Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Κάνοντας συλλογή από blu-rays και έχοντας φτάσει πάνω από 500, θέλω να πάρω ράφια/βιβλιοθήκη για αυτά γιατί δε χωράνε στην τωρινή μου.
Έχω τη δυνατότητα να "αδειάσω" ένα τοίχο και ψάχνω κάτι τέτοιο:

https://www.hometheaterforum.com/community/threads/the-disc-collection-of-mike-frezon.371320/post-4971791

Μήπως ξέρει κανείς με τί είδους ράφια μπορώ να το πετύχω;
Ή μήπως πρέπει να πάω σε κανένα ξυλουργό να μου τα φτιάξει;

Επεξ/σία από Composer
Δημοσ.

Αυτο δεν ειναι κατι που το "ψαχνεις" και το "βρισκεις" να το αγορασεις, ειναι do it yourself.

Μετρας το χωρο, υπολογιζεις δοκαρια, βραχιονες και ραφια, και το στηνεις μονος σου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lector είπε

Αυτο δεν ειναι κατι που το "ψαχνεις" και το "βρισκεις" να το αγορασεις, ειναι do it yourself.

Μετρας το χωρο, υπολογιζεις δοκαρια, βραχιονες και ραφια, και το στηνεις μονος σου.

Ναι, αυτό φαντάστηκα και γω. Θα πάρω ξυλουργό μάλλον..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το παράδειγμα που εχεις στην πρώτη φωτο είναι τύπου element-system, σου έδωσε λινκ ο NickTG

βάζεις ράγες δηλαδή στον τοίχο και μετά βραχίονες όπου θες για να ακουμπήσεις τα ράφια

τα ράφια μπορείς να πας σε ένα ξυλουργείο, να επιλέξεις χρώμα-ξύλο κλπ και να σου κόψουν στις διαστάσεις που θες

αν πιανουν τα χέρια σου μπορείς να το στήσεις μόνος σου, δεν ειναι τιποτα φοβερο

image.png.60765076c80911db81de8d1e1201a118.png

Επεξ/σία από somt
Δημοσ.
6 ώρες πριν, somt είπε

αν πιανουν τα χέρια σου μπορείς να το στήσεις μόνος σου, δεν ειναι τιποτα φοβερο

Χεχε, δεν πιάνουν, μα καθόλου! Είμαι πιο πολύ των πνευματικών δραστηριοτήτων, όχι των χειρονακτικών.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι άν έχεις 500 blu-rays  θα χρηαστείς μεγάλα ράφια για να τα χωρέσουν, είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, είχα τόσα πολλά πράγματα στα παλιά μου ράφια που δέν χωρούσαν με τίποτε και πρίν 2 χρόνια αγόρασα συτά τα ξύλινα ράφια που άφησα σε αυτό το σύνδεσμο τα οποία είναι πολύ μεγάλα και ανθεκτικά, βέβαια άν ο χώρος ο οποίος θα τα βάλεις είναι μικρός καλύτερα να πάρεις κάπιοια μικρότερα ράφια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά πήρα ξυλουργό και μου έφτιαξε βιβλιοθήκη όπως την ήθελα, στις διαστάσεις που ήθελα.

Δυστυχώς το ηχείο δε μπορούσε να φύγει από κει που ήταν, γι'αυτό και το σχήμα αυτό της βιβλιοθήκης. Την πλήρωσα ακριβούτσικα, αλλά τελικά μου αρέσει και με βολεύει. 

IMG_20250330_100043.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...