Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,ερωτηση για οποιον ξερει γιατι δεν βρισκω διαθεσιμη τηλεφωνικη γραμμη..Παρελαβα πιστωτικη και προχωρησα στην 1η αγορα μου,το οριο ειναι 1500 και εκανα 1135 ευρω αγορα με 8 δοσεις,και μου γραφει διαθεσιμο 1360(δηλαδη δεν αφαιρεθηκε ολο το ποσο απο το οριο αγορων μου)ξερει κανεις τι παιζει?Απλα σου αφαιρει την δοση καθε φορα που ειναι η στιγμη να πληρωθει?Γιατι εχω πιστωτικη και στην Εθνικη και αμα εκανα την αγορα εκει θα μου αφαιρουσε ολο το ποσο απο το οριο μου.. Ευχαριστω

Δημοσ.

Σου αφαιρείται όλο το ποσό κανονικά. Μπορεί να μην έχει γίνει εκκαθάριση ακόμα. Γενικά η εφαρμογή της Alpha είναι λίγο αργόσχολη οπότε μπορεί να φανεί σε κανα δυο μέρες.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tonyz21 είπε

Σου αφαιρείται όλο το ποσό κανονικά. Μπορεί να μην έχει γίνει εκκαθάριση ακόμα. Γενικά η εφαρμογή της Alpha είναι λίγο αργόσχολη οπότε μπορεί να φανεί σε κανα δυο μέρες.

Οκ σε ευχαριστω πολυ,για μια στιγμη τρομαξα γιατι λεω αμα το εκαναν αυτο θα ηταν πολυ παγιδα,να παρεις τοσα πραγματα με δοσεις και να χασεις την μπαλα

Δημοσ.
39 minutes ago, Morosis said:

Καλησπερα παιδια,ερωτηση για οποιον ξερει γιατι δεν βρισκω διαθεσιμη τηλεφωνικη γραμμη..Παρελαβα πιστωτικη και προχωρησα στην 1η αγορα μου,το οριο ειναι 1500 και εκανα 1135 ευρω αγορα με 8 δοσεις,και μου γραφει διαθεσιμο 1360(δηλαδη δεν αφαιρεθηκε ολο το ποσο απο το οριο αγορων μου)ξερει κανεις τι παιζει?Απλα σου αφαιρει την δοση καθε φορα που ειναι η στιγμη να πληρωθει?Γιατι εχω πιστωτικη και στην Εθνικη και αμα εκανα την αγορα εκει θα μου αφαιρουσε ολο το ποσο απο το οριο μου.. Ευχαριστω

1360 έχεις για να κάνεις αγορές με εφάπαξ πληρωμή, το όριο για αγορές με δόσεις είναι διαφορετικό και δεν αναφέρεται πουθενά, μόνο με τηλεφωνική επικοινωνία θα το μάθεις.

• Like 2
Δημοσ.

Κανονικά αφαιρείται από το διαθέσιμο. Εάν έκανες την αγορά σε κάποιο συνεργάτη, π.χ. Κωτσόβολο, δεν αφαιρείται. Σε δόσεις στο praktiker μου δέσμευσε ολο το ποσό, σε αγορά 700+ ευρώ στον Κώτσο, χρέωσε μόνο την 1η δόση και δε δέσμευσε τιποτα...

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω που εχω πιστωτικη απο alpha, μου αφαιρειτε μονο η δοση και οχι ολα το ποσο οπως ειναι στην πειραιως..   

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Κανονικά αφαιρείται από το διαθέσιμο. Εάν έκανες την αγορά σε κάποιο συνεργάτη, π.χ. Κωτσόβολο, δεν αφαιρείται. Σε δόσεις στο praktiker μου δέσμευσε ολο το ποσό, σε αγορά 700+ ευρώ στον Κώτσο, χρέωσε μόνο την 1η δόση και δε δέσμευσε τιποτα...

1100 ευρώ παραγγελία από Πλαίσιο και στις λεπτομέρειες τις κάρτας γράφει ότι τράβηξε την 1η δόση μόνο και μου γράφει 1300 ευρώ όριο διαθέσιμο για εφάπαξ,για να μην κάνω καμιά βλακεία υπάρχει κάποιος που να ξέρει σίγουρα τι παίζει? 2 φορές έχω πάρει aloha bank και δεν βρίσκω γραμμή για να μου πουν 

1 ώρα πριν, BigBlack είπε

1360 έχεις για να κάνεις αγορές με εφάπαξ πληρωμή, το όριο για αγορές με δόσεις είναι διαφορετικό και δεν αναφέρεται πουθενά, μόνο με τηλεφωνική επικοινωνία θα το μάθεις.

Δηλαδή το όριο παραμένει για άμεση αγορά χωρίς δόσεις? Και δεν μπορώ να δέσμευσω παραπάνω από το όριο με επιπλέον δόσεις?

Δημοσ.
40 minutes ago, Morosis said:

Δηλαδή το όριο παραμένει για άμεση αγορά χωρίς δόσεις? Και δεν μπορώ να δέσμευσω παραπάνω από το όριο με επιπλέον δόσεις?

Μπορείς να κάνεις αγορές με δόσεις αλλά το ποσό θα στο πει μόνο εκπρόσωπος της τράπεζας από το τηλέφωνο. Είναι μιά συνάρτηση του πιστωτικού σου ορίου, των αγορών με δόσεις που έχουν γίνει και του πιστωτικού σου υπολοίπου αλλά δεν γνωρίζω τις παραμέτρους.

Πέρυσι σε αγορά 2000 κάτι ευρώ σε 12 δόσεις, ενώ είχα πιστωτικό υπόλοιπο 3300 δεν πέρναγε η συναλλαγή. Πήρα στην Αλφα και μου είπαν πως το όριο για δόσεις ήταν 1900 κάτι. Βγαίνει άκρη;

Η αλήθεια είναι πως είχα κάνει πολλές αγορές με δόσεις καθώς εξόπλιζα μια κατοικία αλλά θα έπρεπε να μου ήταν γνωστό το υπόλοιπο κι όχι να μυρίζω τα νύχια μου και να ψάχνομαι να βρω εκπρόσωπο στο τηλέφωνο μέσα από το κατάστημα την ώρα της συναλλαγής.

2103260000 το τηλέφωνο, εγώ σήμερα που τους χρειάστηκα για ένα θέμα με κάρτα μου απάντησαν πολύ γρήγορα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...