Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην μία από τις δύο παροχές έχουμε τριφασικό ρεύμα με νυχτερινό και τώρα πλέον διζωνικό.

Εδώ και κάποιους μήνες παρατηρώ ότι ο μετρητής του νυχτερινού δεν γράφει.

Τώρα που είμαστε στο σπίτι με αυτό το ρολόι σκέφτηκα να ρωτήσω τον ΔΕΔΔΗΕ, αλλά δεν το αποφασίζω. Σκέφτομαι μήπως υπάρχουν τιμολόγια που δεν χωρίζονται σε ημερήσιο και νυχτερινό / διζωνικό. Έχω κίτρινο τιμολόγιο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papresa είπε

Στην μία από τις δύο παροχές έχουμε τριφασικό ρεύμα με νυχτερινό και τώρα πλέον διζωνικό.

Εδώ και κάποιους μήνες παρατηρώ ότι ο μετρητής του νυχτερινού δεν γράφει.

Τώρα που είμαστε στο σπίτι με αυτό το ρολόι σκέφτηκα να ρωτήσω τον ΔΕΔΔΗΕ, αλλά δεν το αποφασίζω. Σκέφτομαι μήπως υπάρχουν τιμολόγια που δεν χωρίζονται σε ημερήσιο και νυχτερινό / διζωνικό. Έχω κίτρινο τιμολόγιο.

Αλλο δεν γράφει ο μετρητής, άλλο δεν εχω νυχτερινό στο τιμολόγιο και όλα χρεώνονται σαν ημερήσιο

Αποφάσισε

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα να αποφασίσω.

Λέω σε περίπτωση που δεν υπάρχει νυχτερινό στο τιμολόγιο μήπως ενημερώνεται ο ΔΕΔΔΗΕ και σταματάει την μέτρηση. Τι να πω, τόσο ξέρω, τόσο με κόβει τόσο λέω και γράφω.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, papresa είπε

Δεν είναι θέμα να αποφασίσω.

Λέω σε περίπτωση που δεν υπάρχει νυχτερινό στο τιμολόγιο μήπως ενημερώνεται ο ΔΕΔΔΗΕ και σταματάει την μέτρηση. Τι να πω, τόσο ξέρω, τόσο με κόβει τόσο λέω και γράφω.

Αυτό που λες δεν υπάρχει.

Όλα τα τιμολόγια έχουν νυχτερινό άσχετα με το εάν γίνεται διαφορετική χρέωση στην ενέργεια.

Βγάλε τον πίνακα του λογαριασμού που λέει ενδείξεις μετρητή να δούμε.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, papresa είπε

IMG-7b30393e564d720e30d693081ce3d724-V.jpg

Στους μετρητές έχει 2 μετρητές ; 

Τόσο ημερήσια όσο και Νυχτερινή κατανάλωση; 

Εάν δε έχει τότε κανείς αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ και ακολουθείς τη διαδικασία και πληρωμή του ποσού.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Στους μετρητές έχει 2 μετρητές ; 

Τόσο ημερήσια όσο και Νυχτερινή κατανάλωση; 

Έχει και όλα τα χρόνια είχε ημερήσια και νυχτερινή κατανάλωση. Απλά όπως φαίνεται στο γράφημα τους τελευταίους μήνες στο νυχτερινό δεν γράφει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, papresa είπε

Έχει και όλα τα χρόνια είχε ημερήσια και νυχτερινή κατανάλωση. Απλά όπως φαίνεται στο γράφημα τους τελευταίους μήνες στο νυχτερινό δεν γράφει.

Τότε το δηλώνεις ως βλάβη στο ΔΕΔΔΗΕ . Εφοσον έχεις ενταχθεί και στο διζωνικο έπρεπε να καταγραφει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα. Παρατήρησα κι εγώ το ίδιο, από την μέτρηση που έγινε 27 Ιανουάριου, ο μετρητής του νυχτερινού δεν γράφει. Έχω δηλώσει βλάβη στις 5/2, ξαναπήρα τηλ και έστειλα και μέιλ στις 10/2, ξαναπήρα χθες και δεν έχω καμία ενημέρωση. Από το τηλ. κέντρο ΔΕΔΔΗΕ με διαβεβαιώνουν ότι κανονικά πρέπει να δουλεύουν και οι δύο μετρητές αλλά βλέπω ότι και στους υπόλοιπους μετρητές της πολυκατοικίας έχουν μείνει στις ίδιες κιλοβατώρες από τότε που το παρατήρησα και για να σάς προλάβω, ρώτησα τους γείτονες και έχουν νυχτερινό (δεν νομίζω ότι θα μου ξαναπουν καλημέρα, ήταν λίγο weird). Στο μέιλ ρώτησα με ποιον τρόπο θα τιμολογηθεί το ρεύμα που χάλασα όλο τον μήνα, καμία απάντηση.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, aTHINaNTO2004 είπε

Καλημέρα. Παρατήρησα κι εγώ το ίδιο, από την μέτρηση που έγινε 27 Ιανουάριου, ο μετρητής του νυχτερινού δεν γράφει. Έχω δηλώσει βλάβη στις 5/2, ξαναπήρα τηλ και έστειλα και μέιλ στις 10/2, ξαναπήρα χθες και δεν έχω καμία ενημέρωση. Από το τηλ. κέντρο ΔΕΔΔΗΕ με διαβεβαιώνουν ότι κανονικά πρέπει να δουλεύουν και οι δύο μετρητές αλλά βλέπω ότι και στους υπόλοιπους μετρητές της πολυκατοικίας έχουν μείνει στις ίδιες κιλοβατώρες από τότε που το παρατήρησα και για να σάς προλάβω, ρώτησα τους γείτονες και έχουν νυχτερινό (δεν νομίζω ότι θα μου ξαναπουν καλημέρα, ήταν λίγο weird). Στο μέιλ ρώτησα με ποιον τρόπο θα τιμολογηθεί το ρεύμα που χάλασα όλο τον μήνα, καμία απάντηση.

Βρες και το email του ΔΕΔΔΗΕ που ανήκεις και στείλε και εκεί .

Για να μη λειτουργεί και στους υπόλοιπους προφανώς έχει θέμα ο Μετρητής ΤΑΣ . 

Δημοσ.

Στο ενδιάμεσο ήρθε ένας από τον ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση, γιατί άλλαξα πάροχο και του το είπα. Το είδε και θα χρειαστεί αντικατάσταση. Θα μπει "έξυπνος" μετρητής. Αλλά το πότε είναι άγνωστο, όπως μου είπε, λόγω φόρτου εργασίας......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την κατανάλωση που κάνεις κατά την διάρκεια της μειωμένης χρέωσης τις μετράει ο μετρητής των ημερησίων ή δεν τις καταγράφει καθόλου;

Επεξ/σία από gx2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gx2 είπε

Την κατανάλωση που κάνεις κατά την διάρκεια της μειωμένης χρέωσης τις μετράει ο μετρητής των ημερησίων ή δεν τις καταγράφει καθόλου;

Τι εννοείς;  Δηλαδή; Ο μετρητής  έχει  τρεις  ενδείξεις...

Αν δεν  λειτουργεί  το νυχτερινό  η  μέτρηση  πηγαίνει  στο ημερήσιο και αυτόματα  στην  συνολική ένδειξη..

Απλά  όταν  γίνει  η αντικατάσταση από τον Δεδδηε  θα ζητήσεις να γίνει επιμερισμός στις  ενδείξεις ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοώ ότι αφού ο μετρητής που θα έπρεπε να μετράει την κατανάλωση του μειωμένου ωραρίου δεν γράφει, μπορεί η κατανάλωση των συγκεκριμένων διαστημάτων να μη καταγράφετε καθόλου.

Επεξ/σία από gx2
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...