Προς το περιεχόμενο

ELDEN RING NIGHTREIGN [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

@ilos τι να μη βλέπω; Τί είναι αυτό;
Καλέ για σενα λέω, ότι σε είχα πολύ σκληρό και ότι τα είχες τέτοια παιχνίδια, μου κάνουν εντυπωση τα σχόλια σου απλώς τώρα.

---------------

Ρε μήπως να βάλουμε βαθμό δυσκολίας;

Γίνατε πολύ μαλακοί ξαφνικά!

------

Patch Notes Version 1.01.1

3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Γενικά θέλει πολύ ψάξιμο. Πχ ενώ είχα 7 ώρες, δεν είχα πάει καθόλου σε mines για να πάρω smithing stones. 

Απο την ώρα που ξεκλείδωσα revenant, παίζω με αυτήν. Αρκετά op και σχετικά tank-y χαρακτήρας. Και σίγουρα βγάζει solo αρκετά poi. Μέχρι τώρα δεν με έχει βολέψει κάτι άλλο πέρα από τα starter όπλα της βέβαια. 

Απλά πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι είναι fast paced, και οτι θέλει τα bosses από τα poi και όχι τα field bosses (dragon, bird Κτλ). Χθες 2 άτομα ψόφησαν 4 φορές σε bird μεχρι να καταλάβουν ότι δεν βγαίνει. Εγώ προφανώς είχα προχωρήσει... 

Δεν είναι solo game είναι ομαδικό. Συμβαίνουν αρκετά απρόοπτα που καταστρέφουν runs. Μπορείς πχ να πας στη γούβα για το wyrm και το legendary και να μην έχετε το damage να το βγάλετε σε εύλογο χρόνο και να σε πιάσει ο κύκλος εκεί μέσα. Σχεδόν βέβαιο wipe. Εντάξει βλαμμένοι τύπου πάμε level 2 σε death bird μετά το πρώτο camp, δε θα το βγάζανε έτσι και αλλιώς - θα πονέσουν και θα μάθουν.🤣

Η revenant είναι πάρα πολύ καλή γιατί κάνει split και το aggro πλην των incantation της και του res ability. Σε ένα game με 2 πήγαμε σε μποσάκια σχετικά πολύ πιο underleveled σε σχέση με άλλα compositions. Για τις πρώτες 2 μέρες είναι τρομερή. Το κακό είναι ότι συνήθως δεν έχει το burst που έχουν άλλες κλάσεις (πχ recluse) ή ομαδικά damage buffs (ironeye,duchess). 9/10 φορές έτσι και αλλιώς φτάνεις σε night lords δεν είναι τόσο δύσκολο. Τις περισσότερες φορές όμως που χάνω είναι επειδή ακριβώς δεν έχουμε το damage και μολίς ξεμείνεις από estus αρχίζουν να ανεβαίνουν οι ποινές στα kd και gg.

3 ώρες πριν, Sarandis είπε

Χάζεψα λίγο distortion χθες, day 1 ήταν 11lvl με μωβ όπλα και γω αν φτάσω lvl7 λέω this is the run 😁

Συνήθως αυτό είναι το setup μου day 2.🤣

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ilos είπε

Δεν είναι solo game είναι ομαδικό. Συμβαίνουν αρκετά απρόοπτα που καταστρέφουν runs. Μπορείς πχ να πας στη γούβα για το wyrm και το legendary και να μην έχετε το damage να το βγάλετε σε εύλογο χρόνο και να σε πιάσει ο κύκλος εκεί μέσα. Σχεδόν βέβαιο wipe. Εντάξει βλαμμένοι τύπου πάμε level 2 σε death bird μετά το πρώτο camp, δε θα το βγάζανε έτσι και αλλιώς - θα πονέσουν και θα μάθουν.🤣

Η revenant είναι πάρα πολύ καλή γιατί κάνει split και το aggro πλην των incantation της και του res ability. Σε ένα game με 2 πήγαμε σε μποσάκια σχετικά πολύ πιο underleveled σε σχέση με άλλα compositions. Για τις πρώτες 2 μέρες είναι τρομερή. Το κακό είναι ότι συνήθως δεν έχει το burst που έχουν άλλες κλάσεις (πχ recluse) ή ομαδικά damage buffs (ironeye,duchess). 9/10 φορές έτσι και αλλιώς φτάνεις σε night lords δεν είναι τόσο δύσκολο. Τις περισσότερες φορές όμως που χάνω είναι επειδή ακριβώς δεν έχουμε το damage και μολίς ξεμείνεις από estus αρχίζουν να ανεβαίνουν οι ποινές στα kd και gg.

Συνήθως αυτό είναι το setup μου day 2.🤣

Revenant σε nightlord δεν έχω καταφέρει να κάνω δουλειά, τρέχουν συνεχώς και δε βοηθάνε τα summons. Με Wylder, Executor και Dutchess έχω κάνει τα πιο επιτυχημένα. Αλλά ναι, solo που λες είναι πάνω απο το skill μου, έχω συμβιβαστεί. Είμαι και σε έναν souls server στο discord οπότε βρίσκω παρέα σχετικά εύκολα.

Επεξ/σία από Sarandis
  • Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Sarandis είπε

Revenant σε nightlord δεν έχω καταφέρει να κάνω δουλειά, τρέχουν συνεχώς και δε βοηθάνε τα summons. Με Wylder, Executor και Dutchess έχω κάνει τα πιο επιτυχημένα. Αλλά ναι, solo που λες είναι πάνω απο το skill μου, έχω συμβιβαστεί. Είμαι και σε έναν souls server στο discord οπότε βρίσκω παρέα σχετικά εύκολα.

Ακριβώς και εγώ το ίδιο πιστεύω ότι είναι 2-day trap. Για nightlords οι άλλες κλάσεις κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά. Τα περισσότερα nightlords τα έχω με wylder και με καλή ομάδα, πιστεύω 1 στους 2 τρικέφαλους τους βγάζω πλέον αν είμαι 11-12 με purple. 

Αυτό είναι και το καλύτερο farm για relics γιατί οι άλλοι nightlords είναι πιο επικίνδυνοι και gimmicky. Αυτό μου έκατσε σήμερα πχ από ένα τρικέφαλο run.😂

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett

Ίσως να αρχίσω guardian και να μη suckάρει τόσο πλέον.

Δημοσ.

Έχω αναθεωρήσει εν μέρη για το παιχνίδι. Διασκεδάζω αρκετά και πλέον μπορώ να δικαιολογήσω τη βαθμολογία 8/10 που βάλαν αρκετοί. Το παιχνίδι ωστόσο έχει για μένα κάποια τρανταχτά θέματα που μάλλον δε θα λυθούν ποτέ γιατί είναι σχεδιαστικά θέματα:

• Ο κύκλος που κλείνει. Δημιουργεί εκνευρισμό όταν παίζεις με ομάδα που πάει και pingάρει όπου να'ναι καθώς υπάρχουν optimum routes. Θα προτιμούσα ένα μικρότερο χάρτη με καμιά 15αριά σημεία ενδιαφέροντος όπου αφού κάνεις τα 10 στο ρυθμό σου οδηγείσαι στο boss. Δε βλέπω τι προσφέρει ο "κύκλος". 
  • Το loot είναι κλασσικά κακό και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Τα stats στα αντικείμενα είναι να'χαμε να λέγαμε. Η διαφορά του να βρεις σε ένα run τα τέλεια αντικείμενα ή τα χειρότερα είναι πολύ μικρή
  • Το coop αρχίζει να με κουράζει τώρα που έμαθα κάπως το game. Αλλού pingάρουν αλλού πάνε, παίρνουν executor, δε παίρνουν ironeye (και αναγκάζομαι να παίρνω πάντα εγώ), δε πατάνε skip, τρώνε μια ολόκληρη μέρα να βγάλουν ένα boss που δε βγαίνει λόγω level κτλ κτλ. Γενικά το community είναι καλό και οι randoms ψιλονιώθουν αλλά σιγά σιγά όσο περνάν οι ώρες αυτά τα μικροπράγματα στακάρουν επειδή το run κρατάει αρκετά οπότε το να πρέπει να φας στη μάπα έναν που δε νιώθει κουράζει αρκετά.

Έχει potential το παιχνίδι αλλά θέλει αρκετή δουλίτσα και λίγο να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mitroglou7 είπε

Έχω αναθεωρήσει εν μέρη για το παιχνίδι. Διασκεδάζω αρκετά και πλέον μπορώ να δικαιολογήσω τη βαθμολογία 8/10 που βάλαν αρκετοί. Το παιχνίδι ωστόσο έχει για μένα κάποια τρανταχτά θέματα που μάλλον δε θα λυθούν ποτέ γιατί είναι σχεδιαστικά θέματα:

• Ο κύκλος που κλείνει. Δημιουργεί εκνευρισμό όταν παίζεις με ομάδα που πάει και pingάρει όπου να'ναι καθώς υπάρχουν optimum routes. Θα προτιμούσα ένα μικρότερο χάρτη με καμιά 15αριά σημεία ενδιαφέροντος όπου αφού κάνεις τα 10 στο ρυθμό σου οδηγείσαι στο boss. Δε βλέπω τι προσφέρει ο "κύκλος". 
  • Το loot είναι κλασσικά κακό και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Τα stats στα αντικείμενα είναι να'χαμε να λέγαμε. Η διαφορά του να βρεις σε ένα run τα τέλεια αντικείμενα ή τα χειρότερα είναι πολύ μικρή
  • Το coop αρχίζει να με κουράζει τώρα που έμαθα κάπως το game. Αλλού pingάρουν αλλού πάνε, παίρνουν executor, δε παίρνουν ironeye (και αναγκάζομαι να παίρνω πάντα εγώ), δε πατάνε skip, τρώνε μια ολόκληρη μέρα να βγάλουν ένα boss που δε βγαίνει λόγω level κτλ κτλ. Γενικά το community είναι καλό και οι randoms ψιλονιώθουν αλλά σιγά σιγά όσο περνάν οι ώρες αυτά τα μικροπράγματα στακάρουν επειδή το run κρατάει αρκετά οπότε το να πρέπει να φας στη μάπα έναν που δε νιώθει κουράζει αρκετά.

Έχει potential το παιχνίδι αλλά θέλει αρκετή δουλίτσα και λίγο να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα.

Τέτοια παιχνίδια δε τα παίζεις με ραντομάδες πάντως, αλλιώς θα έχεις τα φαινόμενα που αναφέρεις. Πάντα premade με φίλους!

Δημοσ.

Ο κύκλος που κλείνει τι είναι ρε παίδες; Το έκαναν Battle Royal το Elden Ring ;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Τέτοια παιχνίδια δε τα παίζεις με ραντομάδες πάντως, αλλιώς θα έχεις τα φαινόμενα που αναφέρεις. Πάντα premade με φίλους!

Στην φάση της ζωής μου που είμαι έχω αφήσει προ πολλού πίσω τα μικρόφωνα και τις ομιλίες όταν παίζω. Δυστυχώς δεν είναι επιλογη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mitroglou7 είπε

Στην φάση της ζωής μου που είμαι έχω αφήσει προ πολλού πίσω τα μικρόφωνα και τις ομιλίες όταν παίζω. Δυστυχώς δεν είναι επιλογη

Καταλαβαίνω. Πάντως έχουν κάποια παιδιά εδώ discord που μαζεύονται για διάφορα, όταν ανακάμψεις και αν θες, ζήτησε το να σε χώσουν. Είναι κρίμα να βασανίζεσαι με τους άκυρους.

------

https://x.com/ELDENRING/status/1929780347576750367?t=ol-5io0kT9-05Wph-JLegA&s=19 

Δημοσ.

Το πήρα και γω. Οκ χρειάζεται όντως να βάλουν duos και να νερφάρουν το solo!
Σα πρώτο 2ωρο, δε φτάνει καν το έπος του elden ring, προχωράμε!
Ευτυχώς δεν έφυγαν πάνω από 25€, θα τα έκλαιγα.
Άνετα μπορούσε να υπάρχει στο αρχικό παιχνίδι αυτό εδώ και να μην έβγαινε ως έξτρα παιχνίδι.
Παραπάνω σκέψεις, όταν το παίξω περισσότερο.

Δημοσ.

Ειμαι σε αναμονη και με αναμικτη διάθεση

Αξίζει να ασχοληθώ με το παιχνίδι? Να το αγοράσω ?

Αξίζει το multiplayer του?

Δημοσ.

Εμένα με έχει πιάσει μια μικρή κατάθλιψη. Χτες πολύ καλή ομάδα με ironeye και revenant πήγαμε τραίνο εντελώς σκορπιο πεταλούδα level 14, με μόνη παραφωνία ότι είχα μόνο purple το starting wylder όπλο γιατί δε βρήκα καλύτερο great sword. Αλλά έχω το rememeberance relic που το buffάρει κάθε φορά με fire στο class skill follow up attack + ένα "bloodborne" relic Που μου έκατσε και το έχω κάνει equip παντού και παίρνω πίσω ζωή μετά από damage. Ε στην δεύτερη phase πάλι αρχίσαν τα kd's και οι ποινές με αποτέλεσμα να μην έχουμε το damage και να χάσουμε στο 10%... Αρχίζω να πιστεύω ότι με revenant δύσκολα βγάζεις τους άλλους πλην Gladius.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1270015099_.jpg.d1aa65f9b74f8195f3ba3638683ebb89.jpg

Κάνουμε κάτι λάθος και δε βρίσκουμε κάποιον ράντομ για τρίτο άτομο;
Και χθες και σήμερα, είμαστε σε αυτή τη κατάσταση για κάνα 10λεπτο και τίποτα.

Και μόνος μου αν ψάχνω δε βρίσκει κανέναν ή βρίσκει έναν για λίγο και πέφτει μετά από λίγο.

Το cross region play το έχουμε ανοιχτό και οι 2 μας. ή να το έχουμε κλειστό;
Στην Μυτιλήνη είμαστε και οι 2 μας από steam :P εννοώ Ευρώπη.
Του φίλου βρίσκει αν ψάχνει μόνος του σχεδόν αμέσως.

edit:

Το έλυσα.
Έδωσα full πρόσβαση στο firewall και έκλεισα/κλείσαμε το cross region play.
Μου βρίσκει αμέσως τριάδα ή όταν είμαι με τον φίλο μου μας βρίσκει αμέσως τρίτον πλέον.

SOS

Χρειαζόμαστε τρίτο παίχτη, δεν είμαστε ιδιαίτερα καλοί. Δεν έχουμε βγάλει day 1 boss ακόμα.

Να ορίσουμε μερικά group passwords να υπάρχουν αν είναι κανείς από δω μέσα να μπαίνει;

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

1270015099_.jpg.d1aa65f9b74f8195f3ba3638683ebb89.jpg

Κάνουμε κάτι λάθος και δε βρίσκουμε κάποιον ράντομ για τρίτο άτομο;
Και χθες και σήμερα, είμαστε σε αυτή τη κατάσταση για κάνα 10λεπτο και τίποτα.

Και μόνος μου αν ψάχνω δε βρίσκει κανέναν ή βρίσκει έναν για λίγο και πέφτει μετά από λίγο.

Το cross region play το έχουμε ανοιχτό και οι 2 μας. ή να το έχουμε κλειστό;
Στην Μυτιλήνη είμαστε και οι 2 μας από steam :P εννοώ Ευρώπη.
Του φίλου βρίσκει αν ψάχνει μόνος του σχεδόν αμέσως.

edit:

Το έλυσα.
Έδωσα full πρόσβαση στο firewall και έκλεισα/κλείσαμε το cross region play.
Μου βρίσκει αμέσως τριάδα ή όταν είμαι με τον φίλο μου μας βρίσκει αμέσως τρίτον πλέον.

SOS

Χρειαζόμαστε τρίτο παίχτη, δεν είμαστε ιδιαίτερα καλοί. Δεν έχουμε βγάλει day 1 boss ακόμα.

Να ορίσουμε μερικά group passwords να υπάρχουν αν είναι κανείς από δω μέσα να μπαίνει;

Στείλε μου pm για να σε κάνω add στο steam. Τα 4 πρώτα night lords τα έχω σχετικά εύκολα με ironeye με normal pubs/teams. Σταμάτησα να παίζω melee classes και βρήκα την υγειά μου tbh.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...