Doberjohnny Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Δυστυχώς παιδιά είναι από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια... 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Πολύ θα ήθελα να δω αντιδράσεις από Rockstar devs καθώς βλέπουν final gameplay από το game. 1
just_a_dude Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Δεν νομίζω να εξέπληξε κανέναν η κατάσταση του game. Τα red flags υπήρχαν από καιρό. Κάνανε streaming showcase και δεν άφηναν τους reviewers να καταγράψουν footage, έπρεπε να βάλουν god mode, κάτι στελέχη έφυγαν λίγες μέρες πριν το release, κτλ. Το θέμα είναι αν θα κάτσουν να το φτιάξουν ή θα το παρατήσουν. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιουνίου Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 5 ώρες πριν, just_a_dude είπε "Μπορείς να αντιγράψεις το γραπτό μου, αλλά άλλαξε το αρκετά να μην φαίνεται" - Cyberpunk 2077 Launch "Μην ανησυχείς!" - MindsEye launch 1
stevenfins Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Η Sony στο PS προσφέρει refunds για όσους το αγόρασαν. Τον Leslie Benzies πάντως κάπου τον είδα προχθές σε σόου του IGN και φαινόταν άνετος. Δεν θα είχε εικόνα φαίνεται για το παιχνίδι ο καημένος και για αυτό κυκλοφόρησε. Σαν τον άλλο του splitgate που δεν ήξερε ότι είχε έκδοση 80 δολαρίων το παιχνίδι του. https://www.pcgamer.com/games/fps/splitgate-2-boss-blames-a-former-call-of-duty-developer-for-usd80-bundle-says-he-didnt-intend-for-it-to-come-off-as-shifting-blame/
MSSB Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Δεν ξέρω προς τι όλο το hate για να είμαι ειλικρινής. Είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι; Όχι Αξίζει τα λεφτά του; Σίγουρα όχι Είναι GTA killer; Γελάμε Προσωπικά πάντως, την ιστορία την παρακολούθησα ευχάριστα από έναν YTber που βλέπω. ΔΕΝ θα αγόραζα σίγουρα, αλλα για την ιστορία, διασκεδαστικό ήταν να το δω σαν ταινία. Το χειρότερο παιχνίδι του 25, δεν νομίζω. Το ποιο αδιάφορο όμως, σίγουρα θα έλεγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα