Jiakometi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Καλημέρα, Έχω δύο τηλεοράσεις στον ίδιο χώρο σε απόσταση 3,5 μ, και ακριβώς απέναντι μεταξύ τους. Η κάθε μία έχει έλθει φυσικά με το δικό της telecontrol, αλλά μια και ειναι ιδια μάρκα και ιδια χρονιά τα telecontrol ειναι παρόμοια. Έτσι λοιπόν όταν το telecontrol, είναι στραμένο προς την μία τηλεόραση αυτόματα εκτελεί τις ίδιες εντολές και η άλλη. Πραγμα το οποίο ειναι ενοχλητικό. Οι τηλεοράσεις είναι αυτές : LG TV QNED 756RA LG TV OLED 42C34LA Κάπου στο μενού τους έχουν ένα πεδίο που ονομάζεται TV ID ή κάτι τέτοιο, το οποίο μπορεί να το ορίσει ο χρήστης. Παρ' όλο που, εννοείται, έχω δώσει διαφορετικές τιμές σε αυτό το πεδίο στην κάθε μία, συνεχίζουν και αντιδρούν και οι δύο σε ένα telecontrol. Δεν έχει σημασία ποιας από τις δύο είναι το telecontrol που χρησιμοποιείται, αντιδρούν και στα δύο το ίδιο. Στο manual δεν βρήκα κάτι σχετικό. .... Έχει κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο ή έχει καμμιά ιδέα πως να το αντιμετωπίσω ?
Λύση smpt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Λύση Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δες εδώ μήπως και βρεις κάτι. https://www.quora.com/How-do-I-separate-two-LG-TV-signals-in-the-same-room-I-have-2-LG-TVs-in-the-same-room-and-the-remotes-are-identical-I-do-not-want-to-control-both-with-the-same-remote-I-want-to-turn-each-on-and-off-with-their-own Εγώ θα χρησιμοποιουσα το πρόγραμμα της lg στο κινητό.
Jiakometi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Σ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Δούλεψε η μία από τις τρεις μεθόδους στο Quora . Σ ευχαριστώ και πάλι. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από Jiakometi
thanospl Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Καλησπέρα, ποια μεθοδο σου δούλεψε, έχω και εγώ δύο LGs στο ίδιο δωμάτιο
Jiakometi Δημοσ. 13 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου Στις 11/3/2025 στις 9:05 ΜΜ, thanospl είπε Καλησπέρα, ποια μεθοδο σου δούλεψε, έχω και εγώ δύο LGs στο ίδιο δωμάτιο Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Σε εμένα τελικά δούλεψε αυτό. Spoiler -Hold the home (house looking) butting and the back (curved arrow) button together for 5 seconds. The power button will blink red and the tvs should say something about the remotes being disconnected. Note, do not block either tv until after this step. You want the remote to disconnect from both. You could just disconnect it from one and it should work that way too I suppose -Block the receiver of the tv that you don’t want that remote connecting to. You can start over and do it as many times as you want so no stress -Hit the ok button (ridged button in the middle of the round part). If you did it right, the tv you’re trying to connect to will say that it’s connecting while the other one won’t -Do the same with the other remote except block the other tv Ελπίζω να δουλέψει και σε εσένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα