Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy VII Rebirth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 minutes ago, chrisde said:

Το original δεν ήταν ποτέ πραγματικό open world, άνοιγε ο χάρτης αλλά ουσιαστικά δεν είχε πράγματα να κάνεις εκτός από το να πας στον επόμενο προορισμό σου, κάτι optional τοποθεσίες όπως

Reveal hidden contents

Wutai, Fort Condor, Gongaga

ήταν και αυτά story driven απλά optional. Στο τέλος μόνο είχε κάποια sidequests

Reveal hidden contents

(Weapons, Gelnika, Καταράκτης, ancient forest κτλ)

οπότε βασικά και στο τρίτο μέρος αναμένεται μπόλικο πράγμα από sidequests. Απλά λογικά θα τα περιορίσουν λίγο, γιατί σαν να το παρακάνανε τώρα όντως. Το καλό βέβαια είναι ότι είναι optional οπότε μπορούμε άφοβα να τα προσπερνάμε για την ώρα και να ασχοληθούμε αν θέλουμε μετά το φινάλε. Όσο ψυχαναγκαστικός και αν είμαι, κάπως έτσι θα το κάνω από ένα σημείο και έπειτα διότι εντάξει ακόμα και εγώ έχω όρια. Το πιάνο πχ δεν παλεύεται.

Το πιάνο μου είχε φανεί από τα εύκολα. Εγώ άρχισα να τα παίζω στο

Spoiler

Gold Saucer

και φυσικά στο endgame δεν ασχολήθηκα καθόλου

Spoiler

με τις Hard εκδοχές των minigames.

Ήδη είχα καεί και κάποια ήταν απλά γελοία.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

17gb patch σήμερα.

[Updates]

• Improved overall game stability, including several bug fixes.
  • Fixed the graphics preset to be set to 'Low' when launching for the first time on Steam Deck, even when save data is linked from the cloud. (The next time the game is launched on Steam Deck, the saved settings will be applied.)
  • When playing on a PC that supports NVIDIA DLSS, the default setting for 'Anti-Aliasing Method' is now set to 'DLSS'.
  • The DirectStorage DLL (Dynamic Link Library) has been updated to the latest version.

Επεξ/σία από kourt71724
  • Like 3
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, kourt71724 είπε

The DirectStorage DLL (Dynamic Link Library) has been updated to the latest version.

Αυτό από μόνο του κάνει τρελή διαφορά. Βέβαια την έκδοση dlss ακόμα δεν την αλλάξανε υποθέτω.

Drivers για το παιχνίδι πότε θα βγάλεις μωρή Nvidia; Έλεος δηλαδή, major τίτλος είναι με τόσες πωλήσεις, αντί να τον είχε έτοιμο από πριν κυκλοφορήσει, έχουν περάσει τόσες ημέρες, υπάρχουν τόσα θέματα από πολλούς και ακόμα περιμένουμε;

• Like 3
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, chrisde είπε

Αυτό από μόνο του κάνει τρελή διαφορά. Βέβαια την έκδοση dlss ακόμα δεν την αλλάξανε υποθέτω.

Drivers για το παιχνίδι πότε θα βγάλεις μωρή Nvidia; Έλεος δηλαδή, major τίτλος είναι με τόσες πωλήσεις, αντί να τον είχε έτοιμο από πριν κυκλοφορήσει, έχουν περάσει τόσες ημέρες, υπάρχουν τόσα θέματα από πολλούς και ακόμα περιμένουμε;

Με το direct storage το παιχνίδι μπουταρει και φορτώνει στο τσακ και μπαμ!!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, chrisde είπε

Πραγματικά έλεος, περίμενα  με το driver που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, θα είχαν βάλει και υποστήριξη για το παιχνίδι

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως μετά το update κάνει κάτι γερά κολλήματα τα πρώτα 5 λεπτά ενώ δεν έκανε κιχ, γιαυτό δε πρέπει να  έχω  auto update στο steam , άμα δουλεύει δε το πειράζεις.... Τεσπα τουλάχιστον μετά τρέχει καλά. 

Δημοσ.
Στις 5/2/2025 στις 8:33 ΜΜ, Mr Aris είπε

Εμένα πάντως μετά το update κάνει κάτι γερά κολλήματα τα πρώτα 5 λεπτά ενώ δεν έκανε κιχ, γιαυτό δε πρέπει να  έχω  auto update στο steam , άμα δουλεύει δε το πειράζεις.... Τεσπα τουλάχιστον μετά τρέχει καλά. 

Εγώ είχα θέματα με fatal error crash στο initial release αλλά μετά το update το παιχνίδι τρέχει νεράκι,το μόνο που θέλω τώρα είναι να προσθέσουν το frame generation και είμαστε καλά!!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Εγώ είχα θέματα με fatal error crash στο initial release αλλά μετά το update το παιχνίδι τρέχει νεράκι,το μόνο που θέλω τώρα είναι να προσθέσουν το frame generation και είμαστε καλά!!

Μακάρι αλλά μπα, δεν τους κόβω να το βάζουν. Και είναι πολύ κρίμα διότι ειδικά σε αυτό το παιχνίδι θα βοηθούσε πολύ όσους έχουν αδύναμα cpu. Όπως θα ξέρεις φαντάζομαι υπάρχει το optiscaler που είναι must για τέτοιες περιπτώσεις αλλά όπως και να το κάνουμε η native υλοποίηση θα ήταν αλλιώς. Φαντάζομαι βέβαια ότι τουλάχιστον το NVIDIA Smooth Motion όταν θα γίνει διαθέσιμο σε παλαιότερες gpu, θα κάνει καλή δουλίτσα.

• Like 2
Δημοσ.

Εχθές το βράδυ έφυγα από 

Spoiler

Congaga και σήμερα θα αρχίσω cosmo Canyon. 

Νομίζω ότι ήθελαν να προσθέσουν ένα τσακ παραπάνω δυσκολία στο map, που την βρήκα αχρείαστη. Μουσική , σχεδιασμός, top. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιτέλους έφτασα gold sauser 😅

Μέχρι στιγμής δε με έχει κουράσει κάποιο mini game, με εξαίρεση το πιάνο, που δεν μου αρέσει, όποτε το βρίσκω, είναι αγγαρεία απλώς να πάρω τα rewards και τίποτα άλλο. 

Εντωμεταξύ έπαιξα λίγο Κc2 

Είναι φοβερό το πόσο τεράστια διαφορά, στα πάντα, μπορούν να έχουν δύο παιχνίδια που ανήκουν στην '' γενική'' κατηγορία rpg, σε σημείο να μη γίνεται να τα συγκρίνω 😅

Το σύστημα μάχης μου αρέσει πάρα πολύ, δε το περίμενα, το προηγούμενο δεν το έπαιξα καθόλου, το έβαλα μόνο για να δημιουργηθεί save και να πάρω τα summon, αλλά όπως πάει θα ασχοληθώ τελικά 😅, δε περισσεύει και χρόνος... 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Επιτέλους έφτασα gold sauser 😅

Μέχρι στιγμής δε με έχει κουράσει κάποιο mini game, με εξαίρεση το πιάνο, που δεν μου αρέσει, όποτε το βρίσκω, είναι αγγαρεία απλώς να πάρω τα rewards και τίποτα άλλο. 

Εντωμεταξύ έπαιξα λίγο Κc2 

Είναι φοβερό το πόσο τεράστια διαφορά, στα πάντα, μπορούν να έχουν δύο παιχνίδια που ανήκουν στην '' γενική'' κατηγορία rpg, σε σημείο να μη γίνεται να τα συγκρίνω 😅

Το σύστημα μάχης μου αρέσει πάρα πολύ, δε το περίμενα, το προηγούμενο δεν το έπαιξα καθόλου, το έβαλα μόνο για να δημιουργηθεί save και να πάρω τα summon, αλλά όπως πάει θα ασχοληθώ τελικά 😅, δε περισσεύει και χρόνος... 

Ναι,το πιάνο είναι το μόνο mini game που προσπάθησα μια φορά και δεν ξανά άγγιξα,θα μπορούσαν να το κάνουν πιο εύκολο,πιο προσβάσιμο,κριμα

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Ναι,το πιάνο είναι το μόνο mini game που προσπάθησα μια φορά και δεν ξανά άγγιξα,θα μπορούσαν να το κάνουν πιο εύκολο,πιο προσβάσιμο,κριμα

Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος,:P Όταν κάνω σκορ Β πανηγυρίζω. Εντάξει μια φορά έκανα και Α, καλά είναι. Θέλει χρόνο να ασχοληθείς βασικά, αν επιμείνεις θα τα καταφέρεις, προτιμώ για την ώρα τουλάχιστον αυτόν τον χρόνο να τον αξιοποιήσω αλλού. Και αυτός είναι ο κανόνας μου σε αυτό το παιχνίδι με τους τόσους αντιπερισπασμούς. Θα τριγυρίσω παντού, θα δω τα πάντα αλλά αν δεν καταφέρω hiscore με την 1η ή 2η άντε 3η βαριά το αφήνω και πάμε για άλλα. Μόλις τερματίσω το παιχνίδι, βλέπουμε. Για 100% δεν παίζει αλλά ό,τι με ευχαριστεί θα το κάνω. Δεν το θεωρώ αγγαρεία και μόνο οι μουσικάρες που ακούς ενώ παίζεις, φτάνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και τελείωσα το quest

Spoiler

με το ξενοδοχείο του johny, και πλέον με αφήνει να μοστραρω διάφορα αντικείμενα

Μου θύμισε και το χειρότερο μίνι game μιας και ένα από τα αντικείμενα έχει requirements με αυτό. 

Τους κοιλιακούς 😅🤣 τι δράμα ήταν αυτό, το μόνο που παράτησα, ο gym master δε παλεύετε με τίποτα, θα ξαναπάω μπας και, λέω να βάλω κάνα materia luck boost μπας και βοηθάει 🤣🤣🤣 

Η gold sauser ήταν grand σε όλα της πάντως 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Ο κύριος λόγος που σταμάτησα την πλατίνα όταν το έπαιξα στο Ps5.

Ευτυχώς σε PC μεριά υπάρχουν mods/trainers για να γλυτώσεις από αυτό το σπάσιμο νεύρων

image.png.b6f4b2dd9594844aef45ff3213c31e60.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...