adi32 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΚΤΕΟ υποχρεωτικο σε ολους τους πολιτες Απο τυχη ζούμε
Nabuko Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Τελικά διήθηση εν κινήσει γιοκ. Νέος ΚΟΚ: Μόνο με σταματημένα τα αυτοκίνητα θα επιτρέπεται η διήθηση των μοτοσικλετών
adi32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Θα γράψουν γι αυτό οσο έχουν γράψει για μη χρήση φλας και όσο θα τιμωρήσουν όποιον έχει κατεβάσει mp3
basilis_k6 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, adi32 είπε Θα γράψουν γι αυτό οσο έχουν γράψει για μη χρήση φλας και όσο θα τιμωρήσουν όποιον έχει κατεβάσει mp3 σημασια εχει να γραφονται οι νομοι να δειξουμε πως δουλευουμε.
adi32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου https://www.protothema.gr/greece/article/1605896/kinisi-stous-dromous-karabola-trion-ohimaton-ston-kifiso-botiliarisma-sto-reuma-pros-peiraia/ Καθε μερα η ιδα ιστορια. Μπορουν να μαζεψουν τα ζωα απο τους δρομους ? Καμια ταχυτητα δε φταιει εκει Φταιει η ηλιθιοτητα, το οτι δε βγαζει κανεις φλας και αλλαζει λωριδες οταν του καπνισει, οτι παιζει στο κινητο κλπ κλπ
Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Στις 21/2/2025 στις 7:47 ΜΜ, Nabuko είπε Τελικά διήθηση εν κινήσει γιοκ. Νέος ΚΟΚ: Μόνο με σταματημένα τα αυτοκίνητα θα επιτρέπεται η διήθηση των μοτοσικλετών Λογικο. 1
lector Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Στις 21/2/2025 στις 7:47 ΜΜ, Nabuko είπε Τελικά διήθηση εν κινήσει γιοκ. Νέος ΚΟΚ: Μόνο με σταματημένα τα αυτοκίνητα θα επιτρέπεται η διήθηση των μοτοσικλετών Αλλη μια αποδειξη οτι οτιδηποτε νομιμο δε σημαινει οτι ειναι και λογικο, οτι ο νομος δεν ειναι θεοσταλτος, και οτι ο νομοθετης δεν εχει σωνει και καλα σωας τας φρενας.
Grfoxz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, lector είπε Αλλη μια αποδειξη οτι οτιδηποτε νομιμο δε σημαινει οτι ειναι και λογικο, οτι ο νομος δεν ειναι θεοσταλτος, και οτι ο νομοθετης δεν εχει σωνει και καλα σωας τας φρενας. Μπορείς να εξηγήσεις γιατί η απαγόρευση της διήθησης δεν είναι λογικό; Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Όλοι μα όλοι με τις μηχανές μπαίνουν σφήνα όπου βρουν 1 μέτρο άνοιγμα ανεξαρτήτου ταχύτητας. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από Grfoxz
basilis_k6 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Grfoxz είπε Μπορείς να εξηγήσεις γιατί η απαγόρευση της διήθησης δεν είναι λογικό; Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Όλοι μα όλοι με τις μηχανές μπαίνουν σφήνα όπου βρουν 1 μέτρο άνοιγμα ανεξαρτήτου ταχύτητας. και θα συνεχισουν, γιαυτο πηραν μηχανη στην κινηση. 1
lector Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Grfoxz είπε Μπορείς να εξηγήσεις γιατί η απαγόρευση της διήθησης δεν είναι λογικό; Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Όλοι μα όλοι με τις μηχανές μπαίνουν σφήνα όπου βρουν 1 μέτρο άνοιγμα ανεξαρτήτου ταχύτητας. Για να μην το αντιλαμβανεσαι, προφανως δεν οδηγας μηχανη. Αν οδηγας αυτοκινητο, και τηρηθει αυτο το πραγμα, θα αντιληφθεις γιατι δεν ειναι λογικο, και μαλιστα θα το αντιληφθεις με τον κακο τροπο, γιατι αν ετρωγες πριν μποτιλιαρισμα, τωρα θα τρως το διπλασιο, αν αρχισουν οι μηχανες να συμπεριφερονται σαν αυτοκινητα. 1
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, basilis_k6 είπε και θα συνεχισουν, γιαυτο πηραν μηχανη στην κινηση. Ας συνεχισουν, εμενα με νοιαζει πως αν τρακαρω μαζι τους να φταινε by default και να μη χανω το χρονο μου. 10
BLiTzER Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Ας συνεχισουν, εμενα με νοιαζει πως αν τρακαρω μαζι τους να φταινε by default και να μη χανω το χρονο μου. Το αν είναι παράνομη ή όχι η διήθηση είναι παντελώς άσχετο με το ποιος ευθύνεται σε περίπτωση ατυχήματος. Εκτός αν το προκαλέσει η διήθηση. 1
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Το αν είναι παράνομη ή όχι η διήθηση είναι παντελώς άσχετο με το ποιος ευθύνεται σε περίπτωση ατυχήματος. Εκτός αν το προκαλέσει η διήθηση. Προφανως θα το προκαλεσει η διηθηση. Τι πιο περιεργο να συγκρουστουν 2 οχηματα οταν βρεθουν στην ιδια λωριδα και δε χωρανε? 4
BLiTzER Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Προφανως θα το προκαλεσει η διηθηση. Τι πιο περιεργο να συγκρουστουν 2 οχηματα οταν βρεθουν στην ιδια λωριδα και δε χωρανε? Προφανώς χωράνε. Αν δε χωρούσαν θα είχαμε χιλιάδες ατυχήματα καθημερινά. Ή δε θα υπήρχε διήθηση. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από BLiTzER 1 2
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Προφανώς χωράνε. Αν δε χωρούσαν θα είχαμε χιλιάδες ατυχήματα καθημερινά. Εχουμε χιλιαδες ατυχηματα καθημερινα. Και δεν εχω καμια ορεξη να καθομαι να ασχολουμαι αν εχω δικυκλα διπλα μου οσο οδηγαω. Στη λωριδα τους κι αν τους αρεσει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα