navigatoras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ακόμα περιμένω απάντηση από τον συνήγορο του καταναλωτή. Ότι πέρασε από αυτούς ήρθε σπίτι με την γνωστή διαδικασία του SMS " ερχόμαστε, να είστε εκεί" . Αυτές τις μέρες περιμένω πακέτο από sktroutz, όπου σκόπιμα διάλεξα παράδοση στο σπίτι, είδωμεν! Edit: ήρθε και παραδώθηκε χωρίς κουβέντα! Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από navigatoras 1
navigatoras Δημοσ. 30 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 30 Μαϊου Για να κλείσει το νήμα, όχι το θέμα με την ACS. Προ ημερών απάντησε ο συνήγορος του καταναλωτή και επισυνάπτω το ζουμί " αφού παρέλαβες το πακέτο σου σπίτι, τι σκούζεις πια"; Για το ζουμί της ιστορίας με παραπέμπουν στην επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Βεβαίως, πολλοί διαδικτυακοί φίλοι μου (ειδικά στο FB & X) έχουν αναφέρει ότι έχει κοπεί πλέον η απαίτηση για εγκατάσταση της εφαρμογής και απλώς έρχεται κάποιο μήνυμα στο viber. Δεν ξέρω τι γίνεται γιατί όσον με αφορά, δικό μου πακέτο δεν ξαναπήγε σε locker, τα φέρνουν σπίτι με μία ή δύο μέρες καθυστέρηση αλλά δεν έχουμε άλλα κρούσματα. Επίσης μια φορά που βιαζόμουν πραγματικά ένα ανταλλακτικό πήγα και το πήρα απο την ΒΙΠΕ (κεντρικό τους). Άλλο θέμα που κουβεντιάζουμε με τους ίδιους φίλους είναι ότι έχουν βγάλει το ιππικό σε περιπολία και όπου δουν κουβέντα ή θέμα που τους αφορά ή τους θίγει, ρεπορτάρουν το προφίλ για πολλούς λόγους, όχι μόνο για την περίπτωση τους. Εννοείται πως δεν μπορείς να κάνεις κουβέντα μαζί τους όπως πχ με την ryanair και τις εμπνευσμένες απαντήσεις τους. ACS είσαστε ο πάτος του καζανιού, εκεί μαζί με την Γενική Ταχυδρομική.
nikosden Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Για ένα δέμα δύο κιλών από Καλαμάτα προς Μέγαρα χρεώθηκα 13€. Όταν παρέλαβα το ίδιο ακριβώς δέμα με τα ίδια κιλά, στην επιστροφή με χρέωσαν από τα Μέγαρα με ..20,20 ευρώ! Όταν έκανα παράπονα για τη χρέωση, από το υποκατάστημα της Καλαμάτας δικαιολόγησαν αυτή τη χρέωση ότι ...ογκομετρήθηκε στα Μέγαρα πέρασε από ταινία (!) ζυγίστηκε και βρέθηκε 4 κιλά. Δείτε γελοιότητες και αστείες προφάσεις! Ντροπή και αίσχος!
mechpanos Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Εγώ τους πιστόλιασα τη παραγγελία βάζοντας αλλαγή στοιχείων παραλαβής στην εφαρμογή, όνομα στο κουδούνι Πούλος, όνομα παραλαμβάνοντος Κώστας Γκουσγκούνης, και σχόλια για τον διανομέα με μπινελίκια. Στο διάλο να πάνε. 1
StamTheMan Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 12 ώρες πριν, nikosden είπε Για ένα δέμα δύο κιλών από Καλαμάτα προς Μέγαρα χρεώθηκα 13€. Όταν παρέλαβα το ίδιο ακριβώς δέμα με τα ίδια κιλά, στην επιστροφή με χρέωσαν από τα Μέγαρα με ..20,20 ευρώ! Όταν έκανα παράπονα για τη χρέωση, από το υποκατάστημα της Καλαμάτας δικαιολόγησαν αυτή τη χρέωση ότι ...ογκομετρήθηκε στα Μέγαρα πέρασε από ταινία (!) ζυγίστηκε και βρέθηκε 4 κιλά. Δείτε γελοιότητες και αστείες προφάσεις! Ντροπή και αίσχος! Η αληθεια παντως ειναι οτι αν περασει απο ογκομετρηση ειναι παραπανω. Η σωστη χρεωση ηταν της ογκομετρησης,απλα στο αλλο δρομολογιο καποιος βιαζοταν και δεν εκανε ογκομετρηση. Στις 30/5/2025 στις 8:41 ΜΜ, navigatoras είπε Για το ζουμί της ιστορίας με παραπέμπουν στην επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Αυτοι ειναι για τις κουριερ,απο οσο ξερω,οχι ο συνηγορος. 1
digitalarchive Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου acs κεντρο θεσσαλονικης αψεγάδιαστη. οπως και γενικη. μεχρι και τηλέφωνο παιρνουν. ειναι απο καταστημα σε καταστημα. ELTA Courier πχ ενα χάλι απαράδεκτο στο κεντρο θεσσαλονίκης. 1
navigatoras Δημοσ. 11 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου Την Παρασκευή αναγκάστηκα να πάω στο υποκατάστημά τους για να παραλάβω ρούτερ που ο πάροχος είχε στείλει λόγο βλάβης, δηλ ιντερνετ καπούτ. Στην ουρά περίμεναν καμιά δεκαριά γυναίκες, αρκετές για επιστροφές Σκρούτζ από όσα άκουσα. Γενικό συμπέρασμα είναι ότι για επιστροφή Σκρούτζ δεν έχεις καμιά τύχη, πράγμα που είναι ταυτόσημο με την δική μου εμπειρία προ μηνός (ακύρωσα την επιστροφή ενός εξαρτήματος χύτρας στα 9 ευρώ γιατί μετά απο καμια δεκαριά ραντεβού δεν είχαν εμφανιστεί). Οι υπόλοιποι διαμαρτυρόμασταν όσο πιο ευγενικά γινόταν στις δύο κοπέλες του γκισέ αλλά όλοι δυσαρεστημένοι. Δεν μπορώ άλλο.........
great Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 11 hours ago, navigatoras said: Γενικό συμπέρασμα είναι ότι για επιστροφή Σκρούτζ δεν το εχω ζησει (αν και εκτος θεματος), μαλιστα μολις χθες επεστρεψα κατι βασεις τοιχου για οθόνες. Πατησα το κουμπι μου λενε βαλτες σε μια συσκευασια οτι ναναι (ανοιχτες ηταν τις ειχα δοκιμασει δεν μου καναν για αυτο που θελω) και μου δωσαν ΠΙΝ να τις βαλω σε skroutz point 1
stelios_2809 Δημοσ. Τρίτη στις 06:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:31 μμ Πάντως με τέτοιες μετριότητες στις υπηρεσίες τους οι εταιρίες κούριερ, δεν γεννιέται το ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται κάποια σοβαρή εταιρία να σαρώσει ; η άποψη μου είναι ότι πληρώνεις παίρνεις. Οι τύπου ACS με τα κοστολόγια που έχουν , ίσως τους παίρνει να παρέχουν μόνο αυτές τις υπηρεσίες. και συνήθως ο πελάτης όταν αποφασίσει τον τρόπο μεταφοράς , θέλει το πιο φθηνό ακόμα και ας του υπόσχεται την παράδοση σπίτι. φυσικά παθών πολλάκις φορές 1
cthulhucarbide Δημοσ. Τρίτη στις 07:34 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:34 μμ 59 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε η άποψη μου είναι ότι πληρώνεις παίρνεις Έπρεπε να δίνουμε κανα 50αρικο σαν καταναλωτές να μας φέρνει το δέμα σπίτι η βασίλισσα Ελισάβετ αυτοπροσώπως? Οι εταιρείες κούριερ δεν είναι καθόλου φτηνές ειδικά για αποστολές μεταξύ ιδιωτών και αν συνυπολογίσουμε το πόσες φορές το παίρνουμε εμείς το δέμα από το κατάστημα (μια τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων για τις εταιρείες) τότε μάλλον και πολύ ακριβές είναι. 2
stelios_2809 Δημοσ. Τρίτη στις 07:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:38 μμ Σωστά μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά …. Εξυπακούεται όταν ο άλλος με Χ κόστος σου λέει παράδοση στη πόρτα , να είναι παράδοση στη πόρτα. Η πολιτική των εταιριών όμως είτε για να επιβιώσουν είτε για να θυσαυρίσουν οδηγεί στο επίπεδο των υπηρεσιών που έχουμε. Σε συνδιασμο με τον ανταγωνισμό και τον καταναλωτή που δεν αντιδρά.
mechpanos Δημοσ. Τετάρτη στις 08:37 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:37 πμ Έκλεισαν τα ΕΛΤΑ και ζούμε χρυσές εποχές ΕΛΤΑ, στην ACS πλέον...όπου περίμενες να έρθει το δέμα, σου ερχόταν χαρτάκι να πας να το πάρεις από το κατάστημα, και πήγαινες περίμενες 1 ώρα στην ουρά, για να σου πουν έλα αύριο, δεν το βρίσκουμε τώρα... Στο αν μπορεί να ανοίξει κάποια άλλη σοβαρή να τα σαρώσει όλα, προφανώς και δεν είναι τόσο απλό και απαιτεί ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ επενδύσεις γιατί έχει αυξηθεί πολύ ο όγκος της δουλειάς με το online shopping, παλιότερα οι κούριερ εξυπηρετούσαν πολύ business ανάγκες, τώρα εξυπηρετούν κυρίως retail. Και εκεί είναι που χάνουν το παιχνίδι, αναλαμβάνουν όγκο εργασιών που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν γιατί δεν επενδύουν. 1
StamTheMan Δημοσ. Πέμπτη στις 12:47 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:47 πμ Τελευταια εχει ξεφτιλιστει η κατασταση. Δεμα απο ebay,ερχεται με απλο ΕΛΤΑ και πρεπει να παω να το παρω. 8 αποστολες απο ali,ολες με acs,που ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ στην Καλαματα και ΔΕΝ συνεργαζομαι ποτε αν ξερω οτι θα ερθει με αυτους. Δηλωμενη διευθυνση στο μαγαζι που συνεργαζομαι,οι courier του κεντρου μας ξερουν και ειναι και πελατες μας,ολα τα δεματα πηγαν σε locker. Τα πρωτα 4 ηταν στο ιδιο locker. Τα επομενα 4 τα οποια τα παρελαβαν ολα μαζι,μιας και εβλεπα τα tracking,ηρθαν ως εξης: 2 δεματα σε 2 ξεχωριστες θυριδες την δευτερα και τα αλλα 2 στην ιδια θυριδα,μεσα σε δικο τους σακουλακι,σημερα. Το ενα δεμα απο αυτα ηταν παραγγελια ανταλλακτικου που ξαναεγινε,επειδη η ACS εχασε το δεμα στις 7 ιουλιου. 15 μερες το πρωτο και αλλες 15 το δευτερο. Με πηραν τηλ απο Καλαματα και μου λεγανε οτι το δεμα μου απο το TEMU δεν το βρισκουν. Δεν ειναι TEMU τους λεω παιδια,ανταλλακτικο ειναι απο ali. Οχι οχι λεει,TEMU ειναι. Ε ποσο να διαφωνησεις.. ΥΓ Δεν εχω καν λογαριασμο στο TEMU. 1
ekrepali Δημοσ. Πέμπτη στις 08:47 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:47 πμ Η ACS έχει κάνα μήνα που βάζει τις παραγγελίες από Ali σε locker. Πανελλαδικώς, όχι μόνο Καλαμάτα. To Skroutz last mile εμένα μού τη δίνει στα νεύρα. Αργούν να παραλάβουν απ'τους πωλητές, αργούν τη διακίνηση στο hub, αργούν τη μεταφορά στη τελική πόλη... και μετά ξαφνικά σκάει sms ότι το φέρνει η ACS. Εν τω μεταξύ τα SMS της ACS αργούν πολύ να έρθουν στο κινητό. Πχ σκανάρει ο διανομέας το δέμα στις 9:30, παίρνεις SMS στις 11:20 και έρχεται ο courier στις 11:30. Κάποιες φορές μπορεί να έρθει ο courier νωρίτερα απ'το SMS. Δε προλαβαίνεις δηλαδή αν λείπεις απ'το χώρο παράδοσης να το κάνεις ανακατεύθυνση σε locker και χάνεις τζάμπα μια μέρα. 1
greekboy Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 πμ 46 λεπτά πριν, ekrepali είπε Η ACS έχει κάνα μήνα που βάζει τις παραγγελίες από Ali σε locker. Πανελλαδικώς, όχι μόνο Καλαμάτα. Σιγουρα κανα χρονο θυμαμαι εγω... Και το πιο σπαστικο ειναι οτι τα πανε οπου να ναι, οτι τους βολευει αυτους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα