giorgoswl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Ναι το πρόβλημα από ότι καταλαβαίνω και εγώ είναι στο μοτέρ το οποίο θα θέλει επισκευή, θα το αφήσω ως έχει όσο βγάλει δεν αξίζει να το φτιάξω 1500 μοτέρ, τούρμπο αν θέλει κάτι αυτό κάνα 300 αρι και dpf αν θέλει καμία αντικατάσταση αλλά 600
meletis_m Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, giorgoswl είπε Ναι το πρόβλημα από ότι καταλαβαίνω και εγώ είναι στο μοτέρ το οποίο θα θέλει επισκευή, θα το αφήσω ως έχει όσο βγάλει δεν αξίζει να το φτιάξω 1500 μοτέρ, τούρμπο αν θέλει κάτι αυτό κάνα 300 αρι και dpf αν θέλει καμία αντικατάσταση αλλά 600 Τιμή σίγουρα δε ξέρεις για το μοτέρ . Πρέπει να ανοιχτεί. Εάν έχεις σκοπό να κρατηθεί το αμάξι 2-3 χρόνια ακόμη , θα το έφτιαχνα το μοτέρ του . Άλλωστε και 300,000 είναι φυσιολογικά να ζητάει και με συχνές αλλαγές που έκαναν οι έξω .
katargedon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Στις 30/1/2025 στις 4:40 ΜΜ, atheatos είπε Εκεί που δείχνει το βέλος μοιάζει με διαρροή απο το ψευτοκαπακο Ασε,εχω και εγω διαρροή,εχω αγοράσει την φλάντζα,να δω ποτε θα βρω το κουραγιο να την αλλαξω,με το ψω@οκρυο που κανει 1
poniponi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Καλησπέρα έχω και εγώ corsa d a13dtc του12 όταν είναι κρύο το πρωί το μοτερ δε καπνίζει καθόλου .Όταν ζεσταθεί για 3 λεπτά βγάζει ντουμάνια,μετά δεν καπνίζει καθόλου Λέτε να είναι από το τούρμπο και περνάει λάδι στο dpf? Από το μαξ σε 800 χλμ πάει στο min του δείκτη λαδιού Έχει 220.000 το μοτέρ Ευχαριστώ! Στις 31/1/2025 στις 6:51 ΜΜ, giorgoswl είπε
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, poniponi είπε Καλησπέρα έχω και εγώ corsa d a13dtc του12 όταν είναι κρύο το πρωί το μοτερ δε καπνίζει καθόλου .Όταν ζεσταθεί για 3 λεπτά βγάζει ντουμάνια,μετά δεν καπνίζει καθόλου Λέτε να είναι από το τούρμπο και περνάει λάδι στο dpf? Από το μαξ σε 800 χλμ πάει στο min του δείκτη λαδιού Έχει 220.000 το μοτέρ Ευχαριστώ! Τι λάδια βάζεις?
poniponi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, atheatos είπε Τι λάδια βάζεις? Dexus 2 της opel 5 -30 , πριν έβαζα motul full συνθετικά 60 ευρώ το 5 κιλό 5-30
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, poniponi είπε Dexus 2 της opel 5 -30 , πριν έβαζα motul full συνθετικά 60 ευρώ το 5 κιλό 5-30 4 λεπτά πριν, poniponi είπε Dexus 2 της opel 5 -30 , πριν έβαζα motul full συνθετικά 60 ευρώ το 5 κιλό 5-30 Το αμαξι σου εχει φθορες και τα λάδια που περνάνε στον χώρο καύσης οταν είναι κρύα δημιουργούν τους καπνούς . Επίσης το ποσό αγόραζεις ενα λαδι και τι μάρκα είναι, δεν λέει τίποτα. Υπάρχουν αρκετοι που εκμεταλλεύονται την άγνοια και πλασάρουν λάδια χαμηλής ποιότητας με επώνυμη ετικέτα … Τα motul είναι απο τα λαδια με επώνυμη ετικέτα και θύματα είναι ακόμα και αντιπροσωπείες. Σου συνιστώ αφου επισκευάσεις τον κινητήρα ,να αγοράζεις τα λαδια ο ίδιος και να τα αλλάζεις τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.
poniponi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 25 λεπτά πριν, atheatos είπε Το αμαξι σου εχει φθορες και τα λάδια που περνάνε στον χώρο καύσης οταν είναι κρύα δημιουργούν τους καπνούς . Επίσης το ποσό αγόραζεις ενα λαδι και τι μάρκα είναι, δεν λέει τίποτα. Υπάρχουν αρκετοι που εκμεταλλεύονται την άγνοια και πλασάρουν λάδια χαμηλής ποιότητας με επώνυμη ετικέτα … Τα motul είναι απο τα λαδια με επώνυμη ετικέτα και θύματα είναι ακόμα και αντιπροσωπείες. Σου συνιστώ αφου επισκευάσεις τον κινητήρα ,να αγοράζεις τα λαδια ο ίδιος και να τα αλλάζεις τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Ευχαριστώ !! Τα λάδια τα αγοράζω ο ίδιος,το θέμα είναι φταίει το τούρμπο η ο κινητήρας.Καλυτερα απόσυρση παρά επισκευή κινητήρα!!!
meletis_m Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, poniponi είπε Ευχαριστώ !! Τα λάδια τα αγοράζω ο ίδιος,το θέμα είναι φταίει το τούρμπο η ο κινητήρας.Καλυτερα απόσυρση παρά επισκευή κινητήρα!!! Το turbo πρέπει να το βγάλεις ή βρες πομπατζη τουρμπίνα να ρίξει μια ματιά . Εάν γίνει σωστή ολική επισκευή με μετρήσεις δεν παρατηρούνται θέματα συνήθως μετά .
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, poniponi είπε Ευχαριστώ !! Τα λάδια τα αγοράζω ο ίδιος,το θέμα είναι φταίει το τούρμπο η ο κινητήρας.Καλυτερα απόσυρση παρά επισκευή κινητήρα!!! Να έχει φθορά το τουρμπο να και πετάει τα λαδια στην εξαγωγή όταν αυτά, ειναι κρυα ? Πιθανών αλλά παλι σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω κατα ποσό σε συμφέρει να το επισκευάσεις . Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από atheatos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα