Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Native app έχουν τα περισσότερα σε linux, split tunneling(μέσω της native εφαρμογής) ήταν που δεν έβρισκα. Και αφού το σέταρα με ζόρια, είδα πως δεν δούλευε το viber και ας το έβαζα στο split tunneling και κάτι άλλα χαζά.
Στα windows με καλύπτει αρκετά καλά το ενσωματωμένο split tunneling του PIA.
Για Τουρκία, αν σε ενδιαφέρει για "αγορές", να ξέρεις πως είναι "καμενος" ο σερβερ και δεν "περνάνε" τα ψώνια.
Αν θες παραπάνω πληροφορίες στείλε μου ΠΜ!

6 λεπτά πριν, adi32 είπε

Υπαρχει καποιο με kill switch για android tv ?

Αυτο ειναι εξτρα ?  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ipvanish.killswitch

Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι σε killswitch σε android TV. 
Μόνο αυτό που έβαλες το οποίο προφανώς δουλεύει μόνο με Vanish VPN

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συνδρομητικες αγορες η παιχνιδια με ip τουρκιας-αργεντινης με VPN σε netflix disney steam κτλπ ακομα ισχιουν οπως παλια η πλεον σε βρισκουν και τρως ban στον λογαριασμo?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ageloskalp είπε

Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι σε killswitch σε android TV. 
Μόνο αυτό που έβαλες το οποίο προφανώς δουλεύει μόνο με Vanish VPN

Αρα μονο σε windows εισαι απολυτα ασφαλης 

σε android συσκευες μπορει να την πατησεις χωρις killswitch

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, adi32 είπε

Σε android μπορεις, σε android TV ειναι το προβλημα. Εγω συνδυαζω RD και Vpn(χωρις killswitch)

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, michael92 said:

Επίσης θα πρέπει να αποδειχτεί ότι ο χ χρήστης είναι κάτοικος Ελλάδας, αλλιώς ο VPN provider θα ρίξει όποια καταγγελία στα σκουπίδια. Μια ελληνική IP που παρέχεται από VPN provider μπορεί να χρησιμοποιείται από έναν Γερμανό και το αντίστροφο. Ακόμα και αν το τραβήξουν στα άκρα και αρχίσουν να στέλνουν πρόστιμα στον VPN provider για τις ελληνικές IP, πολύ απλά θα κλείσει τους ελληνικούς server.

Άρα καλύτερα να συνδέεσαι σε χώρα εκτός Ελλάδος. Αν και δεν έχει σχέση εφόσον ο VPN provider δεν κρατάει logs. Γι'αυτό πρέπει να επιλέξεις κάποιον που έχει γίνει audit ή ακόμα καλύτερα να έχει αποδειχθεί στο δικαστήριο ότι δεν κρατάει logs.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nexus.gr είπε

Ρε παιδιά διαβάζω συνέχεια για αυστηρούς νόμους Γερμανίας αλλά ξέρω 5-6 άτομα στη Γερμανία που έχουν για τουλάχιστον 5 χρόνια τα κλασικά παράνομα συνδρομητικα μποξακια (όλα τα συνδρομητικά καναλαια, Netflix κτλ) χωρίς vpn χωρίς τίποτα και δεν έχει συμβεί κάτι.

Γενικά μου λένε ότι όλη η Γερμανία έχουν και γενικά δεν έχει ακουστεί κάτι για πρόστιμα, πάρχουν περιπτώσεις που όντως έχουν φάει πρόστιμο στη Γερμανία τέτοια άτομα με μποξακια ως χρήστες?

Ιδεα δεν εχω αλλα κι εγω Ελλαδα διαβαζω που λενε συνεχεια οτι ολοι οι παροχοι σε αρπάζουν αν κανεις torrent χωρις vpn πλεον κι εγω που κατεβαζω 5-6 τον μήνα χωρις η vodafone δεν μου εχει βγαλει ποτε κιχ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, adi32 said:

Στο android οι VPN εφαρμογές δεν έχουν δικό τους kill switch, αλλά υπάρχει ένα γενικό "kill switch" στις ρυθμίσεις δικτύου του android που μπλοκάρει τελείως το internet αν δεν υπάρχει σύνδεση με vpn

Επεξ/σία από bep1995
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, bep1995 είπε

Στο android οι VPN εφαρμογές δεν έχουν δικό τους kill switch, αλλά υπάρχει ένα γενικό "kill switch" στις ρυθμίσεις δικτύου του android που μπλοκάρει τελείως το internet αν δεν υπάρχει σύνδεση με vpn

που ειναι αυτη η ρυθμιση ?

Δημοσ.

Αγορασα απο gosplit ενα μηνα proton να δω τι παιζει δεν ειχα ξαναβαλει vpn. Τοσο πεσιμο η ταχυτητα δεν το περιμενα απο 95 με 100 πανω κατω που εχω  με vpn στα 45......

Δημοσ.

Τελικά αποφασίστε, υπάρχουν VPN providers που δεν κρατάνε logs ΝΑΙ ή ΌΧΙ?

Γιατί όταν μιλάμε για τρομοκρατία και όπλα μου λέτε - άλλο αυτό... τι άλλο αυτό? αν δεν κρατάει Logs πως θα δώσει πληροφορίες για τρομοκρατία / όπλα κτλ?

ΟΛΟΙ οι  VPN κρατάνε Logs άσχετα αν το ξέρετε ή όχι. Ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις ... οπότε αφού κρατάνε κανονικά logs και υπάρχουν οι πιστωτικές, κάντε τα μαθηματικά μετά.. 1+1 = 2

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mythodeas είπε

Συνδρομητικες αγορες η παιχνιδια με ip τουρκιας-αργεντινης με VPN σε netflix disney steam κτλπ ακομα ισχιουν οπως παλια η πλεον σε βρισκουν και τρως ban στον λογαριασμo?

Καμία σχέση. Εσύ κάνεις νόμιμα τις αγορές σου. Το ότι τις χρησιμοποιείς σε δισοφρτικες χώρες, καταπατάς τους όρους χρήσης της κάθε υπηρεσίας. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει, η υπηρεσία να σε πάρει χαμπάρι και να σου κόψει πρόσβαση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...