Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, d_mich said:

ναι γίνεται, εφόσον θα συνεχίσεις να έχεις  μέχρι 100mbps. το θέμα είναι πως εφόσον κάνεις το συμβόλαιο με την vodafone, μετά στην αναβάθμιση θα χρεωθείς τις στάνταρ τιμές. ενώ αν αλλάξεις απευθείας σε οπτική ίνα, επειδή θα θέλουν να σε πάρουν σαν πελάτη, θα σου κάνουν καλύτερη τιμή.

Τελικά μου είπαν από την Voda ότι μου κάνουν με την μια την τιμή που έχει το πρόγραμμα με το voucher. Οπότε θα έχω την  ίδια ταχύτητα που έχω τώρα στην Cosmote (300 ftth) με 27€. Η Cosmo θέλει 40€, οπότε συμφώνησα. Δεν ξέρω αν η Nova έκανε καλύτερη προσφορά, βαρέθηκα να ασχοληθώ παραπάνω.

Επεξ/σία από mindtrapper
  • Like 1
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, mindtrapper said:

Η Cosmo θέλει 40€, οπότε συμφώνησα.

Btw τα 300Mbps  στην Cosmote με gigabit voucher είναι στα 29.75/μήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Thresh said:

Btw τα 300Mbps  στην Cosmote με gigabit voucher είναι στα 29.75/μήνα.

Ναι αλλά δεν μου τα έδωσαν σαν προσφορά. 40€ προσφορά είδα στο app. Δεν δικαιούμαι ουσιαστικά κάποιο voucher. Δεν τους πήρα τηλέφωνο να ζητήσω καλύτερη προσφορά γιατί διάβασα από εμεπιρίες άλλων ότι δεν δίνουν κάτι όταν είσαι ήδη πελάτης. Περιμένω να δω αν παίξει τηλέφωνο για αντιπροσφορά.

Εγώ ήμουν έτοιμος για φορητότητα σε Voip και προσφορά What's Up 8.5€/μήνα απεριόριστα με 5G ή 4G router εν αναμονή DEH ή Inalan αλλά βάρεσαν φρίκες οι υπόλοιποι στο σπίτι ότι δεν θα πιάνει και θα έχει αποσυνδέσεις κτλ. Εθισμένα ζάκια στο streaming όλοι. :) 

Επεξ/σία από mindtrapper
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Ναι αλλά δεν μου τα έδωσαν σαν προσφορά. 40€ προσφορά είδα στο app. Δεν δικαιούμαι ουσιαστικά κάποιο voucher.

Στην εφαρμογή της Cosmote στο κινητό δεν φαίνονται οι προσφορές μέσω του voucher. Δοκίμασε είτε στην ιστοσελίδα του είτε της Cosmote.

Δημοσ.

Αφού δεν δικαιούμαι voucher, έχω ήδη 300 fiber. Λέω η Voda μου έδωσε την τιμή που έχει το πρόγραμμα με το voucher αλλά χωρίς να χρειάζομαι voucher.

• Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, mindtrapper said:

Ναι αλλά δεν μου τα έδωσαν σαν προσφορά. 40€ προσφορά είδα στο app. Δεν δικαιούμαι ουσιαστικά κάποιο voucher. Δεν τους πήρα τηλέφωνο να ζητήσω καλύτερη προσφορά γιατί διάβασα από εμεπιρίες άλλων ότι δεν δίνουν κάτι όταν είσαι ήδη πελάτης. Περιμένω να δω αν παίξει τηλέφωνο για αντιπροσφορά.

Υπήρχαν λίγες ελπίδες, ειδικά αν μίλαγες με το τμήμα διακοπών,  αλλά ότι έγινε έγινε πλέον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sorry λόγω της ώρας. . . 

υπάρχει λες περίπτωση να είναι τιμές χωρίς voucher, ελέω τιμών ΔΕΗ; 

σε φίλο ήρθε προσωπική προσφορά 1Gbit Κοσμοτέ, όλα απεριόριστα 31,80

στην εφαρμογή του κινητού

Επεξ/σία από aret1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, aret1 said:

sorry λόγω της ώρας. . . 

Δεν γράφει τίποτα το pdf της Cosmote για voucher. Παίζει να είναι χωρίς, αλλά μόνο από το τηλέφωνο θα μάθουμε με σιγουριά.

Από την άλλη δεν θα μου φανεί παράξενο να πουν ότι πρώτη φορά ακούν τέτοιες τιμές...

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, aret1 said:

Αυτό μάλιστα, προσφορά άξια αναφοράς.

Σκέψου ότι σε περιοχές ΔΕΗ η Cosmote κάνει προσφορές τύπου 19.90 το 1Gbps με φραγή στο τηλέφωνο ή 24.9 για 500αρα με τηλέφωνο.

• Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, aret1 said:

sorry λόγω της ώρας. . . 

Οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς voucher, το επιβεβαίωσα τηλεφωνικά και προχώρησα σε αναβάθμιση σε 500άρα. Οπότε με voucher πάει στα 26 ευρώ περίπου που είναι πάρα πολύ καλή τιμή.

• Like 1
Δημοσ.
On 10/09/2025 at 10:13, CHRISpros said:

Επαναφέρω το θέμα για να δω αν έβγαλε κανείς άκρη με την ατομική επιχείρηση. 

Με το που συνδέεσαι σε λογίζει αυτόματα ως επιχείρηση, ενώ θέλω να κάνω αίτηση για το σπίτι μου. 

Βρήκε κανεις λύση σε αυτό? Γιατί βάσει οδηγού, δεν αποκλείει τις οικίες οι οποίες κατοικούνται από ατομικούς επιχειρηματίες :P  αλλά στην πράξη το κάνει! 

Στην τηλεφωνική υποστήριξη μου απάντησαν να προχωρήσω κανονικά σαν ατομική επιχείρηση και "δεν πειράζει"! 

Καλά σου είπαν. Συμπληρώνεις όλα τα στοιχεία που ζητάει για την επιχείρηση αλλά βάζεις διεύθυνση γραμμής το σπίτι. Σε εμένα εκδόθηκε κανονικά για το σπίτι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kax54638 είπε

Καλά σου είπαν. Συμπληρώνεις όλα τα στοιχεία που ζητάει για την επιχείρηση αλλά βάζεις διεύθυνση γραμμής το σπίτι. Σε εμένα εκδόθηκε κανονικά για το σπίτι. 

Εγώ που έχω και έδρα το σπίτι, φοβάμαι μην γίνει κανένα μπέρδεμα! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...