giwrgostr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 hour ago, Sotiristsel said: Εσύ έκανες ολική ανακαίνιση η τι εργασίες περίπου ; Για να μπορέσω να συγκρίνω . Εμένα για να καταλάβεις έγινε ολική ανακαίνιση σε σπίτι 60 τμ συν ταρατσα με αρκετές ζημιές και γκρέμισμα κάποιους τοίχους κτλ και για την άδεια μου πήρε μόνο 500 . Σε μονοκατοικία 45 τετραγωνικά, γκρέμισμα όλων των τοίχων για να γίνει studio, ενισχύσεις με έξτρα μεταλλικές κολώνες, ολική ανακαίνιση εντός, και στοκαρίσματα και βαψίματα εξωτερικά. Στην τιμή περιλαμβάνεται ότι τρεξίματα έχουν οι άδειες στη πολεοδομία και τον Δήμο (πχ για κάδο), επικοινωνία με τους μάστορες (εγώ μιλάω μαζί του και αυτός είναι υπεύθυνος να κανονίσει τη κάθε δουλειά) και επίβλεψη ότι κάθε εργασία γίνεται σωστά. Προσωπικά θεωρώ τα χρήματα που ζήτησε πολύ καλά για το τρέξιμο που έχει κάνει μέχρι τώρα. Εσένα λογικά σου πήρε ένα ελάχιστο ποσό επειδή είστε γνωστοί, ίσα ίσα για τα έξοδα και κάτι λίγο για τον κόπο του.
manolis-K Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 500 εως 1000 ευρω Λογικο το 1000 πολυ φιλικο το 500 1
Sotiristsel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, giwrgostr είπε Σε μονοκατοικία 45 τετραγωνικά, γκρέμισμα όλων των τοίχων για να γίνει studio, ενισχύσεις με έξτρα μεταλλικές κολώνες, ολική ανακαίνιση εντός, και στοκαρίσματα και βαψίματα εξωτερικά. Στην τιμή περιλαμβάνεται ότι τρεξίματα έχουν οι άδειες στη πολεοδομία και τον Δήμο (πχ για κάδο), επικοινωνία με τους μάστορες (εγώ μιλάω μαζί του και αυτός είναι υπεύθυνος να κανονίσει τη κάθε δουλειά) και επίβλεψη ότι κάθε εργασία γίνεται σωστά. Προσωπικά θεωρώ τα χρήματα που ζήτησε πολύ καλά για το τρέξιμο που έχει κάνει μέχρι τώρα. Εσένα λογικά σου πήρε ένα ελάχιστο ποσό επειδή είστε γνωστοί, ίσα ίσα για τα έξοδα και κάτι λίγο για τον κόπο του. Εντάξει βέβαια εγώ είχα ξεκινήσει μόνος και τον βρήκα στην πορεία δλδ κάδους κτλ εγώ έβαλα μόνος όπως επίσης και κάτι χαρτιά που ηθελε στην αρχή σε κάτι ΙΚΑ κτλ Και κάποιες αρχικές εργασίες που εν τέλει γιναν και αρκετά λάθη . Και δεν είναι ότι μιλάω μονο μαζί του μιλάω και με τους μάστορες δλδ ασχολούμαι σε ένα βαθμό απλά σίγουρα έρχεται να τσεκαρει αφού τελειώσει κάθε συνεργείο . Άρα θεωρητικά ο δικός σου πέρα από την άδεια θα έχει βγάλει και κάτι από κάποια συνεργεία 5 ώρες πριν, manolis-K είπε 500 εως 1000 ευρω Λογικο το 1000 πολυ φιλικο το 500 Λίγα μου φενονται πάντως , εγώ υπολόγιζα γύρω στο 1500-2000 Θέλω να πω βάση του τι έχει προσφέρει όχι ο συγκεκριμένος γενικά ένας καλός μηχανικός σε γλυτώνει από πολλά και σε χρόνο και σε χρήματα αλλά για να το λες.
Georgebek2 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Ποσο κοστισε η ολη ανακαινιση; Και γω πιστευω πως εχει παρει ηδη το μεριδιο του απο συνεργεια κτλ που εφερε. Αυτα φανταζομαι τα πληρωσε αυτος και οχι απευθειας εσυ σωστα; Καλα για αποδειξεις κτλ δε ρωταω καν...
mechpanos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Κάνε του ένα καλό τραπέζι με την οικογένειά του και είσαστε κομπλέ αφού σου λέει ότι είναι ΟΚ. Και δεν τον φέρνεις σε δύσκολη θέση και κάνεις μια ωραία κίνηση να τον ευχαριστήσεις. Αν θες πάρε του και ένα συμβολικό δώρο κάτι.
dkstopo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 800 είναι η ημερήσια αποζημίωση πλήρους απασχόλησης με 20+ χρόνια εμπειρίας Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από dkstopo
Sotiristsel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Georgebek2 είπε Ποσο κοστισε η ολη ανακαινιση; Και γω πιστευω πως εχει παρει ηδη το μεριδιο του απο συνεργεια κτλ που εφερε. Αυτα φανταζομαι τα πληρωσε αυτος και οχι απευθειας εσυ σωστα; Καλα για αποδειξεις κτλ δε ρωταω καν... Αποδείξεις όχι αλλά εγώ τους πλήρωνα δεν έχει πάρει από τα συνεργεία , πολλές φορές με ρώταγε τη τιμή μου είπαν οπότε το θεωρώ απίθανο να έχει πάρει κάτι . Η ανακαίνιση κανένα 30 Χιλ χοντρικά μσπορει λίγο λιγότερο δεν έχω τελειώσει ακόμα . 3 ώρες πριν, mechpanos είπε Κάνε του ένα καλό τραπέζι με την οικογένειά του και είσαστε κομπλέ αφού σου λέει ότι είναι ΟΚ. Και δεν τον φέρνεις σε δύσκολη θέση και κάνεις μια ωραία κίνηση να τον ευχαριστήσεις. Αν θες πάρε του και ένα συμβολικό δώρο κάτι. Θέλω να κάνω την κίνηση να του δώσω ένα φάκελο με χρήματα απλά δε θέλω να βάλω πολυ λίγα μια φανεί κάπως περίεργο , το ότι δε θέλει μου το χε πει στην αρχή αλλά θέλω να του ξαναπω γιαυτο προσπαθώ να καταλάβω τι ποσό θα ήταν οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα