Προς το περιεχόμενο

Edenred ticket compliment

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Μου έστειλαν από elpedison κάτι κάρτες edenred ticket compliment αξίας 60 ευρώ έκαστη. Αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει κάτι παρόμοιο έχω κάποιες απορίες:

Σε σχέση με τις ticket resaturant που χρησιμοποιώ αυτές δεν έχουν pin.Οκ θα κάνω τη διαδικασία εγγραφής μεσω κινητου και μετά υποθέτω θα πρέπει να τις περάσω στο google pay.Δε μπορώ να τις χρησιμοποιήσω ως απλές φυσικές κάρτες υποθέτω?

Αν θελήσω να κάνω συναλλαγή π.χ 70 ευρώ και να πληρωθούν τα 60 από αυτή την prepaid κάρτα πως θα γίνει?

Εννοώ η έγκριση αφού δε θα περνάει ανέπαφη συναλλαγή?θα λάβω notification για έγκριση της συναλλαγής?

Και μια τελευταία ερώτηση περνάνε σε όλα τα σούπερ η πρέπει να δω συνεργαζομενα μέσω της εφαρμογής όταν την εγκαταστήσω στο κινητό της συζύγου για να τις χρησιμοποιήσει?

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. 

Δημοσ.

Αν σου  έχουν δώσει και φυσική κάρτα τότε ναι μπορείς και να την έχεις και χωρίς να τις περάσεις στο κινητό. Αλλιώς τις περνάς στο Google Pay και τις χρησιμοποιείς όπως μια χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Τώρα, αν θες να χωρίσεις τον λογαριασμό, απλά το αναφέρεις στο κατάστημα/έμπορο. Λες ότι θες να δώσεις Χ ποσό από την προπληρωμένη και τα υπόλοιπα μέσω άλλης κάρτας ή/και μετρητά.

Τώρα για τις ειδοποιήσεις, έχει εφαρμογή που κατεβάζεις και σου αναφέρει τι πλήρωσες και πόσο. Δηλαδή συνδέεις την κάρτα σου και σου έρχεται ειδοποίηση όταν πληρώσεις κάτι, όπως τις push notifications από την τράπεζα πχ.

Τέλος δεν περνάνε παντού από όσο ξέρω. Υπάρχουν συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που μπορείς να δεις και από την ιστοσελίδα της Edenred. Είναι συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Πιθανών να περνάει και αλλού βέβαια. Σε αυτό όμως δεν είμαι βέβαιος.

Γενικά λειτουργεί σαν οποιαδήποτε ticket restaurant αν γνωρίζεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, w95chris είπε

Αν σου  έχουν δώσει και φυσική κάρτα τότε ναι μπορείς και να την έχεις και χωρίς να τις περάσεις στο κινητό. Αλλιώς τις περνάς στο Google Pay και τις χρησιμοποιείς όπως μια χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Τώρα, αν θες να χωρίσεις τον λογαριασμό, απλά το αναφέρεις στο κατάστημα/έμπορο. Λες ότι θες να δώσεις Χ ποσό από την προπληρωμένη και τα υπόλοιπα μέσω άλλης κάρτας ή/και μετρητά.

Τώρα για τις ειδοποιήσεις, έχει εφαρμογή που κατεβάζεις και σου αναφέρει τι πλήρωσες και πόσο. Δηλαδή συνδέεις την κάρτα σου και σου έρχεται ειδοποίηση όταν πληρώσεις κάτι, όπως τις push notifications από την τράπεζα πχ.

Τέλος δεν περνάνε παντού από όσο ξέρω. Υπάρχουν συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που μπορείς να δεις και από την ιστοσελίδα της Edenred. Είναι συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Πιθανών να περνάει και αλλού βέβαια. Σε αυτό όμως δεν είμαι βέβαιος.

Γενικά λειτουργεί σαν οποιαδήποτε ticket restaurant αν γνωρίζεις.

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις. Δε μου έχει αποσταλεί pin όμως πως θα περάσω συναλλαγή πάνω από 50 ευρώ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις. Δε μου έχει αποσταλεί pin όμως πως θα περάσω συναλλαγή πάνω από 50 ευρώ?

Έχω ticket restaurant. Δεν έχει pin. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Οταν την περασεις στην εφαρμογη θα σου εμφανισει το pin.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 8/2/2025 στις 12:36 ΜΜ, messinia3 είπε

Αν θελήσω να κάνω συναλλαγή π.χ 70 ευρώ και να πληρωθούν τα 60 από αυτή την prepaid κάρτα πως θα γίνει?

Στις 8/2/2025 στις 12:46 ΜΜ, w95chris είπε

Χρησιμοποιώ και εγώ για 1η φορά Edenred και έχω μια σχετική με το παραπάνω ερώτηση

Έστω ότι στην Edenred έχει μείνει ένα  "random" ποσο, όχι "στρογγυλό" δηλαδή , πχ 23.56 ευρώ

πάω σε ένα ΣΜ και θέλω να αγοράσω πράγματα μεγαλύτερης αξίας, πχ 52.37 ευρώ

μπορώ να πληρώσω "όσα έχει"  η Edenred και το υπόλοιπο ή πρέπει να ζητήσω να χρεωθεί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ποσό (23.56) από τη 1η και μετά το υπόλοιπο με τη 2η κάρτα ; (ελπίζω να μη πρέπει να κάνουμε αφαιρέσεις εκείνη τη στιγμή)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DrLo είπε

Χρησιμοποιώ και εγώ για 1η φορά Edenred και έχω μια σχετική με το παραπάνω ερώτηση

Έστω ότι στην Edenred έχει μείνει ένα  "random" ποσο, όχι "στρογγυλό" δηλαδή , πχ 23.56 ευρώ

πάω σε ένα ΣΜ και θέλω να αγοράσω πράγματα μεγαλύτερης αξίας, πχ 52.37 ευρώ

μπορώ να πληρώσω "όσα έχει"  η Edenred και το υπόλοιπο ή πρέπει να ζητήσω να χρεωθεί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ποσό (23.56) από τη 1η και μετά το υπόλοιπο με τη 2η κάρτα ; (ελπίζω να μη πρέπει να κάνουμε αφαιρέσεις εκείνη τη στιγμή)

Θα αναφέρεις ακριβώς το πόσο που έχεις διαθέσιμο στην edenred. Έπειτα θα πληρώσεις το υπόλοιπο είτε με αλκω κάρτα είτε με μετρητά. Την αφαίρεση την κάνει το "σύστημα" του ταμείου 

Επεξ/σία από st@kas
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...