steliosnats Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 13 λεπτά πριν, poulinos είπε α.δες με αλλη συσκευη πχ ενα λαπτοπ ή ενα κινητο. β.μπορεις να βαλεις απο μια δυο συσκευες να κανουν ping 194.219.227.2 και ταυτοχρονα ping την ip του router πχ ping 192.168.1.1. θα βαλεις την παραμετρο -t για να τρεχει συνεχεια.οταν κολλησει το internet θα δεις ποιο Ping εχει χασει. αναλογως τι εχει χασει μπορουμε να δουμε αν επεσε /κολλησε το ιντερνετ ή αν χαθηκε η επικοινωνια συσκευης πχ laptop με το router.εναλλακτικα μπορεις να κανεις δοκιμη με ethernet για να δεις αν θα εχεις το ιδιο θεμα ωστε να βγαλουμε εκτος το wifi. Καμια συσκευη δεν εχει. Τωρα επανηλθε αλλα με την πρωτη ευκαιρία θα το δοκιμασω. Στο overview του μοντεμ πάντως λεει ofline. Ευχαριστω! 1
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 3 minutes ago, steliosnats said: Καμια συσκευη δεν εχει. Τωρα επανηλθε αλλα με την πρωτη ευκαιρία θα το δοκιμασω. Στο overview του μοντεμ πάντως λεει ofline. Ευχαριστω! αν ειναι offline θα πρεπει καποιο λαμπακι να σβησει. ή το pon ή καποιο που δειχνει οτι εχει παρει Ip .αν βλεπω καλα εχει pon,los ,internet ως led. το Pon λογικα παιζει πρασινο ή σβηστο το internet ισως το ιδιο? κατι θα πρεπει να αλλαξει αμα σε βγαλει offline.πχ να σβησει το internet ή να αναψει κοκκινο.
KRIKON Δημοσ. Τρίτη στις 05:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:22 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά έχω απο χθες παλεύω με το συγκεκριμένο. Ενώ σε κινητά είναι κομπλέ η σύνδεση, στο λαπτοπ ανα διαστήματα μένει χωρίς ίντερνετ καμία 10αρια δευτερόλεπτα( στο ίδιο διάστημα το κινητό φορτώνει κανονικά ) Δεν χάνει το wifi από κάτω είναι συνδεδεμένο κανονικά απλά δεν έχει Ιντρνετ σε πεταει από teamviewer κλπ. Δοκίμασα να έχω ανοιχτό μόνο 5g 2.4g κλπ αλλαξα καναλια αλλά τίποτα. Το ρουτερ ειναι σχεδόν δίπλα στο λαπτοπ οπότε δεν παίζει η αοοσταση.καμια ιδέα; δεν δοκίμασα ethrnet. Επεξ/σία Τρίτη στις 05:23 μμ από KRIKON
KRIKON Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 μμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, KRIKON είπε Καλησπέρα παιδιά έχω απο χθες παλεύω με το συγκεκριμένο. Ενώ σε κινητά είναι κομπλέ η σύνδεση, στο λαπτοπ ανα διαστήματα μένει χωρίς ίντερνετ καμία 10αρια δευτερόλεπτα( στο ίδιο διάστημα το κινητό φορτώνει κανονικά ) Δεν χάνει το wifi από κάτω είναι συνδεδεμένο κανονικά απλά δεν έχει Ιντρνετ σε πεταει από teamviewer κλπ. Δοκίμασα να έχω ανοιχτό μόνο 5g 2.4g κλπ αλλαξα καναλια αλλά τίποτα. Το ρουτερ ειναι σχεδόν δίπλα στο λαπτοπ οπότε δεν παίζει η αοοσταση.καμια ιδέα; δεν δοκίμασα ethrnet. ok λύθηκε το θέμα με update στους drivers του Legion.Άσχετο με το θέμα άλλα στο site της lenovo οι drivers σε όλα ειναι 2 χρονιά πίσω .Μπήκα στην mediatek ώστε να γίνει το update γιατί στο site μου έβγαζε uptodate Επεξ/σία Τρίτη στις 11:40 μμ από KRIKON
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα