπίτι, είδωμεν!

Edit: ήρθε και παραδώθηκε χωρίς κουβέντα!

Επεξ/σία από navigatoras
  • Haha 1
  • 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για να κλείσει το νήμα, όχι το θέμα με την ACS.

Προ ημερών απάντησε ο συνήγορος του καταναλωτή και επισυνάπτω το ζουμί " αφού παρέλαβες το πακέτο σου σπίτι, τι σκούζεις πια";

Για το ζουμί της ιστορίας με παραπέμπουν στην επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Βεβαίως, πολλοί διαδικτυακοί φίλοι μου (ειδικά στο FB & X) έχουν αναφέρει ότι έχει κοπεί πλέον η απαίτηση για εγκατάσταση της εφαρμογής και απλώς έρχεται κάποιο μήνυμα στο viber.

Δεν ξέρω τι γίνεται γιατί όσον με αφορά, δικό μου πακέτο δεν ξαναπήγε σε locker, τα φέρνουν σπίτι με μία ή δύο μέρες καθυστέρηση αλλά δεν έχουμε άλλα κρούσματα. Επίσης μια φορά που βιαζόμουν πραγματικά ένα ανταλλακτικό πήγα και το πήρα απο την ΒΙΠΕ (κεντρικό τους).

Άλλο θέμα που κουβεντιάζουμε με τους ίδιους φίλους είναι ότι έχουν βγάλει το ιππικό σε περιπολία και όπου δουν κουβέντα ή  θέμα που τους αφορά ή τους θίγει, ρεπορτάρουν το προφίλ για πολλούς λόγους, όχι μόνο για την περίπτωση τους. Εννοείται πως δεν μπορείς να κάνεις κουβέντα μαζί τους όπως πχ με την ryanair και τις εμπνευσμένες απαντήσεις τους.

ACS είσαστε ο πάτος του καζανιού, εκεί μαζί με την Γενική Ταχυδρομική.

Screenshot2025-05-30202151.png.d3962285966874e299fbd1bcc7ca4efd.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...