jpil Δημοσ. Τετάρτη στις 02:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:58 μμ Ναι αρκεί αυτό το νούμερο για να σταλεί. 1
whosethere Δημοσ. Τετάρτη στις 03:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:36 μμ (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, jpil είπε Ναι αρκεί αυτό το νούμερο για να σταλεί. υποθέτω πως κολλάνε οι οδηγοί οποιοδήποτε άλλο label. Ελπίζω να είναι οκέυ επειδή έτσι δεν έχεις κάποια απόδειξη στα χέρια σου. Ευχαριστώ!! edit: το support εστειλε πως έχει καθυστερήσει η ετικέτα και να περιμένω έως αύριο ώστε να ξαναπροσπαθήσω. ας έρθει το αύριο και βλέπουμε Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:57 μμ από whosethere 1
chvnce Δημοσ. Τετάρτη στις 04:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:32 μμ 54 λεπτά πριν, whosethere είπε υποθέτω πως κολλάνε οι οδηγοί οποιοδήποτε άλλο label. Ελπίζω να είναι οκέυ επειδή έτσι δεν έχεις κάποια απόδειξη στα χέρια σου. Ευχαριστώ!! edit: το support εστειλε πως έχει καθυστερήσει η ετικέτα και να περιμένω έως αύριο ώστε να ξαναπροσπαθήσω. ας έρθει το αύριο και βλέπουμε Άδικα θα περιμένεις. Εφόσον σου δώσανε αριθμό, το γράφεις σε ένα χαρτί, το κολλάς και το αφήνεις στη θυρίδα. Όταν παραλάβει η box now, θα κολλήσουν και την ετικέτα.
whosethere Δημοσ. Τετάρτη στις 05:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:11 μμ 34 λεπτά πριν, chvnce είπε Άδικα θα περιμένεις. Εφόσον σου δώσανε αριθμό, το γράφεις σε ένα χαρτί, το κολλάς και το αφήνεις στη θυρίδα. Όταν παραλάβει η box now, θα κολλήσουν και την ετικέτα. κι εγώ έτσι κατάλαβα όταν διάβασα αυτό στην ενότητα πωλητής. έχω ήδη κολλήσει τον αριθμό και άρα δεν περιμένω να βγει καινούργιος ή ετικέτα, έγινε. ευχαριστώ πολύ!!
chvnce Δημοσ. Τετάρτη στις 05:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:19 μμ 7 λεπτά πριν, whosethere είπε κι εγώ έτσι κατάλαβα όταν διάβασα αυτό στην ενότητα πωλητής. έχω ήδη κολλήσει τον αριθμό και άρα δεν περιμένω να βγει καινούργιος ή ετικέτα, έγινε. ευχαριστώ πολύ!! Έχω στείλει πάμπολλες φορές έτσι. Να μην ανησυχείς καθόλου. 🙂 1
sonikk Δημοσ. Τετάρτη στις 06:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:49 μμ Εγώ παρήγγειλα κάτι από Ρουμανία και ενώ γράφει στην παρακολούθηση δέματος στάλθηκε 25 Αυγούστου έκτοτε ουδέν νεότερο. Κοντεύουν δέκα μέρες.Τοσο πολύ κάνει ναρθει;
chvnce Δημοσ. Τετάρτη στις 11:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:53 μμ 5 ώρες πριν, sonikk είπε Εγώ παρήγγειλα κάτι από Ρουμανία και ενώ γράφει στην παρακολούθηση δέματος στάλθηκε 25 Αυγούστου έκτοτε ουδέν νεότερο. Κοντεύουν δέκα μέρες.Τοσο πολύ κάνει ναρθει; Αργούν λίγο, αλλά έρχονται. Είναι το σύνηθες - μην ανησυχείς. 1
StamTheMan Δημοσ. χθες στις 01:43 πμ Δημοσ. χθες στις 01:43 πμ 10 ώρες πριν, whosethere είπε Ελπίζω να είναι οκέυ επειδή έτσι δεν έχεις κάποια απόδειξη στα χέρια σου. 14 ώρες πριν, whosethere είπε καλημέρα και από εμένα, μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Το vinted μου έστειλε αριθμό αποστολής μετά από πώληση για αποστολή με box now αλλά δεν έχει στείλει ετικέτα να εκτυπώσω να βάλω πάνω στο δέμα, μόνο κωδικό παρακολούθησης. Αρκεί αυτό για να σταλεί; Επειδή αναγράφεται πως η ετικέτα είναι υποχρεωτική. Ευχαριστώ πολυ! Προχωρα ρε μαν,τι δεν εχεις αποδειξη; Ολοκληρη συναλλαγη στην πλατφορμα,τι αλλο θελεις; Εχω στειλει εκατονταδες,αν οχι χιλιαδες δεματα,ουτε μια φορα δεν εχω εκτυπωσει. Και το δεκαψηφιο που σου λενε να γραψεις επανω,δεν ειναι απαραιτητο για την αποστολη,μιας και ο κουριερ τυπωνει επιτοπου ετικετα και την κολλαει σε καθε δεμα. Ο μονος λογος που γραφεις τον κωδικο επανω στο δεμα,ειναι για να μην τον ψαχνεις την ωρα που θα φτασεις στη θυριδα,ειδικα αν εισαι σαν εμενα και εχεις 2-3 δεματα μαζι. 1
bill_viper Δημοσ. χθες στις 08:47 πμ Δημοσ. χθες στις 08:47 πμ 13 ώρες πριν, sonikk είπε Εγώ παρήγγειλα κάτι από Ρουμανία και ενώ γράφει στην παρακολούθηση δέματος στάλθηκε 25 Αυγούστου έκτοτε ουδέν νεότερο. Κοντεύουν δέκα μέρες.Τοσο πολύ κάνει ναρθει; Πολύ λογικό, βάλε παραγγελία κοντά στα Χριστούγεννα να δεις...1 με 1.5 μήνα ανετότατα θα κάνουν!! 1
StamTheMan Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 19 ώρες πριν, sonikk είπε Εγώ παρήγγειλα κάτι από Ρουμανία και ενώ γράφει στην παρακολούθηση δέματος στάλθηκε 25 Αυγούστου έκτοτε ουδέν νεότερο. Κοντεύουν δέκα μέρες.Τοσο πολύ κάνει ναρθει; Το tracking τι λεει;
sonikk Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Το tracking τι λεει; Κολλημένο στις 25 Αυγούστου..λέει είναι σε μεταφορά αλλά όχι κάπου συγκεκριμένα.Μονο σε μεταφορά.
StamTheMan Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 ώρες πριν, sonikk είπε Κολλημένο στις 25 Αυγούστου..λέει είναι σε μεταφορά αλλά όχι κάπου συγκεκριμένα.Μονο σε μεταφορά. Πρεπει να το ψαξεις σε εξωτερικο track system. Αν θες στειλε μου το tracking number.
sonikk Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Πρεπει να το ψαξεις σε εξωτερικο track system. Αν θες στειλε μου το tracking number. Εξωτερικό track system τί εννοείς;Τι είναι αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα