ChristosG82 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 1 ώρα πριν, costacurta είπε Παίδες ερώτηση. Επειδή βλέπω ότι για κάποιο λόγο επί το πλείστον αναφέρεται το nord vpn (τό οποίο σε κάθε λίστα είναι τοπ 3 κορυφαία vpn) το βρήκα μέσω allkeys και τελικό σαιτ το g2a.ο χρόνος 12 ευρώ. Για όσους δεν θέλουν να μπλέξουν με επιστροφές μιλάμε τζάμπα. Δεν έχω κάνει ποτέ αγορά από εκεί. Έψαξα το σαιτ σε διαφορά φόρουμ και έχει διφορούμενες απόψεις. Έχει κανείς προσωπική εμπειρία για το g2a? Είναι legit? Πόσα GB έχεις όταν το έχεις ανοιχτό, απεριόριστα ή σου λέει πχ 20GB την ημέρα?
DukeOfDream Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 5 ώρες πριν, rioener είπε Μην τα μπερδεύετε τα πράγματα, όποιος έχει τα γνωστά mag με το πειραγμένο software, όταν (ή αν) πιάσουν τον provider του θα τον εντοπίσουν από τα στοιχεία στη λίστα πληρωμής. Και θα τιμωρηθεί ως χρήστης. Τώρα ότι άλλο βλέπεις με οποιονδήποτε τρόπο που κάνει χρήση torrenting (stremio, kodi, download κλπ) που είναι ευρέως διαθέσιμο (public), μπορεί να σε εντοπίσει από το swarm του εκάστοτε torrent, να συνδεθεί δηλαδή και ο αρμόδιος στο ίδιο torrent και να δει τους υπόλοιπους χρήστες διαμοιρασμού (seed+leech) μέσω των IP τους και να τους ταυτοποιήσει. Όμοια και για ddl, συνήθως τα μεγαλύτερα File Hosting Services παρακολουθούνται (File Hosting Services Monitoring). Μόλις εσύ κάνεις download ένα part, συνδέεσαι με τον εκάστοτε file hoster και η IP σου έχει καταγραφεί. Παράνομο είναι όλο το πειρατικό περιεχόμενο, το τι θα κυνηγούν είναι άλλο θέμα. Στη Γερμανία τα κυνηγούν όλα και είσαι ασφαλής μόνο με VPN ή/και Real Debrid. Εδώ φαίνεται ότι η στόχευση είναι για τα box, σε μια πρώτη ανάγνωση τουλάχιστον. Όπως και να έχει, αν θέλεις να είσαι 99% ασφαλής (100% δεν είμαστε ποτέ), τότε βάλε VPN μόνιμα και κάνε θέαση / downloading μόνο μέσω RD Με αυτό το η/και έχω μπερδευτεί φουλ από τότε που ξεκίνησαν τα rumors για τον νόμο 😅 Τελικά αν έχεις RD είσαι bulletproof ή θέλει ΚΑΙ VPN? Έχω διαβάσει σχόλια πως κάποιες φορές το RD δεν τα πάει καλά με VPN... Confusion level over 9000, λεφτά στο πορτοφόλι 0 για να πληρώσω τυχών πρόστιμο , καλή τύχη 🤣
costacurta Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, ChristosG82 είπε Πόσα GB έχεις όταν το έχεις ανοιχτό, απεριόριστα ή σου λέει πχ 20GB την ημέρα? To κανονικό πρόγραμμα είναι
ChristosG82 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, costacurta είπε To κανονικό πρόγραμμα είναι Το κανονικό είναι αλλά, σε αφήνει απεριόριστα ή σου βάζει όριο GB?
spirosR7 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Τελικά μάθαμε αν υπάρχει vpn με killswitch για android tv; Μόνο το surfshark έχω δει εγώ και το ip vanish με workaround.
paiktaras69 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 42 λεπτά πριν, ChristosG82 είπε Το κανονικό είναι αλλά, σε αφήνει απεριόριστα ή σου βάζει όριο GB? πάντως έχει Και paypal για την αγορά του, σε περίπτωση που γίνει η στραβή 15 λεπτά πριν, spirosR7 είπε Τελικά μάθαμε αν υπάρχει vpn με killswitch για android tv; Μόνο το surfshark έχω δει εγώ και το ip vanish με workaround. για τα αλλα δεν ξέρω, αλλά το nord ΔΕΝ έχει
Drogan Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 26 λεπτά πριν, spirosR7 είπε Τελικά μάθαμε αν υπάρχει vpn με killswitch για android tv; Μόνο το surfshark έχω δει εγώ και το ip vanish με workaround. Το NordVPN έχει την λειτουργία Always on VPN αλλά εξαρτάται από την συσκευή σου, είναι διαθέσιμο για Android 7.0 +
brandley2 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) FYI https://teklager.se/en/products/nordvpn-subscriptions/ Επεξ/σία 29 Μαρτίου από brandley2
costacurta Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 1 ώρα πριν, ChristosG82 είπε Το κανονικό είναι αλλά, σε αφήνει απεριόριστα ή σου βάζει όριο GB? Δεν αναφέρει κάτι για restriction. Πρώτη φορά τό ακούω αυτό 1
rioener Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 2 ώρες πριν, DukeOfDream είπε Με αυτό το η/και έχω μπερδευτεί φουλ από τότε που ξεκίνησαν τα rumors για τον νόμο 😅 Τελικά αν έχεις RD είσαι bulletproof ή θέλει ΚΑΙ VPN? Έχω διαβάσει σχόλια πως κάποιες φορές το RD δεν τα πάει καλά με VPN... Confusion level over 9000, λεφτά στο πορτοφόλι 0 για να πληρώσω τυχών πρόστιμο , καλή τύχη 🤣 Αν χρησιμοποιείς μόνο το RD για να κατεβάζεις ddl ή torrent ή βλέπεις από stremio με torrentio μόνο από RD+ πηγές, είσαι καλυμμένος. Σε άλλη περίπτωση χρειάζεσαι και το VPN 2
kgian Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Από σήμερα το απόγευμα πάω να μπω στο piratebay και το rutracker και μου ανοίγει το site της ΕΔΠΠΙ. Με DNS της google αυτό. Μέχρι τώρα άνοιγαν κανονικά. Πάμε δηλαδή υποχρεωτικά για VPN τώρα;
spirosR7 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 25 λεπτά πριν, kgian είπε Από σήμερα το απόγευμα πάω να μπω στο piratebay και το rutracker και μου ανοίγει το site της ΕΔΠΠΙ. Με DNS της google αυτό. Μέχρι τώρα άνοιγαν κανονικά. Πάμε δηλαδή υποχρεωτικά για VPN τώρα; Αν μπει σε εφαρμογή η νομοθεσία που ακόμα δε γνωρίζουμε τι θα γίνει, τότε έκανες μεγάλη βλακεία να μπεις σε πειρατικό σάιτ χωρίς vpn μάλλον σε έχουν καταγράψει ότι μπήκες. Δες μια καλού κακού στο myaade μήπως δεις καμιά δυσάρεστη έκπληξη από βδομάδα αν και δε το νομίζω απλά να ενημερώσεις και τους άλλους εδώ πέρα αν θες. 1 8
dionisis khfhsia Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, spirosR7 είπε Αν μπει σε εφαρμογή η νομοθεσία που ακόμα δε γνωρίζουμε τι θα γίνει, τότε έκανες μεγάλη βλακεία να μπεις σε πειρατικό σάιτ χωρίς vpn μάλλον σε έχουν καταγράψει ότι μπήκες. Δες μια καλού κακού στο myaade μήπως δεις καμιά δυσάρεστη έκπληξη από βδομάδα αν και δε το νομίζω απλά να ενημερώσεις και τους άλλους εδώ πέρα αν θες. Γιατί έκανε βλακεία ? Στο site μπήκε. δεν κατέβασε τίποτα δεν μπορούν να αποδείξουν κάτι .... Αν πατήσεις σε adds δεν σε πετάει πχ στην στοίχημαν και σε διάφορες εταιρείες η τσόντες σημαίνει ότι είσαι τζογαδόρος? Είπαμε μην τρελαίνεσαι εγώ έχω κατεβάσει από αρχή του μήνα 14 παιχνίδια τίποτα δεν έχει γίνει ίσα ίσα εκδόθηκε και επιστροφή φόρου προχθές 1
spirosR7 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dionisis khfhsia είπε Γιατί έκανε βλακεία ? Στο site μπήκε. δεν κατέβασε τίποτα δεν μπορούν να αποδείξουν κάτι .... Αν πατήσεις σε adds δεν σε πετάει πχ στην στοίχημαν και σε διάφορες εταιρείες η τσόντες σημαίνει ότι είσαι τζογαδόρος? Είπαμε μην τρελαίνεσαι εγώ έχω κατεβάσει από αρχή του μήνα 14 παιχνίδια τίποτα δεν έχει γίνει ίσα ίσα εκδόθηκε και επιστροφή φόρου προχθές Ε εικασίες είναι απλά μου κακό φαίνεται ότι έχει μπει η ειδοποίηση του ΕΔΠΠΙ στα πειρατικά σάιτ τώρα ίσως το έχουν πάρει στα σοβαρά αυτή τη φορά να τη καταπολεμήσουν την πειρατεία εκτός και αν υπήρχε πριν την νομοθεσία η σχετική ειδοποίηση. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από spirosR7
HERTHAN Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Έχει κάνει κανένας πρόσφατα ανανέωση στο Real Debrid? Έχουν λυθεί τα θέματα που υπήρχαν? Ρωτάω γιατί δεν ξέρω τι παίζει κι αν έχει αλλάξει κάτι σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις που είχε με τις Γαλλικές αρχές. Τελειώνει η συνδρομή σε 5 ημέρες και δεν ξέρω αν πρέπει ν'ανανεώσω η όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα