Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 504
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα γράψουν  γι αυτό οσο έχουν γράψει για μη χρήση φλας και όσο θα τιμωρήσουν όποιον έχει κατεβάσει mp3 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Θα γράψουν  γι αυτό οσο έχουν γράψει για μη χρήση φλας και όσο θα τιμωρήσουν όποιον έχει κατεβάσει mp3 

σημασια εχει να γραφονται οι νομοι να δειξουμε πως δουλευουμε.

Δημοσ.

https://www.protothema.gr/greece/article/1605896/kinisi-stous-dromous-karabola-trion-ohimaton-ston-kifiso-botiliarisma-sto-reuma-pros-peiraia/

Καθε μερα η ιδα ιστορια.

Μπορουν να μαζεψουν τα ζωα απο τους δρομους ?

Καμια ταχυτητα δε φταιει εκει 

Φταιει η ηλιθιοτητα, το οτι δε βγαζει κανεις φλας και αλλαζει λωριδες οταν του καπνισει,  οτι παιζει στο κινητο κλπ κλπ 

Δημοσ.
Στις 21/2/2025 στις 7:47 ΜΜ, Nabuko είπε

Αλλη μια αποδειξη οτι οτιδηποτε νομιμο δε σημαινει οτι ειναι και λογικο, οτι ο νομος δεν ειναι θεοσταλτος, και οτι ο νομοθετης δεν εχει σωνει και καλα σωας τας φρενας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, lector είπε

Αλλη μια αποδειξη οτι οτιδηποτε νομιμο δε σημαινει οτι ειναι και λογικο, οτι ο νομος δεν ειναι θεοσταλτος, και οτι ο νομοθετης δεν εχει σωνει και καλα σωας τας φρενας. 

Μπορείς να εξηγήσεις γιατί η απαγόρευση της διήθησης δεν είναι λογικό;

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Όλοι μα όλοι με τις μηχανές μπαίνουν σφήνα όπου βρουν 1 μέτρο άνοιγμα ανεξαρτήτου ταχύτητας. 

Επεξ/σία από Grfoxz
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Grfoxz είπε

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Όλοι μα όλοι με τις μηχανές μπαίνουν σφήνα όπου βρουν 1 μέτρο άνοιγμα ανεξαρτήτου ταχύτητας. 

και θα συνεχισουν, γιαυτο πηραν μηχανη στην κινηση.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Grfoxz είπε

Για να μην το αντιλαμβανεσαι, προφανως δεν οδηγας μηχανη. 

Αν οδηγας αυτοκινητο, και τηρηθει αυτο το πραγμα, θα αντιληφθεις γιατι δεν ειναι λογικο, και μαλιστα θα το αντιληφθεις με τον κακο τροπο, γιατι αν ετρωγες πριν μποτιλιαρισμα, τωρα θα τρως το διπλασιο, αν αρχισουν οι μηχανες να συμπεριφερονται σαν αυτοκινητα.

• Haha 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

και θα συνεχισουν, γιαυτο πηραν μηχανη στην κινηση.

Ας συνεχισουν, εμενα με νοιαζει πως αν τρακαρω μαζι τους να φταινε by default και να μη χανω το χρονο μου.

• Like 10
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Ας συνεχισουν, εμενα με νοιαζει πως αν τρακαρω μαζι τους να φταινε by default και να μη χανω το χρονο μου.

Το αν είναι παράνομη ή όχι η διήθηση είναι παντελώς άσχετο με το ποιος ευθύνεται σε περίπτωση ατυχήματος. Εκτός αν το προκαλέσει η διήθηση.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, BLiTzER είπε

Το αν είναι παράνομη ή όχι η διήθηση είναι παντελώς άσχετο με το ποιος ευθύνεται σε περίπτωση ατυχήματος. Εκτός αν το προκαλέσει η διήθηση.

Προφανως θα το προκαλεσει η διηθηση. Τι πιο περιεργο να συγκρουστουν 2 οχηματα οταν βρεθουν στην ιδια λωριδα και δε χωρανε?

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Προφανως θα το προκαλεσει η διηθηση. Τι πιο περιεργο να συγκρουστουν 2 οχηματα οταν βρεθουν στην ιδια λωριδα και δε χωρανε?

Προφανώς χωράνε. Αν δε χωρούσαν θα είχαμε χιλιάδες ατυχήματα καθημερινά. ;) Ή δε θα υπήρχε διήθηση.

Επεξ/σία από BLiTzER
  • Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BLiTzER είπε

Προφανώς χωράνε. Αν δε χωρούσαν θα είχαμε χιλιάδες ατυχήματα καθημερινά. ;)

Εχουμε χιλιαδες ατυχηματα καθημερινα.

Και δεν εχω καμια ορεξη να καθομαι να ασχολουμαι αν εχω δικυκλα διπλα μου οσο οδηγαω. Στη λωριδα τους κι αν τους αρεσει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...