Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
On 15/04/2025 at 18:43, fabiawrc said:

Εχω ατομικη επιχειρηση και εχω δηλωσει για το σπιτι μου, 1 μηνα μετα ειναι ακομα σε φαση αξιολογησης.Η nova δεν προχωραει το συμβολαιο και περιμενει το κουπονι.33 ευρω για 1gbps ειναι πολυ καλα με το κουπονι χωις παει 41.

Καλό Μάιο θα έλεγα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω τα εξής θέματα:

1) σκέφτομαι να μεταβώ σε inalan από HCN, αλλά
- ενώ έχει κουτί οπτικής σε διπλανή πολυκατοικία
- στον "χάρτη" του προγράμματος gigabit voucher δεν εμφανίζεται ως επιλογή σε καμία πολυκατοικία, σε αντίθεση με εκείνο της HCN, οπότε δεν είναι "επιλέξιμη" η υποδομή τους.
- μπορώ παρόλαυτά να εκδώσω voucher και να το χρησιμοποιήσω σε εταιρεία που δεν εμφανίζεται ως διαθέσιμη στον χάρτη;

2) Για να πάρω το voucher, υποβάθμισα τη ταχύτητά μου στην hcn αυτόν τον μήνα
- όμως η inalan με συμβουλεύει να δηλώσω πως πρόκειται για νέα σύνδεση, ώστε να μη χρειαστούν συνοδευτικά έγγραφα κ να μην χρειαστεί να περιμένω ένα μήνα για το κουπόνι
- έτσι όμως δεν μπορώ να επιλέξω και τον αριθμό του σταθερού μου τηλεφώνου, αφού υποτίθεται προορίζεται για νέα σύνδεση
- και στη πράξη, θα ήταν ψεύδος, αν στους Ορους κ Προυποθέσεις (πριν την έκδοση του κουπονιού) δηλώσω πως δεν έχω σύνδεση άνω των 100mbps... βέβαια με την υποβάθμιση δεν έχω, αλλα δεν έχει εκδοθεί ακόμη σχετικός λογαριασμός, αφού έγινε μόλις 2 Ιούνη.

...φοβάμαι ότι ο "πονηρός" τρόπος πρόωρησς απόκτησης του κουπονιου, δημιουργήσει προβλήματα στη χρήση/μεταφορά του σταθερού αριθμού ή άλλα.

τί λέτε;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα, 

στους όρους και προϋπ. λέει το παρακάτω:
Δεν διαθέτω ήδη ευρυζωνική σύνδεση με ονομαστική ταχύτητα download μεγαλύτερη των 100 Mbps *

αυτή την στιγμή έχω 200αρα στο όνομα μου (δεν είχα χρησιμοποιήσει το voucher), την οποία θα μεταβιβάσω στην αδερφή μου που θα μείνει στο σπίτι.
εγώ πάω σε νέα διεύθυνση όπου θα μπει και νέα γραμμή στο όνομά μου.

Κάνω πρώτα την μεταβίβαση και μετά βγάζω το voucher ή το παραβλέπω;

Δημοσ.

Κάνεις πρώτα μεταβίβαση διότι σε άλλη περίπτωση είναι σίγουρο ότι καταρχήν θα ολοκληρωθεί η αίτηση αλλά θα ακυρωθεί το voucher μόλις προσχωρήσεις για την ενεργοποίηση της σύνδεσης με οποιονδήποτε πάροχο.

Κανονικά αν έχεις ήδη το voucher (ασχέτως αν έχει χρησιμοποιηθεί ή όχι) πρέπει να το ακυρώσεις και αφού κάνεις την μεταβίβαση να προβείς σε έκδοση νέου. Αλλά αυτό μπορεί να έχει αλλάξει και να μην χρειάζεται, πρέπει να το ρωτήσεις.

Δημοσ.

Παιδιά, για να μην ανοίγω καινούριο θέμα: έκανα την αίτηση και μου έβγαλε κατευθείαν ότι εκδόθηκε κουπόνι και μου ήρθε και ένα μήνυμα στο κινητό με τον κωδικό του voucher και ότι εξαργυρώνεται ως 31/10/2025. Εγώ εκτυπώνω κάτι για να πάω στον πάροχο ή πάω με το μήνυμα; 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Danae_Coffee είπε

Εγώ εκτυπώνω κάτι για να πάω στον πάροχο ή πάω με το μήνυμα; 

Μπορείς να το κάνεις και μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος που εκδόθηκε το κουπόνι, επιλέγοντας στον χάρτη την οικοδομής σου και μετά όποιον πάροχο έχει παρουσία και με όποιο πρόγραμμα εμφανίζεται.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ερώτηση εάν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.

Προσανατολιζομαι να αιτηθω φορητοτητα για τη γραμμη της σταθερης μου από vodafone σε cosmote,γιατί μου δίνουν και συνδυαστικά μια πόλυ καλή προσφορά για τα καρτοκινητα. 

Εάν προχωρήσω και δώσω το κουπόνι gigabit voucher σε αυτούς και στη συνέχεια επανέλθει η vodafone και μου κάνει καλύτερη αντιπροσφορα μπορώ να ακυρώσω το κουπόνι στην cosmote?

Αποδεσμευεται με κάποιο τρόπο για να χρησιμοποιηθεί από τη vodafone σε αυτή την περίπτωση? (Κάπου διάβασα ότι το χάνεις και μου έκανε μεγάλη εντύπωση)

Γενικά πόσο διάστημα διαρκεί η όλη διαδικασία από το αίτημα μέχρι την υλοποίηση για την οπτική ίνα? (Περατηκε πρόσφατα στην πολυκατοικία)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Σχετικά με το κουπόνι μια διευκρίνηση. Επιλέγοντας από τον χάρτη την πολυκατοικία για την οποία θέλω να το εκδώσω, ενώ αναγράφει 67131,ΙΚΟΝΙΟΥ,7,Δ. ΞΑΝΘΗΣ|67131,ΠΛΑΤΩΝΟΣ,44,Δ. ΞΑΝΘΗΣ, στη διεύθυνση που συμπληρώνεται μετά αναγράφει ΙΚΟΝΙΟΥ 7, που δεν ισχύει, καθώς η σωστή είναι Πλάτωνος 44 και δεν μπορεί να αλλαχτεί. Μπορεί κάποιος να με εξηγήσει τι παίζει με αυτό? Μην κάνω αίτηση και φαίνεται δηλωμένη λάθος διεύθυνση.

Να διευκρινίσω ότι επιλέγω σίγουρα την σωστή οικοδομή. Επίσης ότι πρόκειται για γωνιακή οικοδομή με είσοδο από την Πλάτωνος.

Επεξ/σία από prototypegr
Δημοσ.

Εφόσον η οικοδομή έχει μοναδική είσοδο από την Πλάτωνος, δεν υπάρχει θέμα. Πιθανόν κάποιο κατάστημα ή άλλος χώρος στο ισόγειο της οικοδομής που να έχει πρόσβαση από την Ικονίου οπότε γι' αυτό εμφανίζονται και οι 2 διευθύνσεις. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Εφόσον η οικοδομή έχει μοναδική είσοδο από την Πλάτωνος, δεν υπάρχει θέμα. Πιθανόν κάποιο κατάστημα ή άλλος χώρος στο ισόγειο της οικοδομής που να έχει πρόσβαση από την Ικονίου οπότε γι' αυτό εμφανίζονται και οι 2 διευθύνσεις. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Έχει ένα κατάστημα (καφέ) στο ισόγειο στη γωνία πάνω, αλλά κι αυτό είσοδο έχει από τον ίδιο δρόμο με την οικοδομή.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, jkoukos είπε

Από περιέργεια κοίταξα στο Google Street και βλέπω ότι υπάρχει και κατάστημα με είσοδο από τον άλλο δρόμο.

Έχεις δίκιο, αυτό δεν το είχα προσέξει. Απλώς με κάνει εντύπωση, ναι είναι στην ίδια οικοδομή, αλλά μόνο αυτό βρίσκεται επί της Ικονίου και λογικά ίνα θα έχει τραβηχτεί από εκείνο τον δρόμο. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ringboy είπε

Εκανα αιτηση εχθες και πηρα voucher αμεσα.
Χρηση,  στη νοβα, σε προσφορα δωρεαν αναβαθμισης απο 50 στα 300.

Δηλαδη με το ιδιο πάγιο σε πηγε στα 300 ?  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...