Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nabuko είπε

Τα νόμιμα

Ποια νόμιμα ? Αυτά που κάνει ο άνθρωπος και δεν ασχολείται καθόλου ο τύπος ? Παίρνει κλήσεις δεν τον νοιάζει , του μιλάνε δεν τον νοιάζει , τροχαία τίποτα  . Ότι είναι καλύτερο να ξεκινήσει δικαστικά με αυτόν ας πούμε και να σκάσει ένα σωρό λεφτά στον δικηγόρο να γίνει το δικαστήριο ερήμην γιατί δεν θα εμφανιστεί ο τύπος και ξανά από την αρχή ? 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια λύση που θα τον τσούξει: με το που το μετακινήσει φέρνετε ένα δικο σας και το βάζετε στην θέση αυτή και ας ενοχλεί εσάς. Το δικό του για λίγο καιρό θα το βάλει στον.......του.:lol:

Επεξ/σία από dtk-386
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, xaloulis90 είπε

Επειδή τον έχω κόψει για άναρχο κατάσταση δεν παίζει να σβήνει κλήσεις.

Επίσης στο μέρος που είμαστε επειδή τυγχάνει να έχω αρκετούς γνωστούς που δουλεύουν μέσα στην τροχαία, ασφάλεια και λοιπά και γνωρίζω τον διοικητή δεν σβήνει με τίποτα κλήσεις πεζοδρομίου και ΑΜΕΑ.

Τώρα αν έχει θείο τον πρωθυπουργό δεν ξέρω..

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ατιμωρησίας στη χώρα. Επίσης, το δεν υπάρχει γερανός γιατί είναι χαλασμένος που λέει η αστυνομία, σημαίνει να κινηθεί ΕΔΕ κι όχι να τελειώσει εκεί η κουβέντα. Νηματοθετη μιας κι έχεις γνωριμίες με διοικητές κτλ, ρωτα τι ακριβώς προβλέπεται για χαλασμένο γερανό κι ενημέρωσε και το νήμα σε παρακαλώ.

• Like 2
  • Haha 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...