AGGANIS13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Πρόσφατα διαβασα σε μια ομάδα στο facebook οτι το βελτιωτικό stage 1 (για A160) μερικοί το εχουν κάνει στην ίδια την mercedes (με κόστος 350 ευρώ - χωρίς δυναμομέτρηση) και ανεβάζει την ιπποδύναμη στα 145 άλογα. Μάλιστα αναφέρουν ότι καίει λιγότερο το αμάξι και δεν εχει προβλήματα. Γνώμες?
AGGANIS13 Δημοσ. 3 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Έβαλα τελικά το το βελτιωτικό stage 1 με κόστος 350 ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος Το αμάξι ειναι αρκετά πιο γρήγορο στις επιταχύνσεις Του εβαλα και μεμβράνες Ειναι πολυ ομορφο... στα ματια μου τουλαχιστον Επεξ/σία 3 Ιουλίου από AGGANIS13 2
mike15 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου ωραιο εγινε. προσωπικα επειδη εχω ιδιο χρωμα αλλη μαρκα,εβαψα τους διαχυτες πανω στην οροφη ασπρους για να ειναι ομοιομορφο και δειχνει και μεγαλυτερο και θα αλλαζα και τις ζαντες ,μεγαλυτερες.εκτος αν θες περισοτερη ανεση 1
majunior Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Θα προσέθετα μαύρες λεπτομέρειες γιατί τα κάτασπρα αυτοκίνητα θυμίζουν leasing και νοικιάρικα με τάσια. Μαύρες ζάντες θα βοηθούσαν αλλά βλέπω έχει two-tone. Μαύρη μεμβράνη στην οροφή; 😁 Ή είναι πολύ τραβηγμένο; Επεξ/σία 3 Ιουλίου από majunior 1
Nabuko Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Βάψε μαύρους τους καθρέφτες ή carbon fiber. Και τις ζάντες ένα βαψιματάκι σε μαύρο αν δεν θες να τις αλλάξεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα