kax54638 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 4 hours ago, CHRISpros said: Εγώ που έχω και έδρα το σπίτι, φοβάμαι μην γίνει κανένα μπέρδεμα! Κατάλαβα. Νομίζω είναι και για επιχειρήσεις έτσι κι αλλιώς. Τι έχεις να χάσεις;
thermaikos4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου ειδα τωρα οτι δεν ειχα κανει αποδοχή αν και ενεργοποιηθηκα κανονικα. παιζει καποιο ρόλο;; Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας για το Voucher 000000 ολοκληρώθηκε στις 05/09/2025, 14:45:29 χωρίς αποδοχή ωφελούμενου εντός του χρονικού περιθωρίου των 5 ημερών. Η αίτηση βρίσκεται σε στάδιο «Ολοκλήρωση – Χωρίς Αποδοχή Ωφελούμενου».
marius.t Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) στα της cosmote, οι τιμές είναι χωρίς voucher. στο κινητό μου είχε έρθει προσφορα για 500αρα στα 27,95 με το voucher. απλά αν την αποδεχτείτε απο εκεί, μπορεί να μην έρθει το συμβόλαιο, οπότε στείλτε τους μήνυμα σε facebook να το κάνουν γιατί αλλιώς θα μείνει στο επιβεβαίωση της παραγγελίας. και όχι στην εφαρμογή. στο eshop. στην εφαρμογή δεν φαινόταν καν Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από marius.t
kax54638 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 8 hours ago, thermaikos4 said: ειδα τωρα οτι δεν ειχα κανει αποδοχή αν και ενεργοποιηθηκα κανονικα. παιζει καποιο ρόλο;; Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας για το Voucher 000000 ολοκληρώθηκε στις 05/09/2025, 14:45:29 χωρίς αποδοχή ωφελούμενου εντός του χρονικού περιθωρίου των 5 ημερών. Η αίτηση βρίσκεται σε στάδιο «Ολοκλήρωση – Χωρίς Αποδοχή Ωφελούμενου». Αποδοχή ποιου πράγματος Αν και το κουπόνι το έβγαλα εδώ και βδομάδες σήμερα πήγα Vodafone για να μετατρέψω την γραμμή μου. Απλα τους έδωσα το κουπόνι και κάναμε την αίτηση. Δεν ήρθε κάτι άλλο σε εμένα.
Stoyo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Χαίρετε, μετά από πολλά χρόνια αγανάκτησης λόγο αποσυνδέσεων και χρούτσου-χρούτσου στο τηλέφωνο χωρίς καμιά ουσιαστική ανταπόκριση του παρόχου - ο υπάλληλος του ΟΤΕ μετρούσε τον χαλκό και έλεγε όλα καλά, ο υπάλληλος της NOVA μετρούσε την γραμμή στο σπίτι και έλεγε τα ίδια - έχω κάνει την αίτηση και η διαδικασία έχει προχωρίσει μέχρι το σημείο που βάλανε 2 κουτιά έξω από το σπίτι και πλέον θα χρειαστεί να τρυπήσουν για να περάσουν την οπτική. Πήραν τηλέφωνο μετά από μια μέρα από την Cosmote για να μας πούνε πως για να προχωρήσει το Gigabit Voucher πρέπει να κάνουμε αίτηση σε νέο Smart Readiness Voucher... Εντωμεταξύ στην αρχή μου λέει πως είναι ξεχωριστά το ένα με το άλλο και αυτό περιλαμβάνει μετρητές ΔΕΗ και ασανσέρ και δε ξέρω τι άλλο. Την ρωτάω, γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα, αν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχουμε οπτική ίννα και μου λέει μαμού σουτού ναι και στο μέλλον λέει θα είναι και υποχρεωτικό, είναι ενώ στην αρχή μου έλεγε είναι extra αλλά τελικά όπως το ορίσει η ΕΠΑΕ. Να πω την αλήθεια δεν πολυκατάλαβα και ναι μεν θα ρωτήσω και στην NOVA αύριο αλλά θέλω να έχω και τις απόψεις σας. Πρέπει απαραίτητα να κάνουμε την αίτηση Smart Readiness; Αν δεν την κάνω τι συνέπειες θα υπάρχουν; * Να προσθέσω πως μου είπαν πως ο μπαμπάς μου λέει έδωσε στοιχεία και τηλέφωνα και email και μας έστειλαν ένα ημέηλ να επιβεβαιώσουμε ότι το λάβαμε και μπούρδες. Ο μπαμπάς εντωμεταξύ γρι από ημέηλ και λέει δεν μίλησε με κανέναν για στοιχεία! Επίσης τώρα θυμήθηκα μου ζήτησαν αυτοί το email(!) όταν τους ρώτησα σε ποιο το στείλανε. Λέει πείτε εσείς να το επιβεβαιώσουμε... Δεν ξέρω αν είναι κατάλληλοι για πώληση ειδών καλλωπισμού (δείτε πιο κάτω) αλλά αν είναι πράγματι από την Cosmote αυτό βρωμάει, με ύπουλο τρόπο μάλλον πάνε να τσιμπήσουν το Voucher. Όπως και να έχει η επικοινωνία ήταν κάκιστη. Με μια πρόχειρη αναζήτηση που δεν με έκοψε να κάνω νωρίτερα: Μεγάλο εύρος υπηρεσιών και με κάποιους ευχαριστημένους πελάτες! Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από Stoyo
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 10 hours ago, Stoyo said: Πρέπει απαραίτητα να κάνουμε την αίτηση Smart Readiness; Αν δεν την κάνω τι συνέπειες θα υπάρχουν; Όχι. Καμμία. 1
vill_la Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Να ρωτησω αν ξερει κανεις την διαδικασία και μπορει να γινει το παρακάτω? Σε εταιρικό αφμ εχω εκδώσει κουπόνι gigabit. Εχω ενα σταθερό αριθμό με internet στο όνομα μου 200mbps cosmote με 24μηνη παραμονή. Θελω με καποιο τροπο να κρατήσω τον αριθμό τηλεφώνου του υπάρχοντος σταθερού αλλα προφανως θα σπάσω το υπάρχον συμβόλαιο για να βαλω νεα συνδεση 1gbps στην νόβα που με συμφέρει. Η σκέψη μου ειναι σωστή δηλ. να κανω καταγγελία στο υπάρχον συμβόλαιο και μετα αίτηση φορητότητας του αριθμού στην νεα σύνδεση η θα γινει καμια εμπλοκή με το κουπόνι και την υπάρχουσα συνδεση, οποτε να τελειώνω να παρω νεο αριθμό τηλεφώνου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 17 hours ago, vill_la said: Η σκέψη μου ειναι σωστή δηλ. να κανω καταγγελία στο υπάρχον συμβόλαιο Με τι αιτιολογία?
vill_la Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Thresh είπε Με τι αιτιολογία? Με καμία , εννοείται να πληρώσω την ρήτρα αποχώρησης.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 8 hours ago, vill_la said: Με καμία , εννοείται να πληρώσω την ρήτρα αποχώρησης. Τότε δεν χρειάζεται να κάνεις καταγγελία, κατευθείαν φορητότητα και σπάει αυτόματα το παλιό (+ρήτρα). Το πρόβλημα είναι ότι για να μπορείς να βγάλεις κουπόνι, δεν πρέπει να έχεις ήδη ταχύτητα άνω των 100Mbps.
vill_la Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Στις 27/9/2025 στις 11:24 ΠΜ, Thresh είπε Τότε δεν χρειάζεται να κάνεις καταγγελία, κατευθείαν φορητότητα και σπάει αυτόματα το παλιό (+ρήτρα). Το πρόβλημα είναι ότι για να μπορείς να βγάλεις κουπόνι, δεν πρέπει να έχεις ήδη ταχύτητα άνω των 100Mbps. Ειναι σε διαφορετικό όροφο το cosmote και το επαγγελματικό οποτε στο επαγγελματικό επειδη ειναι νέα σύνδεση εκδόθηκε κανονικα το κουπόνι. Επειδή αναφέρθηκε πιο πριν οτι μπορεί να την απορρίψουν μετά την αίτηση σε αντιπαράθεση με το πχ 200mbps, εμένα με ενδιαφέρει μόνο να κρατήσω από φορητότητα το παλιό νούμερο.Αν είναι να δημιουργηθεί κάποιο θεμα να παω σε καινουργιο η να κάνω πρώτα την διακοπή.. Σε ευχαριστώ για την απάντηση
areinsomnia Δημοσ. Πέμπτη στις 05:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:45 μμ Μέχρι πότε είναι ανοιχτές οι αιτήσεις για το gigabit voucher;
areinsomnia Δημοσ. Παρασκευή στις 07:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:55 μμ Στις 2/10/2025 στις 5:45 ΜΜ, areinsomnia είπε Μέχρι πότε είναι ανοιχτές οι αιτήσεις για το gigabit voucher; https://greece20.gov.gr/?calls=prosklisi-ypovolis-aitiseon-symmetochis-sto-programma-koyponi-syndesimotitas-gigabit-gigabit-voucher Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων: 18/11/2024 Λήξη Υποβολής Αιτήσεων: 28/11/2025 για φυσικά πρόσωπα & 14/11/2025 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις (περιλαμβανομένων και των επιτηδευματιών). Ημερομηνία λήξης της περιόδου εξαργύρωσης του voucher ορίζεται έως 30/01/2026.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα