Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, taitogr είπε

Με τα κουτάκια (MAG) τί λέτε να γίνει; Γνωρίζει κάποιος πως ελέγχονται και αν ειναι ασφαλή;

αυτα θελουν να κυνηγσουν

2 λεπτά πριν, Gilmaru είπε

Παιδιά επειδή έχω χάσει επεισόδια από πότε θα είναι σε ισχύ;

ειναι εδω και κανα 20 χρονια.. τροποποίηση εγινε τωρα στην ουσια 

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 27/3/2025 στις 9:46 ΠΜ, Yian9 είπε

Πριν 10 χρονια εσκασε ασφαλεια σπιτι φιλου μου εδω στην Πατρα και του κατεσχεσε pc, σκληρους κτλ. Κατεβαζε ταινιες, παιχνιδια καθως κ προγραμματα. Επειδη δεν το κουβεντιαζε δεν ξερω αν ειχε μπλεξιμο με δικαστηρια. Παντως κ μονο να σκασει η αστυνομια σπιτι σου κ να στα σηκωσει.  

τραβηγμενο αρκετα εκτος και εαν ειχε αλλο υλικο παρανομο . 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, touristen said:

Ένας φίλος μου έστειλε αυτό.... Δεν ξέρω αν ισχύει, αν είναι αληθινό και όχι φοτοσοπιά... Αν ισχύει πάντως.....

Untitled.jpg

Ειπώθηκε ήδη αλλά να τονίσουμε ότι αυτό δεν είναι καν photoshop, είναι κάτι πολύ πιο απλό: στα developer tools του browser μπορείς να αλλάξεις οποιοδήποτε κείμενο στη σελίδα που βλέπεις, θα το βλέπεις μόνο εσύ αλλά είναι αρκετό για να τραβήξεις ένα πολύ ψαρωτικό screenshot. Εννοείται ότι αυτό έγινε στην παραπάνω εικόνα, παίρνει 5 λεπτά και δημιουργεί ώρες διασκέδασης στα fora :D

image.png.9977fe8f551d4711d8173f32d7cdf7b8.png

Επεξ/σία από mezger
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Haha 7
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mezger είπε

Ειπώθηκε ήδη αλλά να τονίσουμε ότι αυτό δεν είναι καν photoshop, είναι κάτι πολύ πιο απλό: στα developer tools του browser μπορείς να αλλάξεις οποιοδήποτε κείμενο στη σελίδα που βλέπεις, θα το βλέπεις μόνο εσύ αλλά είναι αρκετό για να τραβήξεις ένα πολύ ψαρωτικό screenshot. Εννοείται ότι αυτό έγινε στην παραπάνω εικόνα, παίρνει 5 λεπτά και δημιουργεί ώρες διασκέδασης στα fora

ασχετο αλλα αυτο το εκανα καμια 10 χρονια πριν και εστελνα απο σκρουτζ στους φιλους μου iphone 6-7-8 ποιο ηταν εκεινες της χρονιες απο σκρουτζ 120 ευρω χααχαχαχαχαχ 

• Haha 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lampretto είπε

Τούλαχιστον το 1/3 των τόρεντ ειναι τσ@ντες. Αν τους βάλεις να πληρώσουν αντί να τις κατεβάσουν δωρεάν, θα προκαλέσεις επανάσταση.  Μετά θα ασχολούνται με τραίνα, ακρίβεια στα ράφια κτλ. Πάει το όπιο. Εντωμεταξύ 9/10 wifi σε πολυσύχναστους χώρους είναι ελεύθερα ή δίνουν το password στους πελάτες. Ξέρει ο καθένας να βάζει blocker ; και blocker σε τι; υπάρχει διαβάθμιση; Ποιο site ειναι νομιμο και ποιο δεν ειναι; Πολλά τα κενά.

με καταλληλο εξοπλισμο κοβεις το p2p..αλλα θελει ατομο με γνωσεις και λεφτα για ολο αυτο

Δημοσ.
13 ώρες πριν, touristen είπε

Ένας φίλος μου έστειλε αυτό.... Δεν ξέρω αν ισχύει, αν είναι αληθινό και όχι φοτοσοπιά... Αν ισχύει πάντως.....

Untitled.jpg

Πες στον φίλο σου ότι κατεβάζει χάλια ποιότητα. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, touristen είπε

Untitled.jpg

Το τέταρτο επεισόδιο του Daredevil βγήκε 18 Μαρτίου, πότε πρόλαβε και πήγε στην ΔΟΥ το πρόστιμο και βεβαιώθηκε στις 11 Μαρτίου? 😋

Δημοσ.
22 hours ago, BritGreek said:

Ωραία. Νομότυπα λοιπόν, πώς μπορεί να προστατευτεί μια επιχείρηση η οποία υποχρεωτικά παρέχει wifi και δεν μπορεί να ελέγξει όλες τις σελίδες που μπαίνουν όσοι συνδέονται, έτσι ώστε να είναι καλυμμένη σε περίπτωση που συμβεί αυτό;

Μπορώ να μπλοκάρω συγκεκριμένες σελίδες, αλλά δεν τις ξέρω όλες, ούτε εκείνες που θα βγουν αύριο το πρωί.

Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Έχεις ένα firewall που ορίζεις πολιτικές ακριβώς τι θα μπορεί να ανοίξει ο άλλος (πχ social media, streaming, possibly illegal, κλπ)

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόσφατο φεκ έκανε τροποποίηση στο άρ θρο 65 του νόμου 2121/1993 . Διαβάστε το --μαζί και το άρθρο 66
Το ζουμί είναι στην παράγραφο 4
4. Αρμόδιες για τον έλεγχο της εφαρμογής των διατάξεων του παρόντος νόμου και την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων είναι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, η Γενική Διεύθυνση του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς, οι Αστυνομικές, Λιμενικές και Τελωνειακές Αρχές, οι οποίες μετά τη διαπίστωση της παράβασης, ενημερώνουν τους δικαιούχους μέσω του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Για τη διαπίστωση των διοικητικών παραβάσεων της παρ. 2Β και την επιβολή των διοικητικών προστίμων επιτρέπεται από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές η διαβίβαση προς τις αρχές του πρώτου εδαφίου, των αναγκαίων στοιχείων για την ταυτοποίηση των παραβατών, τα οποία συνελέγησαν και περιέχονται σε ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε κατόπιν άσκησης ποινικής δίωξης για τα εγκλήματα του άρθρου 66. Αντίστοιχα, οι αρχές του πρώτου εδαφίου δύνανται, με σκοπό τη διαπίστωση των διοικητικών παραβάσεων της παρ. 2Β και την επιβολή των αντίστοιχων κυρώσεων, να ζητούν από τους παρόχους της παρ. 10Α του άρθρου 66Ε, οποιοδήποτε απαραίτητο στοιχείο για την ταυτοποίηση των προσώπων που παραβιάζουν τα δικαιώματα της παρ. 2Β.

Δηλαδή στις περιπτώσεις όπου υπάρχει μια ποινική δικογραφία (πχ για μποξάκια)  μέχρι τώρα ο εισαγγελέας δεν έκανε τίποτα για τους χρήστες. Τώρα έχει τη δυνατότητα να στείλει τα στοιχεία τους στην ΑΔΑΕ για καταλογισμό προστίμου. Είναι εξαιρετικά απίθανο να ξεκινήσει ποινική δικογραφία για torrent ή ελεύθερα προσβάσιμο streaming και να γίνει αυτή διαδικασία. Για τα μποξάκια όμως υπάρχει μαύρο χρημα, εγκληματικές οργανώσεις κλπ και ξεκινούν ποινικές διώξεις.

Επεξ/σία από pomfolynx
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lektikos είπε

Για το Hide my Ass, HMA VPN, τι γνώμη έχετε, όσοι πιθανόν το έχετε χρησιμοποιήσει; Ευχαριστώ!

Για vpn, τσεκάρετε αυτά τα δύο (1 και 2), και αναλόγως προχωράτε.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Διάβασα ΠΟΛΛΕΣ σελίδες. Παρότι χρησιμοποιώ stremio με realdebrid κατα βάση, αγόρασα nordvpn, το πέρασα και τέλος.

😉

Ναι αλλα τι γινεται απο θέμα ταχύτητας ? γιατί καποιοι γραφουν οτι εχουν θέμα με την ταχύτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...