conidis Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 14/1/2025 στις 1:42 ΜΜ, Roil είπε τελικά ήταν το κουτάκι που λέει αν η παροχή είναι κοινόχρηστη το λάθος μου, το έφτιαξα και το πήρε. Τη λύση την βρήκα σε άλλο topic ρε φίλε με έσωσες. Μισή ώρα προσπαθούσα να καταλάβω τι σκατά είναι. Να'σαι καλά 1
hero_nikolas Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Λήξη Υποβολής Αιτήσεων: 30/04/2025 (σύμφωνα με ανακοίνωση παράτασης από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: https://loom.ly/aQDehzg)
IoannisSM Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 5 ώρες πριν, hero_nikolas είπε Λήξη Υποβολής Αιτήσεων: 30/04/2025 (σύμφωνα με ανακοίνωση παράτασης από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: https://loom.ly/aQDehzg) Δηλαδή, πρέπει να τρέξει προθεσμία 4 μηνών. Τέτοια ταχύτητα, τέτοια αλφαδιά πρώτη φορά! Προσωρινά αποτελέσματα τον Οκτώβριο, οριστικά Μάρτιο 2026.
nik416 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Θέλουν οχι το εκκαθαριστικό αλλά την δήλωση μου εστηλαν μαιλ 1
hero_nikolas Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Ξερει καποιος την διαδικασια μετα την ληξη της προθεσμιας τελος Απριλιου και ποσο χρονικο διαστημα θα παρει μεχρι να οριστικοποιηθουν τα αποτελεσματα ?
runner69 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Στις 6/4/2025 στις 11:07 ΜΜ, nik416 είπε Θέλουν οχι το εκκαθαριστικό αλλά την δήλωση μου εστηλαν μαιλ Αρα θα περιμενω και εγω εμαιλ γιατι εβαλα εκκαθαριστικο.
nik416 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 2 ώρες πριν, runner69 είπε Αρα θα περιμενω και εγω εμαιλ γιατι εβαλα εκκαθαριστικο. Ακυρορωσε και κάνεις καινούργια αυτό έκανα και εγω
runner69 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 7 ώρες πριν, nik416 είπε Ακυρορωσε και κάνεις καινούργια αυτό έκανα και εγω Δεν σου εδωσαν δυνατοτητα update του εγγραφου; Δηλ αν το ελεγξουν μετα την προθεσμια , χανεις την αιτηση; Τι στησιμο ειναι αυτο;
runner69 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Υπαρχει αλλος που να εβαλε εκκαθαριστικο του Ε1 και οχι τη δηλωση και να πηρε email να την ακυρωσει; ή να του προχωρησε με το εκκαθαριστικό;
barca10 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει αν σε μια αίτηση από το "προβολή" μπορεί να δει τα pdf που είχε επισυνάψει; Δεν μπορώ να τα δω ούτε στο "άνοιγμα" ούτε στο "download".
hero_nikolas Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 9 ώρες πριν, barca10 είπε Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει αν σε μια αίτηση από το "προβολή" μπορεί να δει τα pdf που είχε επισυνάψει; Δεν μπορώ να τα δω ούτε στο "άνοιγμα" ούτε στο "download". Ποτε κανατε την δηλωση ? Μπορει να εχει περασει το σταδιο αξιολογησης και για αυτον τον λογο να μην μπορειτε να το δειτε . Δειτε εαν γραφει προς αξιολογηση ή κατι αλλο .
nik416 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Τελικά έχουμε κάνα νέο με το πως πάει το πράγμα με το πρόγραμμα. Πότε θα φανούν τα αποτελέσματα ξέρουμε?
hero_nikolas Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 6 ώρες πριν, nik416 είπε Τελικά έχουμε κάνα νέο με το πως πάει το πράγμα με το πρόγραμμα. Πότε θα φανούν τα αποτελέσματα ξέρουμε? Aκομα τιποτα λογικα δεν νομιζω να δωσουν και αλλη παραταση , το αλλο προγραμμα που ετρεχε εκλεισε . Νομιζω οτι θα βγουν συντομα τα προσωρινα αποτελεσματα και μεχρι 10-15 Μαιου τα τελικα .
hero_nikolas Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Νεα παραταση χαχα που το πανε τελικα το θεμα ? https://www.ot.gr/2025/04/30/green/allazo-systima-thermansis-kai-thermosifona-paratasi-ypovolis-aitiseon-sto-programma/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα