Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kostis_74 είπε

Θ α ήθελα να ρωτήσω σκέφτομαι να προβώ στην αγορά για το Norvpn ή το Protonvpn. Από ότι είδα σε σχόλια και κριτικές είναι πολύ καλά και τα 2, και τα θέλω για torrent. Είναι αρκετά πιο ακριβό το Nordvpn σε σχέση με το Protonvpn (γι' αυτό και σκέφτομαι πιο πολύ το Protonvpn) αλλά λένε ότι αξίζουν και τα 2 και έχουν και kill switch και τα 2. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο άλλο που ασχολείται με torrent ας μου πει την γνώμη του. Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσω την χρεωστική μου κάρτα για την αγορά; Επίσης μπορώ να το μοιράζομαι με τον φίλο μου σε άλλο σπίτι σωστά ώστε να μοιραζόμαστε το κόστος; Τέλος τους dns που τους έχω αλλάξει στης google πρέπει να τους επαναφέρω στου παρόχου;

Ευχαριστώ!

και τα δυο ειναι μια χαρα , εγω εχω το nordvpn. Δεν υπαρχει θεμα με την καρτα σου , ετσι και αλλιως το  vpn ξερει ποιος εισαι . Δεν χρειαζεται να αλλαξεις dns , το vpn βεβαια οταν συνδεεται χρησιμοποιει του δικους του , εκτος εαν βαλεις εσυ αλλους . 

οσοι αγοραζεται vpn δειτε και εδω  για cashback -προσφορες 

Επεξ/σία από Mando
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είναι σαν να λες θα τιμωρήσω εσένα επειδή παίρνεις κάτι που δεν είναι στην ουσία εγκληματικό και είσαι φτωχός και προσπαθείς να την παλέψεις, αλλά την πηγή άστην να τρέχει.

σε τιμωρώ ως κράτος που είσαι φτωχός και σου έχω 24% εφορία και αλλά κέρατα. Ακόμα και την μικρή ευχαρίστηση που έχεις στην τελειώνω.

Άμα ήθελε το κράτος δίκαιου να αλλάξει και πίστευε σε μια κατάσταση εξέλιξης, ας είχε πλατφόρμα που να δηλώνεις την κάθε παρανομία και μετά το κράτος ας ρίξει όλο το βάρος στην πηγή με άμεσες ενέργειες...μετά για να δούμε θα παρανομούσε κανείς;

Επεξ/σία από nickvas19
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Mando είπε

και τα δυο ειναι μια χαρα , εγω εχω το nordvpn. Δεν υπαρχει θεμα με την καρτα σου , ετσι και αλλιως το  vpn ξερει ποιος εισαι . Δεν χρειαζεται να αλλαξεις dns , το vpn βεβαια οταν συνδεεται χρησιμοποιει του δικους του , εκτος εαν βαλεις εσυ αλλους . 

οσοι αγοραζεται vpn δειτε και εδω  για cashback -προσφορες 

Σίγουρα κάνει το nordvpn για torrent? Λίγο που τα κοίταξα έλεγαν όλοι proton λόγο του port forwarding (έχει να κάνει με τις ταχύτητες αν κατάλαβα καλά)

Spoiler

Σχετικό - Άσχετο, nordvpn δίνει και η revolut δωρεάν από premium πρόγραμμα και πάνω

Επεξ/σία από giorgos4ever
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, giorgos4ever είπε

Σίγουρα κάνει το nordvpn για torrent? Λίγο που τα κοίταξα έλεγαν όλοι proton λόγο του port forwarding (έχει να κάνει με τις ταχύτητες αν κατάλαβα καλά)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Σχετικό - Άσχετο, nordvpn δίνει και η revolut δωρεάν από premium πρόγραμμα και πάνω

δεν εχω δει πτωση της ταχυτητας σε torrents με nord  σε 300mb συνδεση που εχω. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kostis_74 είπε

Θ α ήθελα να ρωτήσω σκέφτομαι να προβώ στην αγορά για το Norvpn ή το Protonvpn. Από ότι είδα σε σχόλια και κριτικές είναι πολύ καλά και τα 2, και τα θέλω για torrent. Είναι αρκετά πιο ακριβό το Nordvpn σε σχέση με το Protonvpn (γι' αυτό και σκέφτομαι πιο πολύ το Protonvpn) αλλά λένε ότι αξίζουν και τα 2 και έχουν και kill switch και τα 2. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο άλλο που ασχολείται με torrent ας μου πει την γνώμη του. Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσω την χρεωστική μου κάρτα για την αγορά; Επίσης μπορώ να το μοιράζομαι με τον φίλο μου σε άλλο σπίτι σωστά ώστε να μοιραζόμαστε το κόστος; Τέλος τους dns που τους έχω αλλάξει στης google πρέπει να τους επαναφέρω στου παρόχου;

Ευχαριστώ!

εγω εχω premium proton mail κ μου δινει μαζι και premium vpn για 2-3 συσκευες, για δες το λιγο γιατι εγω το εχω πολλα χρονια κ ισως δεν ισχυει πια. protonvpn εχει εδρα Ελβετια, νομιζω (και ελπιζω!) δεν θα δωσουν τοσο ευκολα πληροφορια για χρηστη

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, jimsomebody είπε

Επειδή θα κάνω συνδρομή σήμερα, real debrid ή VPN???

(για torrent θέλω μόνο)

το realdebrid το κυνηγανε και ειναι στη Γαλλια . Μπορει να αρχισει να μοιραζει δεδομενα χρηστων , δεν το συνιστω πλεον προσωπικα .

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, Mando said:

το realdebrid το κυνηγανε και ειναι στη Γαλλια . Μπορει να αρχισει να μοιραζει δεδομενα χρηστων , δεν το συνιστω πλεον προσωπικα .

Νάσια καλά! 

Οπότε από VPN με έδρα Ελβετία έχουμε τίποτα??

Δημοσ.

Έχω nordvpn και το εχω σε σέρβερ της Ελβετίας πχ....αν το βάλω σε gr server υπάρχει περίπτωση να εντοπιστεί πιο γρήγορα; Αυτό δεν μπορώ να καταλαβω

Ο πάροχος βλέπει μόνο την σύνδεση προς το vpn

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, georgezaf είπε

Έχω nordvpn και το εχω σε σέρβερ της Ελβετίας πχ....αν το βάλω σε gr server υπάρχει περίπτωση να εντοπιστεί πιο γρήγορα; Αυτό δεν μπορώ να καταλαβω

Ο πάροχος βλέπει μόνο την σύνδεση προς το vpn

Που έχει έδρα μετράει

Nordvpn= Παναμάς

ProtonVpn= Ελβετία

Σιγά να μην μας μοιράζει χιλιάρικα πρόστιμα ο 2.0 επειδή κατεβάσαμε την 3η σεζόν του Reacher. Τον έχουνε "στριμωγμένο" εντός και εκτός, δεν το σηκώνει το πολιτικό κόστος.

• Like 1
Δημοσ.
14 minutes ago, Apaleytos80 said:

Που έχει έδρα μετράει

Nordvpn= Παναμάς

ProtonVpn= Ελβετία

Σιγά να μην μας μοιράζει χιλιάρικα πρόστιμα ο 2.0 επειδή κατεβάσαμε την 3η σεζόν του Reacher. Τον έχουνε "στριμωγμένο" εντός και εκτός, δεν το σηκώνει το πολιτικό κόστος.

Τελικά είναι καλουτσικη σειρά αυτή! Απλή περνάει ευχάριστα η ώρα. Μου άρεσε το ίδιο με το justified... Κορυφή το στυλ του πρωταγωνιστή και του άλλου του βασικού του αντιπάλου εκεί!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχώ premium adguard vpn στον browser, λέει τίποτα; 

Επίσης πως μπορώ να το κάνω καθολικό για όλο το PC αν π.χ. καμιά φορά θέλω να ανοίξω το qbittorrent; 

Επεξ/σία από Cyberdemon87
Δημοσ.

Έκανα για αρχή τρίμηνη συνδρομή στο ProtonVPN. :D 

Το μόνο που με ξενέρωσε λίγο είναι πως δεν φαίνονται να λειτουργούν split tunneling και kill switch μαζί, αλλά μικρό το κακό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Apaleytos80 είπε

Που έχει έδρα μετράει

Nordvpn= Παναμάς

ProtonVpn= Ελβετία

Άρα βάζουμε τον ποιο κοντινό σέρβερ που λογικά είναι ο gr σε ότι vpn και να έχουμε σωστα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, michael92 είπε

Έκανα για αρχή τρίμηνη συνδρομή στο ProtonVPN. :D 

Το μόνο που με ξενέρωσε λίγο είναι πως δεν φαίνονται να λειτουργούν split tunneling και kill switch μαζί, αλλά μικρό το κακό.

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για Protonvpn, πώς έκανες 3 μήνες; Εμένα μου δίνει δυνατότητα 1 μήνα, 1 χρόνο και 2 χρόνια.

Είναι εύκολο στην χρήση του επειδή είμαι άσχετος με το θέμα vpn, και αν είναι ασφαλές; Με ενδιαφέρει μιας και έχει το kill switch για torrent που με ενδιαφέρει. Το split tunneling δεν γνωρίζω τι είναι, θα έπρεπε να δουλεύει μαζί με το kill switch;

Θα το βάλω στην χρεωστική μου (ελπίζω να είναι ασφαλές για την κάρτα μου) να το δοκιμάσω και βλέπουμε , γιατί λέει ότι κάθε μήνα θα μου χρεώνει την κάρτα και θα ανανεώνεται αυτόματα.

Επεξ/σία από kostis_74

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...