The_Judas Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου 5 ώρες πριν, Thresh είπε Έχει επιλέξει το κτίριο σου στον χάρτη? Το επέλεξα αλλά δεν βγάζει τίποτα δεν βγάζει κάποιο πρόγραμμα να επιλέξω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 4 hours ago, The_Judas said: Το επέλεξα αλλά δεν βγάζει τίποτα δεν βγάζει κάποιο πρόγραμμα να επιλέξω Δεν επιλέγεις πρόγραμμα μέσω της πλατφόρμας, απλά βγάζεις το κουπόνι και το δίνεις στον πάροχο.
The_Judas Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Τελικα μου εβγαλε... επρεπε να πατησω 2 φορες επιλογη. Περιεργως μου βγαζει διαθεσιμότητα μονο 1 εταιρεια, την inalan ενω υπαρχει σιγουρα και cosmote στην πολυκατοικία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου Μέσα από την πλατφόρμα δεν σε νοιάζει τι βγάζει. Το ζήτημα είναι να εκδόσεις το κουπόνι. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι να σου πει ο Χ πάροχος ότι έχει διαθεσιμότητα, είτε από το τηλέφωνο είτε από το tool του. 5 hours ago, The_Judas said: Τελικα μου εβγαλε... επρεπε να πατησω 2 φορες επιλογη. Περιεργως μου βγαζει διαθεσιμότητα μονο 1 εταιρεια, την inalan ενω υπαρχει σιγουρα και cosmote στην πολυκατοικία. 1
arxontas2323 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εμενα μου απερριψαν την αιτηση και δεν μου αναφερουν τον λογο(εκτος και αν δεν τον βλεπω)..να ξανα υποβαλλω αίτηση; ακυρο, το βρηκα τον λογο και θα ξανα υποβαλλω. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από arxontas2323
katbo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Στο σπίτι μου έχω Vodafone VDSL 100 αλλά είναι στο όνομα της γυναίκας μου και μάλιστα ανανέωσε για 2ετες συμβόλαιο πριν 1 μήνα. Την αίτηση για το voucher την κάνω εγώ ως ιδιοκτήτης του σπιτιού ή η γυναίκα μου που είναι στο όνομά της η υφιστάμενη vdsl;
arxontas2323 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε Εμενα μου απερριψαν την αιτηση και δεν μου αναφερουν τον λογο(εκτος και αν δεν τον βλεπω)..να ξανα υποβαλλω αίτηση; ακυρο, το βρηκα τον λογο και θα ξανα υποβαλλω. προσπαθω να υποβαλλω καινουρια αιτηση και ενω μου δινει το πρασινο κουμπί υποβολη , δεν κανει τιποτα...να εχει κολλησει;
jkoukos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, katbo είπε Την αίτηση για το voucher την κάνω εγώ ως ιδιοκτήτης του σπιτιού ή η γυναίκα μου που είναι στο όνομά της η υφιστάμενη vdsl; H γυναίκα σου. Δεν έχει καμία σχέση ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Κάλλιστα μπορεί να είναι ο ενοικιαστής. 1
d_mich Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, arxontas2323 είπε προσπαθω να υποβαλλω καινουρια αιτηση και ενω μου δινει το πρασινο κουμπί υποβολη , δεν κανει τιποτα...να εχει κολλησει; στην σελίδα που σου ζητάει email και τηλέφωνο όταν τα βάλεις έχει από πάνω δύο πολύ μικρά διακριτικά κουμπάκια που λένε «επαλήθευση». τα πατάς ένα ένα και βάζεις τον κωδικό που θα σου στείλουν. εγώ έτσι το έλυσα.
arxontas2323 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, d_mich είπε στην σελίδα που σου ζητάει email και τηλέφωνο όταν τα βάλεις έχει από πάνω δύο πολύ μικρά διακριτικά κουμπάκια που λένε «επαλήθευση». τα πατάς ένα ένα και βάζεις τον κωδικό που θα σου στείλουν. εγώ έτσι το έλυσα. τα εχω κανει...ειναι πρασινο το κουμπι και δεν προχωραει στο επομενο βημα edit: πηρα τηλ και μου λενε οτι εχει προβλημα η πλατφορμα Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από arxontas2323 1
CHRISpros Δημοσ. Τετάρτη στις 10:13 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:13 πμ (επεξεργασμένο) Επαναφέρω το θέμα για να δω αν έβγαλε κανείς άκρη με την ατομική επιχείρηση. Με το που συνδέεσαι σε λογίζει αυτόματα ως επιχείρηση, ενώ θέλω να κάνω αίτηση για το σπίτι μου. Βρήκε κανεις λύση σε αυτό? Γιατί βάσει οδηγού, δεν αποκλείει τις οικίες οι οποίες κατοικούνται από ατομικούς επιχειρηματίες αλλά στην πράξη το κάνει! Στην τηλεφωνική υποστήριξη μου απάντησαν να προχωρήσω κανονικά σαν ατομική επιχείρηση και "δεν πειράζει"! Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:16 πμ από CHRISpros
afilopou Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Καλημέρα. Μια γρήγορη ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Έχω NOVA 200αρα με χαλκό. Τον τελευταίο μήνα πέρασε οπτικές ή NOVA στην περιοχή μου. Το ερώτημα είναι, δικαιούμαι το voucher ή όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα