xaloulis90 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Quiz Πως λέγεται ο μαλ... Άνθρωπος ο οποίος νοικιάζει το πάρκινγκ του εκτός της πολυκατοικίας, (παράνομα για 30€) και βάζει μόνιμα το δικό του αυτοκίνητο μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας(δηλαδή επάνω στο πεζοδρόμιο) διότι δεν υπάρχει εύκολα ελεύθερος χώρος εξω στον δρόμο. Το πρόβλημα είναι πως το βάζει εκεί και γενικά δεν το κουνάει για ημέρες και κάποιες φορές για εβδομάδες. 1) Του μιλάω, δεν μιλάει δεν απαντάει και γενικά τους γράφει ολους .. 2) τον έγραφε η αστυνομία μέρα παρά μέρα πάλι δεν το κουνάει. 3) Ενοχλεί τον απέναντι γιατί δεν χωράει στο πάρκινγκ του λόγου στενού δρόμου και του έχει γράψει χαρτί πολλές φορές και του σήκωσε τους υαλοκαθαριστήρες πάλι τίποτα.. Για πείτε βρε παιδιά τι να κάνω με αυτόν πραγματικά έχω κουραστεί μαζί του. Εχω μικρά παιδιά τα οποία βγαίνω με το καρότσι και πολλές φορές δεν χωράω να περάσω ειδικά με ψώνια. Προτείνεται λύσεις...
Nabuko Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, xaloulis90 είπε Για πείτε βρε παιδιά τι να κάνω με αυτόν πραγματικά έχω κουραστεί μαζί του. Κάθε 3 ώρες εσύ και ο γείτονας (ή γείτονες) τηλ στο 100 για να του κόβουν κλήση. Ανά 3 ώρες μπορεί να βεβαιώνεται και νέα παράβαση. Την 3η φορά υποτίθεται και ότι το παίρνει γερανός (αν υπάρχει και στείλουν). Πόσο θα αντέξει να πληρώνει? 5 1
Dinos1973 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, xaloulis90 said: Quiz Πως λέγεται ο μαλ... Άνθρωπος ο οποίος νοικιάζει το πάρκινγκ του εκτός της πολυκατοικίας, (παράνομα για 30€) και βάζει μόνιμα το δικό του αυτοκίνητο μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας(δηλαδή επάνω στο πεζοδρόμιο) διότι δεν υπάρχει εύκολα ελεύθερος χώρος εξω στον δρόμο. Το πρόβλημα είναι πως το βάζει εκεί και γενικά δεν το κουνάει για ημέρες και κάποιες φορές για εβδομάδες. 1) Του μιλάω, δεν μιλάει δεν απαντάει και γενικά τους γράφει ολους .. 2) τον έγραφε η αστυνομία μέρα παρά μέρα πάλι δεν το κουνάει. 3) Ενοχλεί τον απέναντι γιατί δεν χωράει στο πάρκινγκ του λόγου στενού δρόμου και του έχει γράψει χαρτί πολλές φορές και του σήκωσε τους υαλοκαθαριστήρες πάλι τίποτα.. Για πείτε βρε παιδιά τι να κάνω με αυτόν πραγματικά έχω κουραστεί μαζί του. Εχω μικρά παιδιά τα οποία βγαίνω με το καρότσι και πολλές φορές δεν χωράω να περάσω ειδικά με ψώνια. Προτείνεται λύσεις... Πολυ απλα καλεις την τροχαια! 1
xaloulis90 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Nabuko είπε Κάθε 3 ώρες εσύ και ο γείτονας (ή γείτονες) τηλ στο 100 για να του κόβουν κλήση. Ανά 3 ώρες μπορεί να βεβαιώνεται και νέα παράβαση. Την 3η φορά υποτίθεται και ότι το παίρνει γερανός (αν υπάρχει και στείλουν). Πόσο θα αντέξει να πληρώνει? Δυστυχώς πριν λίγο καιρο ενα πρωινό είχαν κλείσει τον απέναντι έγινε χαμός από κόρνες και αστυνομία και εν τέλη ήρθε κατά τις 11 και απλά είχε μια κλήση. Η αστυνομία είπε πως δεν έχει γερανούς είναι χαλασμένοι. Δεν το πιστεύω βέβαια αλλά άλλο αυτό, τελικά ο απέναντι είχε φύγει με ταξί για την εργασία του. Θυμάμαι είχε φωνάξει πως αν μείνει και τον δει θα τον ορμήξει. Δεν είμαι σίγουρος ότι τα πληρώνει γιατί έχει φάει πάνω από 10 κλήσεις και το πάρκινγκ το νοικιάζει λιγότερο από χρόνο άρα, δεν νομίζω να πληρώνει κάτι γιατί αλλιώς δεν τον συμφέρει.. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από xaloulis90
mariosnik_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Αν θες να μιλήσουμε για νομιμες λύσεις. Αυτό που αναφερθηκε, τηλέφωνα συνεχώς στην τροχαία και αστυνομία μέχρι να βάλει μυαλό από τις κλήσεις. Για να το έχει ακόμα εκεί δεν θα του έχουν εμφανιστεί ακόμα στην εφορία. Άμα δεν βάλει. Τοτε δικηγόρος και συζήτηση για λήψη νομικών μέτρων. Μην μπείτε στον κόπο να του μιλήσετε ούτε να τσακωθείτε δεν σκαμπάζει.
xaloulis90 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Πραγματικά αυτό σκέφτηκα και εγώ και να μαλώσω άκρη δεν θα βγάλω .. Αλλά αυτό με τις νομικές λύσεις και τον δικηγόρο δεν ξέρω και πάλι αν θα βγάλω άκρη και το πότε ..
mariosnik_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, xaloulis90 είπε Πραγματικά αυτό σκέφτηκα και εγώ και να μαλώσω άκρη δεν θα βγάλω .. Αλλά αυτό με τις νομικές λύσεις και τον δικηγόρο δεν ξέρω και πάλι αν θα βγάλω άκρη και το πότε .. Άτομο για μένα που δεν βάζει μυαλό μετά από αστυνομίες και πολλές κλήσεις, με γείτονα να τον βρίζει και να φωνάζει και να σας γράφει έτσι, είναι πολύ θρασης κατ' εμέ και όχι χαζός η ηλιθιος, βέβαια εσείς τον ξέρετε καλύτερα από μένα, αλλά μην εμπλακείτε σε τσακωμο και φωνές. Μόνο νομιμες λύσεις. Άκρη θα βγάλεις με δικηγόρο, αλλά: θα αργήσεις, θα πληρώσεις, θα χάσεις χρόνο, θα σου σπάσουν τα νεύρα. Αξίωση αποζημίωσης η ασφαλιστικά μέτρα, πήγαινε σε κάποιον να δεις τι μπορει να γίνει. 1
StamTheMan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Τηλεφωνο τροχαια καθε τρεις ωρες. Νομικα αν πας,δε θα βγει ακρη συντομα. 2 6
dbrillis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Για αρχη σταματας να του μιλας για παραπονα. Αν συναντηθειτε θα κανεις οτι δεν συμβαινει τιποτα, θα πειτε και τις καλημερες σας και ολα. Ειναι βασικο το να σταματησεις να δειχνεις την ενοχληση σου και να μην προκαλεις εντασεις. Ταυτοχρονα καλεις την τροχαια οσο πιο συχνα γινετε. Δεν πιανεις κουβεντα ουτε με τους αστυνομικους. Τους καλεις να κανουν τη δουλεια τους και τελος, αν δεν εχουν γερανο ή αν ειναι χαλασμενος, ειναι ενα κουτσομπολιο το οποιο δεν σε αφορά. Αν δεν εχουν γερανο ας ερχονται καθε 4-5 ωρες να βαζουν κληση. 2
StamTheMan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, dbrillis είπε Ειναι βασικο το να σταματησεις να δειχνεις την ενοχληση σου και να μην προκαλεις εντασεις. ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ,γιατι αυτος θα στοχοποιησει οποιον του εχει κανει παραπονα. 1 1
mariosnik_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 48 λεπτά πριν, dbrillis είπε Για αρχη σταματας να του μιλας για παραπονα. Αν συναντηθειτε θα κανεις οτι δεν συμβαινει τιποτα, θα πειτε και τις καλημερες σας και ολα. Ειναι βασικο το να σταματησεις να δειχνεις την ενοχληση σου και να μην προκαλεις εντασεις. Ταυτοχρονα καλεις την τροχαια οσο πιο συχνα γινετε. Δεν πιανεις κουβεντα ουτε με τους αστυνομικους. Τους καλεις να κανουν τη δουλεια τους και τελος, αν δεν εχουν γερανο ή αν ειναι χαλασμενος, ειναι ενα κουτσομπολιο το οποιο δεν σε αφορά. Αν δεν εχουν γερανο ας ερχονται καθε 4-5 ωρες να βαζουν κληση. Μία χαρά έχουν γερανό. Δεν θέλουν να τον βγάλουν είτε βαριούνται να ασχοληθούν και προτιμούν το πρόστιμο. 1
basilis_k6 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου ποτε δεν ερχετε γερανος για κατι τετοιο. πρεπει να κλεινει δρομο η να εχουν βγει παγανια για ραμπες αμεα κτλ. εξαιρετικα σπανια θα δεις γερανο να σηκωνει αμαξι που δεν κλεινει λεωφορειο. λογικα τις κλήσεις τις σβηνει επιτοπου. γιαυτο δεν τον ενδιαφερει.
xaloulis90 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 17 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ποτε δεν ερχετε γερανος για κατι τετοιο. πρεπει να κλεινει δρομο η να εχουν βγει παγανια για ραμπες αμεα κτλ. εξαιρετικα σπανια θα δεις γερανο να σηκωνει αμαξι που δεν κλεινει λεωφορειο. λογικα τις κλήσεις τις σβηνει επιτοπου. γιαυτο δεν τον ενδιαφερει. Επειδή τον έχω κόψει για άναρχο κατάσταση δεν παίζει να σβήνει κλήσεις. Επίσης στο μέρος που είμαστε επειδή τυγχάνει να έχω αρκετούς γνωστούς που δουλεύουν μέσα στην τροχαία, ασφάλεια και λοιπά και γνωρίζω τον διοικητή δεν σβήνει με τίποτα κλήσεις πεζοδρομίου και ΑΜΕΑ. Τώρα αν έχει θείο τον πρωθυπουργό δεν ξέρω.. 1 1
AcidRain1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Πρώτα για μένα σταμάτα να του δείχνεις την δυσαρέσκεια σου γιατί θα σε στοχοποιήσει ακόμα και αν εσύ δεν κάνεις τίποτα . Δεύτερον κάθε τρεις ώρες αστυνομία διαφορετικά άστο λίγο να ηρεμήσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις